• Uscător de iarbă RQS

Uscător de iarbă

Uscătorul de iarbă de la RQS suspendă mugurii în aer, asigurând că se usucă rapid și uniform, ceea ce îl face să fie o piesă cheie pentru orice cultivator de canabis. După toată munca grea pe care ai depus-o în timpul ciclului de creștere, uscarea reprezintă o etapă critică pentru a îndepărta excesul de apă din flori, pentru a le proteja împotriva mucegaiului și pentru a le pregăti de conservare.
Cumpără și câștigă 22 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Uscătorul de iarbă de la: Usucă mugurii rapid și eficient

Uscătorul de iarbă de la Royal Queen Seeds îndepărtează marea majoritate a umezelii din florile de canabis, pregătindu-le perfect pentru conservare. Uscarea canabisului rămâne una dintre cele mai importante sarcini de pe lista oricărui cultivator. Îmbunătățește gustul canabisului, îl face mai puțin dur pentru fumat și—cel mai important—minimizează șansele de formare a mucegaiului.

Uscătorul de iarbă de la suspendă mugurii de canabis în aer, expunându-i pe toate părțile pentru a asigura uscarea uniformă. Cu mult superioară uscării în cuptor și pe pervaz, acest instrument asigură o uscare completă, fără a expune mugurii la temperaturi care degradează terpenele gustoase și valoroase și canabinoizii.

Păstrează acest dispozitiv ce economisește spațiu în geanta sa de transport până când intenționezi să usuci iarba. Cu un diametru de numai 61 cm când este deschis și 20 cm când este pliat, nu ocupă aproape deloc spațiu de stocare. Uscătorul pentru canabis este format din țesătură oxford și plasă din poliester respirabil, împreună cu suporturi puternice din oțel elastic, astfel încât vei putea usca florile folosind acest dispozitiv mulți ani de acum încolo.

Cum se utilizează uscătorul de iarbă de la

După recoltare, scoate uscătorul de iarbă de la din geantă și lasă-l să se extindă. Ai grijă, totuși, se deschide rapid, la fel ca un cort pop-up.

Atârnă-l în camera ta de uscare sau în seră. Accesoriile Velcro facilitează configurarea în câteva secunde.

În camera de uscare, pornește sistemul de ventilație pentru a menține un curent de aer constant care suflă peste flori pentru o uscare rapidă și uniformă.

Pentru a readuce uscătorul de iarbă de la la dimensiunea sa inițială, mai întâi, strânge-l într-o formă circulară. Apoi, pune o mână pe ambele părți ale cercului. Împăturește-l sub forma unui cerc mai mic și pune-l înapoi în geantă.

Uscător de iarbă data sheet
Produse pentru creștere: Tools
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.