Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Raport de creștere Blue Cheese Auto

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic oferă, în cel mai scurt timp posibil, o producție bună de muguri relaxanți și plini de aromă. Dacă vrei să cultivi acest soi, atunci ai ajuns unde trebuie! Mai jos, vei găsi jurnalul meu de cultivare a tulpinii Blue Cheese Automatic. Te voi ghida pe parcursul fiecărei săptămâni a ciclului de creștere și îți voi arăta ce am făcut pentru a obține un rezultat satisfăcător. Descoperă echipamentul, nutrienții și iluminatul pe care le-am folosit pentru a avea o plantă sănătoasă și plină de flori.


Lista echipamentelor

- Cutie: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
- Lumini: MIGRO 200+
- Ventilație: TT Silent-M 100
- Filtru: Filtru Primaklima PK 100/125
- Ventilator: Ventilator oscilant Koala

- Umidificator: Beurer LB 45
- Sol: BioBizz Light Mix
- Ghiveci: 11L Air Pots
- Semințe: Royal Queen Seeds
- Nutriție: Nutriție Organică RQS

Raport de creștere Blue Cheese Automatic: Etapa de răsad (Prima săptămână)

Week 1

Acesta este ghidul meu de creștere Blue Cheese Automatic, bine ai venit! Află ce am făcut în prima săptămână pentru a avea răsaduri sănătoase.

 Germinarea 
Pentru a stimula procesul de germinare, am optat să folosesc Peletele de sol de la RQS - un produs care conține toți micronutrienții și materiile biologice de care are nevoie un răsad sănătos. Am așezat peletul într-o tavă de cultivare și l-am înmuiat în suficientă apă, pentru a ajunge la o saturație completă, fără a-l uda însă prea mult. Apoi, am folosit o țepușă de lemn pentru a introduce ușor sămânța mea în sol.
 Iluminare 
După ce mi-am montat cortul de creștere, am montat lumina MIGRO 200+ și am poziționat-o la 35 cm deasupra tăvii de cultivare. Din momentul în care germenii au dat primele semne de viață, am lăsat lumina să funcționeze timp de 24 de ore în fiecare zi.
 Mediu de creștere 
La cinci zile după ce a răsărit, răsadul meu era deja destul de mare. Am pregătit un mediu de creștere pentru un recipient Air Pot de 11L, cu 10L de Amestec Ușor BioBizz. Apoi, am adăugat următoarele completări organice pentru a stimula ciclul de nutrienți pe parcursul ciclului de creștere:

- 80 ml/L Bat Guano
- 50 ml/L Nuriție Organică Easy Boost
- 5 ml/L Easy Roots Amestecul Mycorrhiza
- 10 ml/L Easy Roots Rhizobacter

După ce le-am amestecat bine, am umplut recipientul și l-am saturat cu apă. Apoi, am creat o gaură de mărimea unui dop în mijlocul suprafeței mediului de creștere, am transplantat răsadul și l-am udat.

 Mediu 
UCu ajutorul unui higrometru, am notat o temperatură de 24°C și o umiditate de 40%. Am decis să pornesc umidificatorul pentru a încerca să ridic umiditatea la 65 - 70%.
 Starea plantei 
Până la sfârșitul stadiului de răsad, exemplarul meu a prezentat frunze sănătoase, de culoare verde închis și bine hidratate.

Raport de creștere Blue Cheese Automatic: Etapa vegetativă (Săptămânile 2 - 4)

După ce a dezvoltat câteva seturi de frunze adevărate, planta mea a intrat în faza vegetativă a ciclului de creștere. Află ce am făcut pentru a avea o plantă sănătoasă și puternică în această perioadă.

Săptămâna 2

Week 2
 Iluminat 
Am menținut un ciclu de lumină de 24 de ore în acest stadiu, pentru a stimula fotosinteza și a evita întinderea pe parcursul acestei etape importante de dezvoltare. Am repoziționat lumina la 35 cm deasupra bolții.
 Nutrienți 
Deoarece mediul meu de creștere conținea atât de mulți nutrienți și substanțe biologice esențiale, am aplicat doar 4 ml/L de amestec lichid de alge marine și acid humic pe parcursul udării din prima și a 4-a zi a săptămânii. De asemenea, am folosit un regulator de pH pentru a echilibra apa înainte de udare. Am folosit 1,5 litri de apă în prima și a 4-a zi a săptămânii.
 Mediu 
Am menținut o temperatură constantă de 25,1°C. Folosirea umidificatorului din prima săptămână mi-a permis să cresc ușor umiditatea la 50%.
 Starea plantei 
La sfârșitul celei de-a treia săptămâni, planta mea a atins o înălțime de 16 cm, cu un coronament dens, dar mic, de frunze în formă de evantai de dimensiuni normale.

Săptămâna 3

Week 3
 Iluminat 
Am menținut ciclul de iluminare de 24 de ore.
 Nutrienți 
Deși plantele mele prosperă, am decis să adaug Tablete pentru stimularea creșterii Easy Grow Booster, astfel încât să facilitez creșterea rapidă a soiului nostru Blue Cheese Auto. Am pregătit 1,5L de apă, am ajustat pH-ul la 6,2, am adăugat o tabletă Easy Grow Booster și am aplicat-o în prima zi a săptămânii.
 Mediu 
Temperatura s-a menținut în jurul valorii de 24°C, iar umiditatea a oscilat în jurul valorii de 45%.
 Starea plantei 
La sfârșitul celei de-a treia săptămâni, planta mea a atins o înălțime de 16 cm, cu un coronament dens, dar mic, de frunze în formă de evantai de dimensiuni normale.

Săptămâna 4

Week 4
 Iluminat 
Pe parcursul ultimei săptămâni de vegetație, am decis să mențin lumina aprinsă timp de 24 de ore pe zi, deoarece planta răspundea foarte bine la acest regim.
 Nutrienți 
Am aplicat următoarea soluție în prima și a 4-a zi din săptămâna 4:

- 5L de apă
- 1 tabletă pentru stimularea creșterii Easy Grow Booster
- 1m/L Micronutrienți Easy Plus

Am udat cu această soluție până când mediul de creștere a devenit saturat, dar nu îmbibat cu apă.

 Mediu 
Creșterea a continuat, cu o temperatură medie de 24°C și o umiditate de 42%.
 Starea plantei 
Planta mea a crescut în mod exploziv în ultima săptămână de vegetație, ajungând la 31 cm. Acum, avea un coronament atât de dens de frunze, încât am decis să defoliez partea de jos pentru a putea direcționa energia în sus și pentru a îmbunătăți circulația aerului.

Raport de creștere Blue Cheese Automatic: Etapa de înflorire (Săptămânile 5-10)

Bine ai venit în etapa de înflorire! Planta mea Blue Cheese Automatic a răspuns extrem de bine la regimul de iluminare și nutrienți din timpul etapei de vegetație. Vezi cum au decurs lucrurile în restul ghidului meu de creștere Blue Cheese Automatic.

Săptămâna 5

Week 5
 Iluminat 
Am redus programul de iluminare la 20 de ore. Acest lucru a oferit plantei mele suficientă expunere la lumină pentru o fotosinteză optimă, reducând, în același timp, costurile inutile de energie electrică din timpul etapei de înflorire.
 Nutrienți 
Deoarece plantele au nevoie de diferite cantități de macronutrienți în timpul etapei de înflorire, am folosit următoarea formulă pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a mugurilor:

- 1 Tabletă Easy Bloom Booster
- 1ml/L Micronutrienți Easy Plus

Tabletele Easy Bloom Booster furnizează cantități mai mici de azot și cantități mai mari de potasiu și fosfor - doi nutrienți cheie, de care plantele de canabis au nevoie în timpul etapei de înflorire. Am adăugat acest amestec la 5L de apă și am udat planta în prima și a 4-a zi din săptămâna 5, până când mediul de cultură a devenit saturat.

 Mediu 
Temperaturile s-au menținut la 24°C. Am oprit umidificatorul și am lăsat umiditatea din cutia de creștere să se stabilizeze la 40%, pentru a reduce șansele de apariție a ciupercilor patogene în timpul înfloririi.
 Starea plantei 
Planta mea și-a revenit rapid după stresul provocat de defolierea de săptămâna trecută. În acest moment, a ajuns la 41 cm și primii muguri au început să apară.

Săptămâna 6

Week 6
 Iluminat 
Am repoziționat luminile la 35 cm deasupra bolții și le-am ținut în funcțiune timp de 20 de ore pe zi.
 Nutrienți 
Am aplicat aceeași formulă de nutrienți ca în săptămâna precedentă, în prima și a 4-a zi.
 Mediu 
Temperatura a rămas la 24°C. Umiditatea medie a scăzut ușor la 38%.
 Starea plantei 
Planta mea a crescut cu 4 cm în a 6-a săptămână, ajungând la înălțimea de 45 cm. Mugurii au început să se umfle ușor și au început să emane un miros ușor înțepător.

Săptămâna 7

Week 7
 Iluminat 
Luminile au funcționat în continuare timp de 20 de ore și 4 ore au fost oprite.
 Nutrienți 
Am renunțat la micronutrienții din amestec, pe măsură ce mă apropiam de spălare. În schimb, am adăugat 1 tabletă Easy Bloom Booster în 5L de apă și am udat planta în prima și a 3-a zi, până când am ajuns la punctul de saturație al mediului de creștere.
 Mediu 
Temperatura a rămas constantă la 24 de grade și umiditatea medie la 40%.
 Starea plantei 
Faptul că am ales acest ghiveci a determinat înălțimea plantei mele, și anume 45 cm pe parcursul ciclului de creștere. În ciuda acestei dimensiuni mici, planta mea a dezvoltat o mulțime de muguri, din ce în ce mai mari. În acest moment al cultivării, specimenul meu Blue Cheese Automatic a început să emane un miros mai puternic.

Săptămâna 8

Week 8
 Iluminat 
A rămas la fel ca în săptămânile anterioare din etapa de înflorire.
 Nutrienți 
Pe parcursul celei de a 8-a săptămâni, am administrat ultimele doze de hrană, înainte de a începe spălarea. Am amestecat 1 tabletă Easy Bloom Booster cu 5L de apă și am udat planta în prima și a 3-a zi săptămânii, până la saturație.
 Mediu 
Temperatura a rămas constantă la 24°C. Umiditatea a scăzut, în favoarea mea, la 37%, reducând șansele de apariție a mucegaiului pe flori.
 Starea plantei 
Fără nicio metodă de formare, planta mea a dezvoltat un coronament relativ uniform, plin de tulpini cu muguri. Am folosit o lupă pentru a examina mai îndeaproape tricomii, care prezentau un aspect translucid, indicând flori imature.

Săptămânile 9-10

Week 9
 Iluminat 
Am continuat să expun planta la 20 de ore de lumină în fiecare zi.
 Nutrienți 
Nu am mai folosit nutrienți, pentru a putea începe spălarea. Acest proces permite plantelor să își folosească rezervele de nutrienți, rezultând în arome mai plăcute. Am udat planta cu 2 L de apă, cu un pH de 6,1, în prima și a 3-a zi din săptămânile 9 și 10.
 Mediu 
Temperatura a fost una constantă, de 24°C. Umiditatea a scăzut ușor, având o medie de 35%.
 Starea plantei 
Planta mea a început să prezinte semne evidente de carență, lucru pe care mi l-am dorit în timpul spălării. Frunzele inferioare au început să se îngălbenească, iar tulpinile au căpătat o culoare purpurie intensă - un semn al antocianinei. La inspecția cu lupa, am observat că tricomii deveneau din ce în ce mai tulburi, pe zi ce trece.

Recolta (Săptămâna 10)

Harvest

În acest stadiu, florile s-au umflat, mirosul a devenit extrem de puternic, iar tricomii au devenit opaci și lăptoși. Am tăiat planta de la bază și am atârnat-o cu capul în jos în cutia de creștere, pentru a se usca în fața unui ventilator, înainte de a tăia mugurii și de a-i conserva. Am obținut în total 45 g de muguri uscați, care emanau o aromă puternică de fructe.

Harvest

Caracteristicile de Blue Cheese Automatic

🧬 Atributele genetice ale tulpinii Blue Cheese Automatic
Urmașa tulpinilor Blueberry, Cheese și a unui specimen de canabis ruderalis, Blue Cheese Automatic are gene indica în proporție de 40%, 35% sativa și 25% ruderalis. Dacă ești familiar/ă cu tulpinile clasice de canabis, vei știi că acest soi rezistent are rădăcini regale. Blueberry a oferit niveluri ridicate de mircen, muguri denși și plini de rășină, în timp ce tulpina Cheese a oferit concentrații ridicate de THC și o senzație plăcută de minte limpede. Genele ruderalis au transformat acest soi într-unul ușor de cultivat.
🌱 Caracteristicile de creștere ale tulpinii Blue Cheese Automatic
Blue Cheese Automatic crește cu ușurință aproape oriunde. În interior, va atinge o înălțime de 40 - 70 cm și va produce până la 375 g/m², sub lumini puternice. Atunci când este cultivată în aer liber, plantele ating o înălțime maximă de 100 cm și oferă un randament de 60 - 110 g/plantă. Aceste flori pot fi recoltate în numai 10 săptămâni de la răsărire.
🌈 Efectele și aroma tulpinii Blue Cheese Automatic
Acești muguri de culoare violet-verzuie au un conținut moderat de 16% THC. Îți induc un efect clar și înălțător, care atinge punctul sensibil al majorității consumatorilor de canabis, fără a depăși vreo limită; Blue Cheese Auto reprezintă o alegere excelentă pentru începători. După fiecare fum, vei simți arome de brânză, pământ, fructe și piper, care persistă pe papilele tale gustative. Concentrațiile ridicate de terpene fructate se îmbină perfect cu THC-ul, pentru a crea un high fizic confortabil.

Harvest

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 săptămâni după germinare
Clar, Înălțător

Cumpără Blue Cheese Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Subiecte Ghid de Cultivare

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews