Semințe de Marijuana Autoflorante

Semințele de canabis autoflorante sunt semințe care înfloresc singure în 2-4 săptămâni. Pentru a putea înflori, speciile feminizate de Indica și Sativa trebuie să fie expuse la lumină artificială timp de 12 ore pe zi. Acestea nu ar putea înflori în aer liber deoarece lumina zilei nu este suficientă în unele anotimpuri.

Speciile autoflorante sunt plante Indica sau Sativa încrucișate cu Ruderalis, un tip de canabis care crește în zone în care vara este foarte scurtă, dar are multe ore de lumină naturală, de la 22 la 24 pe zi. Ruderalis înflorește în mod automat într-o perioadă foarte scurtă (în general, între 2 și 4 săptămâni). Plantele de canabis Ruderalis provin în principal din Europa de Nord, Rusia și țările vecine, precum China și Mongolia. În mod natural, această plantă conține mult mai puțin THC decât plantele Indica sau Sativa obișnuite. Există tipuri de Ruderalis cunoscute pentru capacitatea lor de a înflori în cinci săptămâni. Din păcate, aceste tipuri nu conțin aproape deloc THC și nu sunt potrivite pentru producerea de canabis.

Prin încrucișarea plantelor de tip Ruderalis cu plante Indica sau Sativa, obținem un soi cu înflorire rapidă, cu o concentrație bună de THC și o coroană excelentă.

Avantajele plantelor feminizate autoflorante de la Royal Queen Seeds:

  • Plantele rămân mici (30 cm - 60 cm)
  • Plantele înfloresc automat după 2-4 săptămâni
  • Perioada medie dintre plantare și recoltare este de 10 săptămâni
  • Plantele sunt foarte mici și nu atrag atenția
  • Mirosul nu este atât de pregnant în comparație cu speciile normale
  • Poți avea mai multe culturi într-un singur sezon
  • Semințele noastre autoflorante sunt, de asemenea, feminizate

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.