Semințe obișnuite de canabis

Semințele obișnuite de canabis joacă un rol important atunci când vine vorba de crearea unor soiuri noi. Utilizează-le pentru a avea atât plante masculine, cât și feminine, pentru a crea propriile tulpini și a produce clone rezistente care să reducă timpul de creștere.

5  Produse
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Ce sunt semințele de canabis obișnuite?

Semințele de canabis obișnuite au o șansă de 50/50 să devină plante masculine sau feminine. Deși mulți cultivatori vor să cultive doar culturi feminine pentru a obține cât mai multe flori viabile posibil, semințele obișnuite de canabis sunt importante pentru crescători, și pentru cultivatorii cărora le place să își formeze plantele din clone.

Semințele obișnuite de canabis sunt exact așa cum le-a creat natura. La fel ca semințele găsite în sălbăticie, acestea sunt nemodificate și oferă posibilitatea de a produce plante masculine producătoare de polen.

Semințe obișnuite de canabis vs Semințe de canabis feminizate

Semințele obișnuite de canabis diferă de semințele feminizate prin sexul plantelor pe care le produc. La fel ca atunci când se aruncă o monedă, germinarea semințelor obișnuite aduce șanse egale de producere a unei plante masculine sau feminine.

În schimb, semințele feminizate oferă o șansă de 99% de a produce plante feminine.

De ce să cultivi semințe obișnuite de canabis?

Semințele obișnuite se laudă cu o genetică mai robustă și mai rezistentă decât semințele feminizate, fiind bune ca plante mamă principale pentru a lua butași. Odată ce acestea au rădăcină, cultivatorii pot crea clone care se transformă în replici exacte ale plantelor care le plac.

Capacitatea de a produce plante masculine și feminine le permite cultivatorilor să producă atât flori, cât și polen. Colectând acest material genetic valoros de la plantele masculine, ești liber să începi să creezi propriile tulpini de canabis pe baza caracteristicilor tale preferate.