POLITICA DE RETURNARE

Ai dreptul de a returna comanda (sau părți din aceasta) în termen de 14 zile de la primire, fără a fi necesară prezentarea unui motiv, cu condiția ca produsele să nu fie desigilate (există și excepții).

Perioada de returnare expiră la 14 zile din ziua în care tu (sau un terț desemnat, altul decât transportatorul), ai intrat în posesia produsului. Dacă ai comandat mai multe produse, care au fost livrate separat și la momente diferite, dar sunt parte din aceeași comandă, perioada de retur expiră la 14 zile de la primirea ultimului produs al comenzii.

Tu vei fi singura persoană responsabilă pentru orice reducere a valorii produsului din cauza manipulării sau a utilizării, dincolo de ceea ce este necesar pentru a verifica funcționalitatea/starea acestuia. De asemenea, toate produsele primite în mod gratuit împreună cu comanda trebuie returnate, în caz contrar, valoarea produselor gratuite (în funcție de valoarea lor din magazin) va fi dedusă din rambursare.

PROCESUL DE RETURNARE

Pentru a returna unul sau mai multe produse, trebuie să informezi echipa noastră de relații cu clienții prin intermediul formularului de contact sau prin trimiterea unui e-mail la adresa de mai jos:

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
T. 34 93 737 98 46 (de la 8:00 la 16:00)
TVA: ESB-65812810
Număr Coc: B-65812810

În mod alternativ, poți returna produsul/produsele utilizând acest formular de retragere. Te rugăm să iei în considerare faptul că *nu* vom rambursa costurile de retur dacă produsul este returnat fără o notificare prealabilă.

EXCEPȚII

Următoarele produse nu sunt acoperite de dreptul de returnare:

  • Produse al căror sigiliu original a fost deschis
  • Produse returnate după expirarea perioadei de returnare
  • Vaporizatoare sau pipe care au fost desigilate după livrare (din motive de sănătate și igienă)
  • Vaporizatoare returnate parțial sub garanție - toate piesele incluse în ambalajul original trebuie returnate
  • Produse perisabile

PROCESUL DE RESTITUIRE

După ce ți-ai exercitat dreptul de retur, toate plățile (inclusiv costurile de transport) vor fi rambursate în termen de 14 zile. Dacă ai returnat produsul fără o notificare prealabilă, nu vom putea să îți restituim taxele de transport. De asemenea, este posibil să îți solicităm un cod de urmărire drept dovadă a returului, înainte de rambursarea plății.

În funcție de metoda de plată pe care ai folosit-o, rambursarea se va efectua astfel:

  • Transfer bancar - Transfer bancar
  • Card de credit - card de credit (sau transfer bancar dacă au trecut mai mult de 30 de zile de la plata inițială)
  • BitCoin - Transfer bancar
  • BitCanna - Transfer bancar

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.