• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

Fat Banana este o tulpină obținută în urma unui proces elaborat care a vizat hibridizarea celor mai mari și bogate soiuri de Banana OG. Acum RQS îți oferă cea mai bună calitate. Fat Banana are o aromă puternică și conține o cantitate impresionantă de canabinoizi.
 4.5/5 (267) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (227)
 • Customer pictures (13)

Fat Banana: O tulpină Kush bogată cu aromă fructată

Genetică și potență

Fat Banana este produsul unui proces intens și selectiv de încrucișare desfășurat de RQS, cu scopul de a perfecționa și crea o tulpină rar întâlnită. Rezultatul este o specie cu caracteristici neobișnuite, destinată să-i surprindă atât pe cunoscători cât și pe colecționari și crescători - în special pe cei ce își doresc un produs unic.

Fat Banana este în principal o tulpină Kush cu un fond genetic originar din încrucișarea tulpinilor de OG Kush și Chiquita Banana. Moștenirea puternică este motivul pentru care Fat Banana este un soi senzațional, unic. Acest lucru este dovedit de potența mugurilor, ce pot atinge un conținut de THC de +25%, dacă este crescut de un cultivator experimentat. Potențialul este imens!

Recoltă și cultivare

Fat Banana produce o recoltă medie de 350-400 g/m² sub o lumină de 600 W și înflorește în aproximativ 7-8 săptămâni în exterior. Este important de știut că Fat Banana este un hibrid cu dominantă Indica. Poate fi clasificat ca și un tip de ”indica extins” datorită faptului că are tendința să dezvolte un con (mugure) principal gigant dacă nu este îngrijit.

Crescută afară, într-un climat cald, Fat Banana are tendința de a se transforma într-o plantă enormă, care va necesita un mijloc de susținere. Se poate recolta la mijlocul lunii septembrie. Cum spuneam, dacă planta este îngrijită corespunzător, recompensa va fi o recoltă bogată de muguri imenși cu un conținut THC de +25% și o aromă dulce, fructată de banane.

Efecte și aromă

Fat Banana este soiul de Kush la care nimeni nu se aștepta. Efectul inițial, ușor euforic și aroma delicioasă, dulce-fructată te îndeamnă să vrei să consumi în exces din această varietate unică.

Totuși, efectul este puternic! Treptat vei fi copleșit de o senzație ”stoned”, urmată de o stare de relaxare supremă. Ai grijă să fii pregătit pentru ”munchies” poftele specifice fumătorilor – aceasta este o excursie în tărâmul aromelor care începe și se termină confortabil pe canapea.

Când vorbim despre aromă, Fat Banana are un gust dulce cu note de citrice. Mirosul mugurilor îți gâdilă nările, amintind de savoarea unei porții de Banana Split.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 25%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 170 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Banana x OG Kush
 • Tip: Sativa 30% Indica 70%
 • Efect: Relaxant și plin de aromă
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Tropical, Sweet, Fruit

  De P. J. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : FAT Banana
  Cometariu : Perfekt. Alles super gelaufen! Kann man nur empfehlen

  De S. J. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Snel ontkiemd en goede service
  Cometariu : Leuk dat je gratis ren grider en stikers krijgt, mijn zaadje is ook al na 24 uur ontkiemd, lijkt alvast lekkere en potente wiet dat eraan zit te komen.

  De O. M. on 18/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Klasse
  Cometariu : Immer wieder.

  De P. C. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : excelente muy buena
  Cometariu : muy buena ojalá la crucen con una más potente!!!

  De J. M. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : AAA+
  Cometariu : Bardzo dobrze rośnie, polecam. 10/10

  De M. K. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : 🍌
  Cometariu : RQS für immer 👍

  De G. L. on 11/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : One Of my Favorite OG'S
  Cometariu : Nice look nice taste very good overallthing

  De M. B. on 10/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Fat banaan is bij het begin al vet
  Cometariu : zaadjes ontkiemen goed via het koffiefilter systeem, wat opvalt is dat de wortel zelf fat zijn,dat belooft wat,super.

  De M. S. on 08/Jun/2020 :
  (2)

  Titlu : Sehr schade
  Cometariu : Hab normalerweise eine Keimquote von 100% aber bei diesm 3er Pack sind 2 gekeimt dann direkt gelb geworden und gestorben :( der letzte befindet sich in der Vegi und sieht gut aus , denke das Produkt selbst wird bestimmt mega lecker sein..

  De A. B. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : ROYAL FAT BANANA
  Cometariu : ME ENCANTA TODO DE ESTA PLANTA, GRAN BANCO SEMILLAS ROYALSEEDS

  De A. B. on 04/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : RQS les meilleurs
  Cometariu : Après un souci de germination j'ai pris contact avec le service client qui n'a pas hésité à me renvoyer les graine défectueuse. Rien a redire si se n'est que Royal Queen Seed et de loin la meilleure banque de graine en Europe et de loin et sur tous les point qualité, service client, service après vente....RQS the n'est💪💪

  De M. C. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : very dank
  Cometariu : good weed

  De S. K. on 03/Jun/2020 :
  (3)

  Titlu : Fat banana
  Cometariu : Sziasztok. Régebb otta innen rendelek. És jo is volt minden. De most a Banana es a mother gorilla 8 hetesek es meg nem virágzik. Kb 2 méter. Már nem fer a lampa alá. Tudna valaki segiteni? Kuka mind?

  De B. G. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Fat banana
  Cometariu : Très bonne plante départ très jolie des feuille bien dense belle structure une taille a été faite la plante la bien accepter je recommande fortement pour ceux qui cherchent de belle plantes et qui a bcp de gout

  De E. V. on 01/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Oui
  Cometariu : c'est tres bien


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.