Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Raport de creștere HulkBerry Automatic

HulkBerry Automatic Grow Report

Viteză. Putere. Aromă. HulkBerry Automatic bifează toate căsuțele, așadar am hotărât să îți prezint una dintre multiplele modalități de a o cultiva. Consultă acest raport de creștere aprofundat pentru o analiză săptămânală a modului în care am obținut o producție rentabilă. Voi discuta despre formule de nutrienți, programe de udare, iluminare și multe altele.

Raport de creștere HulkBerry Automatic: Echipamente

Am decis să mă ocup de tulpina HulkBerry Automatic dintr-o perspectivă a creșterii la interior în modul secret. Am crescut acest soi într-o cutie de cultivare închisă. Pentru a da acestei specii un început cât mai bun posibil, am folosit următoarele materiale:

 • Cutie de cultivare: Jardin DS120W 120 × 60 × 178 cm
 • Lumină: Migro 200+
 • Ventilație: Blauberg Turbo E 100
 • Ventilator: Ventilator Koala oscilant
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: Amestec pentru plantare organic ușor
 • Ghiveci: Ghiveci din țesătură geotextilă de 11 litri de la RQS
 • Nutriție: Nutriție organică de la RQS, BioBizz, extract de aloe vera, formulă cu aminoacizi, extract din alge marine, extract lichid de pește
Video id: 492030459

Raport de creștere HulkBerry Automatic: Etapa răsadului (Săptămâna 1)

Mediul de creștere: Am început să amestec următoarele într-o geantă tote mare înainte de a adăuga amestecul în ghiveciul textil: 10 l de amestec pentru plantare autoflorant organic ușor; 50 g de Nutrienți organici Easy Boost de la RQS; 5 g de Amestec Easy Roots Mycorrhiza.

Germinare: Pentru a iniția germinația, am făcut un orificiu de 3 cm adâncime în centrul suprafeței mediului de creștere. Am adăugat 1 g de micoriză, apoi am pus sămânța, și am acoperit ușor cu mediul de creștere. După udarea solului până la punctul de saturație, lăstarul a apărut patru zile mai târziu.

Iluminare: După ce am plantat sămânța, am instalat o pereche de lumini MIGRO 200+ în cutia de creștere. Aceste unități emit o lumină albă caldă care oferă un spectru complet de culori, ceea ce ajută la creșterea unui produs sănătos și plin de savoare. Am aprins luminile de îndată ce a apărut lăstarul, le-am poziționat la 35 cm de vârful răsadului și le-am lăsat să funcționeze timp de 24 de ore în fiecare zi în timpul etapei de răsad.

Nutrienți: La început, răsadurile folosesc rezervele de nutrienți din interiorul semințelor. Apoi, mediul pe care l-am pregătit a oferit tot ce avea nevoie răsadul pentru prima săptămână de viață. În ziua a 7-a după germinare, am hotărât să dau specimenului un cocktail de nutrienți pentru a-l ajuta să mențină un model de creștere sănătos. Am amestecat următoarele cantități în 1 litru de apă:

 • 4 ml extract din alge marine
 • 2 ml formulă de aminoacizi
 • 2 ml extract de aloe vera

De asemenea, am reglat pH-ul soluției la 6,5 folosind un tester pH și un regulator de pH organic.

Mediul înconjurător: Pentru a optimiza germinația, am menținut o temperatură de 26° C și o umiditate de 60 – 65 % în interiorul cutiei de creștere.

Starea plantei: La 7 zile după germinare, specimenul meu HulkBerry Automatic a atins o înălțime de 10 cm și a dezvoltat trei seturi de frunze veritabile de un verde vibrant.

Etapa răsadului (Săptămâna 1)
Etapa răsadului (Săptămâna 1)

Raport de creștere HulkBerry Automatic: Etapa vegetativă (Săptămânile 2–3)

În decurs de o săptămână de la germinare, planta mea a trecut prin stadiul de răsad și a intrat în perioada vegetativă. În acest timp, ea a început să crească în dimensiuni și să facă frunze evantai care au început să absoarbă toată lumina pe care i-am oferit-o.

Săptămâna 2

Planta și-a dublat dimensiunea în prima săptămână a fazei vegetative, datorită luminii suficiente, nutriției adecvate și unui mediu de creștere bine conceput.

Iluminare: Am ținut luminile aprinse timp de 24 de ore în fiecare zi și am menținut o distanță de 35 cm între sursa de lumină și vârful coronamentului, reglând luminile pe măsură ce planta creștea.
Nutrienți: Am decis să hrănesc planta în a treia și a șaptea zi a acestei săptămâni. Am crescut valoarea nutrienților pentru a ține pasul cu cerințele din ce în ce mai mari ale plantei:

 • 2 ml formulă de aminoacizi
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml extract de pește lichid

Din nou, am ajustat pH-ul la 6,5 și am udat mediul de creștere până la punctul de saturație. Am mai administrat 0,5 l de apă la fiecare 24 de ore pentru a menține exemplarul hidratat și umflat.

Mediul înconjurător: Am menținut o temperatură de 27° C și o umiditate relativă de 60% în interiorul cutiei de creștere pentru a menține planta înfloritoare.

Starea plantei: Până la sfârșitul săptămânii, planta mea HulkBerry Automatic atinsese o înălțime de 20 cm și avea deja o cupolă mare de frunze evantai complet formate și bogate.

Etapa vegetativă (Săptămânile 2)
Etapa vegetativă (Săptămânile 2)

Săptămâna 3

Lucrurile au început să se accelereze semnificativ pe măsură ce săptămâna 3 se apropia de sfârșit. Planta mea și-a dublat înălțimea, a produs multe ramuri și frunze noi și a început să dea semne de un început de flori.

Iluminare: Am ținut luminile aprinse 24 de ore în fiecare zi pentru a maximiza fotosinteza. Acest lucru a ajutat planta să crească în dimensiuni într-o perioadă scurtă. Am continuat să mențin o distanță de 35 cm între lumină și coronament pe măsură ce planta creștea în sus.

Nutrienți: Strategia mea în ceea ce privește nutrienții a rămas similară cu cea din săptămâna 2 și am continuat să reglez pH-ul apei în același mod. Totuși, nu am mai udat la fiecare 24 de ore și am administrat lichide numai când primii 5 cm ai mediului de creștere s-au uscat. De asemenea, am adăugat 1,5 ml de calciu și magneziu la fiecare litru ca o metodă de prevenție pentru a evita potențialele deficiențe.

Mediul înconjurător: Am menținut o temperatură de 27° C în cutia de creștere, dar am decis să reduc umiditatea la 55% pe măsură ce mă apropiam de etapa de înflorire.

Starea plantei: Până la sfârșitul etapei vegetative, planta mea a ajuns la 45 cm înălțime și a început să producă pre-flori la multe dintre noduri. Planta arăta complet sănătoasă și a continuat să dezvolte o cupolă densă pregătită să înceapă să adăpostească flori.

Etapa vegetativă (Săptămânile 3)
Etapa vegetativă (Săptămânile 3)

Raport de creștere HulkBerry Automatic: Etapa de înflorire (Săptămânile 4–9)

Aici lucrurile au început să devină interesante! Privind pre-florile cum încep să se umfle rapid, mi-am amintit cât de departe au ajuns autoflorantele în ultimii ani.

Săptămânile 4 & 5

Pentru a acomoda noua mea plantă înflorită, am schimbat strategia. În primul rând, am redus orele de iluminare și am îmbunătățit nutriția pentru a încuraja o înflorire sănătoasă.

Iluminare: Am modificat ciclul de lumină la 20 de ore pornit și 4 ore oprit. Acest program a oferit plantei o expunere la lumină mai mult decât suficientă pentru a menține fotosinteza în mod optim și a începe să producă flori. Oricum, cele 4 ore fără lumină au oferit plantei o mică fereastră pentru a direcționa energia acumulată către creștere și dezvoltarea florii. Am continuat să mențin o distanță de 35 cm între lumină și vârful plantei.

Nutrienți: Am schimbat nutrienții, adăugând mai mult fosfor și potasiu în amestec. Plantele de canabis au nevoie de niveluri mai mari din acești macronutrienți vitali pentru a forma muguri mari și sănătoși. Am adăugat următoarele la 1 litru de apă:

 • 1,5 ml formulă de calciu/magneziu
 • 2 ml formulă de aminoacizi
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 2 ml amestec de nutrienți de înflorire
 • 2 ml extract de alge marine

Am aplicat acest amestec o dată la începutul săptămânii 4 și din nou la începutul săptămânii 5. Între hrăniri, am oferit mediului de creștere apă plată de fiecare dată când cei 5 cm de deasupra erau complet uscați, pentru a evita udarea peste măsură.

Mediul înconjurător: În timpul săptămânilor 4 și 5, în cutia de creștere am menținut o căldură constantă de 27-28° C. Aceasta este aproape de limita superioară de toleranță pentru canabis, dar atunci când creștem aceste plante pe tot parcursul verii înseamnă că aceste temperaturi sunt de așteptat. Și ventilatorul a împiedicat creșterea temperaturilor. De asemenea, am reușit să mențin o umiditate de 55% folosind umidificatorul.

Starea plantei: În acest moment exemplarul meu HulkBerry Auto a început să dezvolte un miros slab de terpene, ceea ce a făcut ca deschiderea ușii de la cutia de creștere să fie o experiență plăcută de fiecare dată. Am desfrunzit planta la începutul săptămânii 5, îndepărtând frunzele selectate din partea de sus a cupolei pentru a mări pătrunderea luminii. La sfârșitul săptămânii 5, planta avea 100 cm.

Etapa de înflorire (Săptămânile 4)
Etapa de înflorire (Săptămânile 4)
Etapa de înflorire (Săptămânile 5)
Etapa de înflorire (Săptămânile 5)

Săptămânile 6 & 7

Planta mea HulkBerry Auto a început să se întindă și să crească în dimensiuni în săptămânile șase și șapte. Pentru a ajuta această cupolă sălbatică să se umple cu muguri, am crescut puterea formulei de nutriție.

Iluminare: Am menținut un program de lumină de 20 de ore pornit și 4 ore oprit. Utilizarea unui temporizator a făcut ca acest proces să fie foarte simplu.

Nutrienți: Am folosit aceiași nutrienți ca înainte, dar am mărit cantitățile pe măsură ce florile au început să crească. De asemenea, am adăugat acid humic și fulvic lichid pentru a intensifica în continuare înflorirea. Formula mea a arătat astfel:

 • 1,5 ml formulă de calciu/magneziu
 • 4 ml formulă de aminoacizi
 • 4 ml extract de aloe vera
 • 3 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 3 ml amestec de nutrienți de înflorire
 • 3 ml extract de alge marine
 • 1 ml acid humic și fulvic lichid

În prima zi din săptămâna a șasea, am udat planta cu formula de calciu/magneziu și am reglat încă o dată pH-ul la 6,5. Am continuat să aplic restul nutrienților în ziua 5 din săptămâna 6 și am repetat același regim de hrănire în săptămâna 7.

Mediul înconjurător: Căldura a rămas o provocare în timpul temperaturilor ridicate de vară. Mi-am setat ventilatorul și extractorul la maxim, dar temperatura a rămas în continuare la 29°. Totuși, planta a continuat să crească bine. Umiditatea a devenit și ea o problemă, deoarece am făcut eforturi să o scad sub 60%. M-am gândit să instalez un dezumidificator pentru a reduce riscul de mucegai la muguri.

Starea plantei: Planta mea a ajuns la 117 cm la sfârșitul săptămânii a șasea. Florile au început să se umfle și aroma a devenit mai puternică.

Etapa de înflorire (Săptămânile 6)
Etapa de înflorire (Săptămânile 6)
Etapa de înflorire (Săptămânile 7)
Etapa de înflorire (Săptămânile 7)

Săptămâna 8

Iluminare: Am menținut aceleași condiții de iluminare în săptămâna 8, ținând sursa la 35 cm deasupra coronamentului. Practic, planta încetase să crească la acest moment, așa că nu a fost nevoie să repoziționez constant lumina.

Nutrienți: Am încetat aplicarea nutrienților pe toată durata săptămânii 8 pentru a începe procesul de curățare cu apă. Restricționarea nutrienților forțează florile să-și consume rezervele, și există unele persoane care cred că în acest fel fumul/vaporii vor fi mai gustoși și mai fini.

Mediul înconjurător: Problemele de temperatură și umiditate au continuat. Totuși, planta mea a continuat să înflorească la o căldură de 28° C și o umiditate de 60% fără semne de mucegai (am decis să nu intervin cu un dezumidificator).

Starea plantei: HulkBerry Auto a rămas la o înălțime de 117 cm. Am tăiat frunzele îngălbenite de la baza plantei și, de asemenea, am îndepărtat o cantitate măricică de frunze din partea de sus a cupolei pentru a expune mugurii la mai multă lumină. Florile au crescut aproape toate, iar aroma a devenit foarte puternică la deschiderea cutiei de creștere.

Etapa de înflorire (Săptămânile 8)
Etapa de înflorire (Săptămânile 8)

Săptămâna 9

Ultima săptămână! În această perioadă, am continuat curățarea plantei prin udare. În rest, am lăsat-o în pace.

Iluminare: Exact același lucru ca înainte: 20 ore lumină și 4 ore întuneric.

Nutrienți: Niciunul. Doar am administrat apă cu pH reglat când mediul de creștere a devenit uscat.

Mediul înconjurător: Temperaturile au rămas la 28° C. Umiditatea a scăzut în cele din urmă la o valoare acceptabilă de 50%, ceea ce a ajutat la protejarea exemplarului de mucegai.

Starea plantei: Planta a ajuns în cele din urmă la 117 cm înălțime. Florile erau pline de rășină, iar tricomii au devenit lăptoși și pistilurile treceau de la alb la portocaliu (două semne cheie că este timpul de recoltare).

Etapa de înflorire (Săptămânile 9)
Etapa de înflorire (Săptămânile 9)

Raport de creștere HulkBerry Automatic: Recoltarea (Sfârșitul săptămânii 9)

HulkBerry Automatic mi-a întrecut așteptările! Acest soi s-a dezvoltat pe parcursul ciclului de creștere, oferind o recoltă la doar 64 de zile după germinare. Nu am observat semne de boală și au fost foarte puține semne de stres, în ciuda fluctuațiilor nepotrivite ale temperaturii și umidității. La sfârșitul săptămânii 9, am tăiat ramurile și apoi fiecare floare individual înainte de a le pune într-un uscător de plante. De îndată ce s-au uscat, le-am mutat în borcane de conservare timp de patru săptămâni pentru a le îmbunătăți aroma și finețea. În total, am reușit să obțin 60 g de muguri uscați dintr-o singură plantă HulkBerry Auto.

 Recoltarea (Sfârșitul săptămânii 9)
Recoltarea (Sfârșitul săptămânii 9)

Să aflăm mai multe despre HulkBerry Automatic

Ești curios în legătură cu HulkBerry Automatic după acest raport de creștere? Îți recomand cu căldură să o încerci, mai ales dacă ai de-a face cu un spațiu interior mic. Acest hibrid cu creștere rapidă va produce o recoltă serioasă în cel mai scurt timp.

 • Genetica plantei HulkBerry Automatic

HulkBerry Automatic provine dintr-o încrucișare între HulkBerry și Diesel Auto. Această combinație a dat naștere unui profil genetic de 65% sativa, 30% indica și 5% ruderalis. Părinții au transmis, de asemenea, gene care dau niveluri ridicate de THC și un timp rapid de creștere.

 • Caracteristici de creștere ale tulpinii HulkBerry Automatic

Acest soi compact este atrăgător pentru cultivatorii care doresc să crească plante în mod discret. O poți crește în cutii compacte sau chiar în găleți adaptate pentru interior. De asemenea, ea este un candidat excelent pentru locațiile de creștere în aer liber tip gherilă. Plantele de interior ating o înălțime de 80 – 120 cm și produc o recoltă fantastică de până la 500 g/m². Plantele de exterior ating aceeași înălțime și produc până la 150 g/plantă. Cea mai bună parte? Trebuie să aștepți doar 8-9 săptămâni după germinare pentru a recolta niște muguri lipicioși.

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 săptămâni după germinare
Clar, Înălțător

Cumpără HulkBerry Auto

 • Arome și efecte ale HulkBerry Automatic

HulkBerry Auto include cantități uriașe de THC pentru un soi autoflorant, de 21%. Genetica ei cu predominanță sativa și terpenele revigorante contribuie la un high inspirațional perfect pentru perioadele din zi. Pe măsură ce simți că efectul se instalează, aroma delicioasă de citrice, combustibil și fructe va rămâne pe papilele tale gustative.

HulkBerry Automatic: O tulpină pentru toți

HulkBerry Automatic este o tulpină excelentă cu rol introductiv în lumea cultivării canabisului. Este rezistentă la dăunători și boli, furnizează o recoltă în câteva săptămâni și nu necesită prea mult efort. În plus, nivelurile ei de THC rivalizează cu ale multor tulpini fotoperiodice, iar terpenele ei o fac una dintre cele mai gustoase tulpini existente. Dacă ești în căutarea unei tulpini compacte și cu creștere rapidă, trebuie să o încerci.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Subiecte Ghid de Cultivare

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews