Politica de retur

Ai dreptul să returnezi comanda, completă sau parțială, în termen de 14 zile de la primirea acesteia. Te rugăm să ne contactezi folosind formularul de contact de pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail la [email protected] Ulterior, îți vom trimite un formular de retur, împreună cu instrucțiunile procedurii. Dacă returnezi o comandă completă, toate produsele gratuite care au însoțit comanda inițială trebuie returnate, de asemenea.

Este permisă deschiderea produsului, cu excepția cazului în care ambalajul este sigilat. În cazul în care ai făcut mai mult decât ceea ce era absolut necesar pentru a evalua produsul, returnarea poate fi refuzată sau s-ar putea să fii taxat(ă) pentru orice diminuare a valorii.

Perioada de retragere va expira la 14 zile de la data livrării coletului.

Alternativ, poți returna produsul utilizând acest formular de retragere. Te rugăm să ții cont de faptul că orice costuri de returnare nu vor fi rambursate dacă produsul este returnat fără o notificare prealabilă.

Rambursare

După ce ți-ai exercitat dreptul de retragere, toate plățile (inclusiv costurile de expediere) îți vor fi rambursate în termen de 14 zile. Dacă ai returnat produsul fără o notificare prealabilă, este posibil să îți solicităm scrisoarea de transport ca dovadă a returnării produselor, înainte de a face rambursarea plății.

Rambursurile vor fi emise după cum urmează:

Transfer bancar - Transfer bancar
Card de credit - Card de credit (sau transfer bancar, dacă au trecut mai mult de 30 de zile de la plata inițială)
BitCoin - Transfer bancar
CoinPayments - Transfer bancar

Produsele în pachet sigilat care au sigiliul deschis nu vor fi acoperite de dreptul de retur. 

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
t. 34 93 737 98 46 (from 8:00 to 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.