Lista Plantelor Complementare Pentru O Marijuana De Calitate

Culturile asociate sunt o soluție ieftină și ecologică pe termen lung, prietenoasă cu mediul, atunci când vine vorba de alimentarea grădinii tale de marijuana cu insecticide și fungicide naturale. Plantele tale pot avea parte de mulci viu, umbră, îngrășăminte verzi și suplimente de nutrienți, vitamine și minerale prin plantarea lor alături de alte plante în curs de creștere.

Planta de canabis răspunde la alte plante complementare printr-o creștere mai viguroasă, o rezistență mai mare la boli și dăunători, randamente mai mari și cu o producție mai mare de uleiuri esențiale. Plantele cultivate împreună, care se susțin reciproc, se numesc bresle.

Breslele acționează ca micro-ecosisteme diverse, care îmbunătățesc calitatea generală a solului, pătrunderea și retenția apei și biodisponibilitatea substanțelor nutritive. Breslele sănătoase atrag insecte benefice și animale mici, ținând la distanță dăunătorii, care pot deteriora canabisul. Deseori, plantele complementare ascund silueta unică a plantei de marijuana, iar amestecul de specii înfloritoare acoperă aroma înțepătoare, pe care nu o poți evita în timpul procesului de maturizare al plantei de marijuana.

Pietricele mici așezate aleatoriu în breasla asociată, vor deveni rapid case pentru șopârle sau pentru păianjeni prădători mari, care vor ajuta și la menținerea sub control a insectelor. Șopârlele sunt vânători foarte eficienți de insecte mai mari, cum ar fi moliile, și pot aspira furnicile foarte rapid.

Herbs

PLANTE COMPLEMENTARE PENTRU CANABIS CARE ȚIN LA DISTANȚĂ INSECTELE

Busuiocul: Această plantă este atât de bine văzută, încât este denumită și regele ierburilor. Aroma dulce din aer a busuiocului ține la distanță păduchii, gândacii, țânțarii, omizile și musculița albă.

Roinița: Cunoscută în mod uzual sub numele de Melissa, roinița îndepărtează țânțarii, în timp ce atrage polenizatori buni. Această plantă trebuie tăiată în mod regulat, deoarece se răspândește repede și poate fi invazivă.

Mărarul: Mărarul atrage aliați precum albinele și sirfidele, ichneumonidaele și alte tipuri de viespi benefice. Omizile nu se vor înfrupta din canabisul tău, deoarece preferă să se hrănească cu mărar. Blestemul cultivatorului de canabis, acarienii, disprețuiesc mărarul și vor sta departe de plantele tale. De asemenea, mărarul este eficace împotriva afidelor și a gândacilor.

Coada șoricelului: Coada șoricelului este folosită în mod obișnuit sub formă de plantă de graniță, astfel încât să nu concureze cu canabisul pentru spațiul de rădăcină. Această plantă respinge o gamă largă de gândaci și atrage multe insecte prădătoare benefice, cum ar fi gărgărițele, sirfidele și mai multe specii de viespi parazit.

Mușețelul: Covorul de flori mici albe, strălucitoare, va fi mereu plin de albine și sirfide, în timp ce țânțarii și muștele nu se vor apropia de plantele tale.

Coriandrul: Ca un factor descurajant de top, coriandrul ține la distanță păduchii, gândacii de Colorado și acarienii și atrage muștele tachinid, sirfidele și o varietate de viespi parazit, care vânează gândaci dăunători sau larvele lor.

Lavanda: Florile de lavandă, care îți taie răsuflarea, atrag mai multe tipuri de insecte care se hrănesc cu nectar și larve, iar plantele tale vor fi întotdeauna înconjurate de albine. Puricii, căpușele și șoarecii sunt ținuți la distanță de lavandă.

Menta: Menta, deși invazivă, este versatilă, și va atrage 'băieții buni' precum albinele și va îndepărta furnicile, puricii și afidele, alticinii și șoarecii.

Hasmațuchiul: Atunci când este cultivat în aceeași breaslă cu mărarul și coriandrul, va forma un zid de plante benefice ce vor înconjura planta ta de marijuana și o vor feri de păduchi și musculița albă, în timp ce va atrage albine și mici viespi parazit, care se hrănesc cu larvele insectelor ostile.

Lucerna: Această iarbă înaltă de un metru ține la distanță îngrozitorul gândac Lygus, în timp ce atrage insecte prietenoase culturii tale, cum ar fi gărgărițele, reduviidaele și mai multe tipuri de viespi prădătoare.

Gălbenelele: O bază pentru culturile asociate, puternicele și frumoasele gălbenele resping gândacii și insectele cicadellidae, gândacul mexican și neplăcutele nematode. Florile lor colorate atrag specii benefice care se hrănesc cu nectar.

Floarea soarelui: Avantajul plantei de floarea-soarelui constă în elasticitatea lemnoasă și fibroasă. Aceasta va momi cu strălucirea ei dăunătorii sălbatici și cei de celuloză departe de comoara ta.

lavender

PLANTE COMPLEMENTARE PENTRU CANNABIS CARE ÎMBUNĂTĂȚESC CALITATEA SOLULUI

Lucerna: Numită și "rege al alimentelor", lucerna fixează azotul și acumulează fier, magneziu, potasiu și fosfor. Rădăcinile adânci ajută la fărâmițarea solului, crescând permeabilitatea și retenția apei și încetinind evaporarea. Crește rapid; tunde-o și folosește-o cât mai mult în jurul plantelor tale.

Cerastium: Acționând ca un mulci viu, cerastiumul crește rapid, ținând umbră solului și sporind permeabilitatea și retenția apei. Tunde-o des și folosește-o sub formă de mulci sau compost.

Trifoiul alb și roșu: Trifoiul cu înălțime mică este foarte rezistent și acționează ca mulci viu, încurajând friabilitatea solului. Toate tipurile de trifoi fixează azotul, care este eliberat în plantele vecine, pe măsură ce se descompune.

Mușețelul: Foarte eficient când vine vorba de acumularea de calciu, potasiu și sulf, mușețelul va elibera acești nutrienți înapoi în pământ după descompunere.

chamomile

PLANTE COMPLEMENTARE & ELIXIRURI CARE ÎNCURAJEAZĂ CREȘTEREA CANABISULUI

Coada Șoricelului: Vorbele din popor supun că această plantă sporește producția de uleiuri esențiale în plantele vecine.

Mușețelul: Ca prin magie, mușețelul sporește turgescența vecinilor săi, inclusiv a canabisului, și susține producția de uleiuri esențiale.

Coriandrul: Ceaiul preparat din semințele zdrobite de coriandru poate fi folosit sub formă de spray pentru a ține sub control acarienii, mult mai bine decât otrăvurile comerciale.

Lucerna: Un ceai bogat în vitamine și minerale poate fi preparat din tulpinile uscate, care mai apoi poate fi pulverizat în întreaga grădină, inclusiv pe plantele de marijuana, pentru a stimula creșterea.

Gălbenelele: Una dintre cele mai vechi plante complementare, gălbenelele, stimulează creșterea vecinilor lor și eliberează o substanță chimică în sol, care respinge insectele. Acest efect poate avea eficacitate mulți ani.

Coriander

BIODIVERSITATEA ÎNSEAMNĂ UN CANABIS FERICIT

Toate aceste plante complementare acționează, de asemenea, și pe post de camuflaj în mai multe moduri. Varietatea de texturi, culori și aglomerarea de plante contribuie la ascunderea tulpinii de canabis. Speciile mai mici, precum indica și cele autoflorante, vor fi înghițite într-o grădină bine populată. De asemenea, plantele complementare cu parfumuri diverse ajută la mascarea aromei aparte de canabis, într-un amestec de parfumuri exotice.

Ca o mini-junglă diversă, plină de culoare, aromă și funcționalitate, sau doar câteva specii multifuncționale, plantele complementare vor aduce beneficii plantelor tale de marijuana în mai multe moduri. Plantele complementare susțin creșterea și vigoarea, sporesc producția de uleiuri și elasticitatea, în timp ce țin la distanță gândacii dăunători și atrag insectele benefice. De asemenea, culturile asociate reprezintă un bonus și pentru buzunarul tău, dar și pentru planetă, datorită costurilor mici și a faptului că nu poluează.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.