• Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana
 • Fat Banana

Fat Banana

Fat Banana este o tulpină obținută în urma unui proces elaborat care a vizat hibridizarea celor mai mari și bogate soiuri de Banana OG. Acum RQS îți oferă cea mai bună calitate. Fat Banana are o aromă puternică și conține o cantitate impresionantă de canabinoizi.
(291) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (249)
 • Imagini client (13)

Fat Banana: O tulpină Kush bogată cu aromă fructată

Genetică și potență

Fat Banana este produsul unui proces intens și selectiv de încrucișare desfășurat de RQS, cu scopul de a perfecționa și crea o tulpină rar întâlnită. Rezultatul este o specie cu caracteristici neobișnuite, destinată să-i surprindă atât pe cunoscători cât și pe colecționari și crescători - în special pe cei ce își doresc un produs unic.

Fat Banana este în principal o tulpină Kush cu un fond genetic originar din încrucișarea tulpinilor de OG Kush și Chiquita Banana. Moștenirea puternică este motivul pentru care Fat Banana este un soi senzațional, unic. Acest lucru este dovedit de potența mugurilor, ce pot atinge un conținut de THC de +25%, dacă este crescut de un cultivator experimentat. Potențialul este imens!

Recoltă și cultivare

Fat Banana produce o recoltă medie de 350-400 g/m² sub o lumină de 600 W și înflorește în aproximativ 7-8 săptămâni în exterior. Este important de știut că Fat Banana este un hibrid cu dominantă Indica. Poate fi clasificat ca și un tip de ”indica extins” datorită faptului că are tendința să dezvolte un con (mugure) principal gigant dacă nu este îngrijit.

Crescută afară, într-un climat cald, Fat Banana are tendința de a se transforma într-o plantă enormă, care va necesita un mijloc de susținere. Se poate recolta la mijlocul lunii septembrie. Cum spuneam, dacă planta este îngrijită corespunzător, recompensa va fi o recoltă bogată de muguri imenși cu un conținut THC de +25% și o aromă dulce, fructată de banane.

Efecte și aromă

Fat Banana este soiul de Kush la care nimeni nu se aștepta. Efectul inițial, ușor euforic și aroma delicioasă, dulce-fructată te îndeamnă să vrei să consumi în exces din această varietate unică.

Totuși, efectul este puternic! Treptat vei fi copleșit de o senzație ”stoned”, urmată de o stare de relaxare supremă. Ai grijă să fii pregătit pentru ”munchies” poftele specifice fumătorilor – aceasta este o excursie în tărâmul aromelor care începe și se termină confortabil pe canapea.

Când vorbim despre aromă, Fat Banana are un gust dulce cu note de citrice. Mirosul mugurilor îți gâdilă nările, amintind de savoarea unei porții de Banana Split.

Fat Banana data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 25%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 170 - 200 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Banana x OG Kush
Tip: Sativa 30% Indica 70%
Efect: Relaxant și plin de aromă
Climat: Călduț
Aromă: Tropical, Sweet, Fruit

  De L. V. În 24/Sep/2020 :

  Titlu : FAT BANANA
  Cometariu : Muy buen producto, 100% de germinación y envío muy rápido.

  De D. S. În 23/Sep/2020 :

  Titlu : Great Indica strain
  Cometariu : 5/5 germinated

  De J. K. În 22/Sep/2020 :

  Titlu : Stinky banana :)
  Cometariu : Todella hartsinen kasvi. Haju tässä kasvissa on aivan uskomaton. Sanoisin huumaava. Jos ongelmia hajujen kanssa niin en voi suositella, muussa tapauksessa ehdottomasti. Vähänkin kun raottaa teltan ovea niin imelä löyhkä iskee täysillä päin. Alku kukinnot näyttivät pieneltä, mutta kerääkin painoa jälkipainotteisesti. Ulkoisesti aivan mieletön kasvi, niin tuoksu kuin ulkonäkökin, en malta odottaa että saan tämän valmiiksi. Myös hyvä satoinen, ei ehkä ihan ekstra large, mutta hyvä kuitenkin. 50 - 100g sisällä.

  De R. B. În 15/Sep/2020 :

  Titlu : Fat banana
  Cometariu : top

  De C. C. În 10/Sep/2020 :

  Titlu : Germination très rapide, prometteuse
  Cometariu : -au top 👍🏻100% de graines germées Mises dans coton humide dans l'après midi, sous LEDs. Le lendemain a midi, elles avaient toutes le germe sorti de 2 a 4mm. Mises dans cube, avec petit ventilateur : en 4 jours, belle pousse, tige épaisse et vigoureuse.... A suivre... Fat Banana 🍌 a l'air très prometteuse

  De G. D. În 04/Sep/2020 :

  Titlu : fat banana
  Cometariu : sapori veramente ottimi, produzione non abbondante, pianta forte e robusta, risponde molto bene anche alla cimatura. very goodd

  De M. M. În 31/Aug/2020 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Very top

  De A. C. În 31/Aug/2020 :

  Titlu : Belle plante
  Cometariu : Acheté une graine pour pied mère Cette graine a germée très vite et le pied est tellement beau que j’ai très envie de le mettre en floraison. A voir ce que ça donne en Flo

  De D. T. În 31/Aug/2020 :

  Titlu : exelente
  Cometariu : cogollos gordos , resinosos y muy buen aroma

  De D. L. În 28/Aug/2020 :

  Titlu : Euxxxtra
  Cometariu : Very fat and délicious for a big kong :)

  De G. C. În 27/Aug/2020 :

  Titlu : Nickel
  Cometariu : Jai pri 6 graines .6/6 germés. + 3 critical en cadeau. Reçu en 5jours . Merci

  De G. B. În 24/Aug/2020 :

  Titlu : A basket delicious fruits!
  Cometariu : The seeds developed wonderfully after rapid germination. I can recommend this breed to everyone. Great stuff...

  De R. M. În 20/Aug/2020 :

  Titlu : 🍌
  Cometariu : sticky

  De T. C. În 17/Aug/2020 :

  Titlu : Fat banana
  Cometariu : Germination 2/3

  De J. S. În 13/Aug/2020 :

  Titlu : love OG!
  Cometariu : big big buds on this one! must have


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Dorian | 2018-05-15 19:56:53

J'ais une question général avant tout , quel weed me conseiller pour faire pousser en Grèce ?( En extérieur) dans une région rempli de soleil . Un truc qui pousse en mion de deux moi serait l'idéal. Et du coup la question par rapport à cette beauté c'est : Demande t-elle beaucoup d'attention ?

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following article about the best strains for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.