Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

7 pași simpli pentru cultivarea plantelor de Marijuana

Legalizarea canabisului devine un standard în Statele Unite precum și în multe alte țări de pe glob. Ura!! Deși nu este încă oficial, e deja aparent legal în majoritatea țărilor Europene și dacă nu este legal, cu siguranță este tolerat.

Ai ajuns astfel la decizia de a-ți cultiva propriul canabis. Foarte bine! Vei face parte în curând dintr-o cultură în rapidă expansiune. Ideea cultivării acasă cucerește lumea.

Să-ți cultivi propriul canabis e o metodă amuzantă și ieftină pentru a face rost de muguri de calitate superioară. Marijuana e o plantă rezistentă care poate crește într-o varietate de climate, în sere sau la interior, pe tot parcursul anului.

Video id: 484519466


Canabisul E Prietenul Tău

Ca orice activitate de grădinărit, cultivarea canabisului e un talent dezvoltat în timp. E ușor de învățat, dar îți trebuie o viață “fumată” cu plăcere ca să devii maestru. Nu trebuie să-ți fie teamă să-l crești singur. Procesul nu e deloc complicat și poate fi atât de ieftin sau de scump pe cât alegi.

Înțelegerea informațiilor fundamentale în cultivarea canabisului e un bun punct de pornire în călătoria ta de cultivator de marijuana. Să iei decizii informate la timp te va ajuta cu siguranță să maximizezi randamentele finale. Acești șapte pași esențiali îți vor oferi o excelentă bază de cunoștințe ca să devii un cultivator de marijuana expert.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Pasul 1: Alegerea Semințelor De Canabis

Cannabis Seeds

Alegerea poate fi amețitoare. Sativa, indica, ruderalis, o grămadă de hibrizi, toate disponibile cu doar un click. Tu știi ce-ți place mai mult, din experiența personală. Ce soiuri ți-au plăcut până acum? Sau ce soiuri s-au dovedit a fi un bun medicament pentru indispoziția ta? Astea ar fi probabil niște puncte de pornire bune.

Gândindu-te la gusturile personale, acum ia în considerare posibilitățile tale în materie de loc de cultivare. Vei cultiva într-un dulăpior, acolo unde plante cu dezvoltare rapidă cum sunt “soiurile autoflorante”:/34-autoflowering-cannabis-seeds or "indicas":/149-og-kush-.html vor folosi spațiul în cel mai eficient mod? Sau ai la dispoziție o curte imensă unde poți cultiva unul sau mai mulți “monștri”:/121-shining-silver-haze.html direct în sol sau în ghivece mari?

Pasul 2: Informații Fundamentale Despre Canabis

Cannabis Fundamentals

Ca să poată crește în condiții optime și să-ți ofere mugurii suculenți, iubitul tău canabis are nevoie de câteva lucruri esențiale.

☀️ Lumina

Pentru un proces de vegetație sănătos, marijuana are nevoie de peste douăsprezece ore de lumină într-un interval de douăzeci și patru de ore. La interior acest lucru poate fi controlat cu temporizatoare de lumină. Afară, germinația trebuie amânată până când plantele pot fi expuse la mai mult de douăsprezece ore de lumină zilnic, și vor primi minim 8 ore de lumină solară directă.

🌱 Mediul de cultură

Cultivatorii organici vor folosi același tip de sol de fiecare dată. Cu toate astea, solul nu este singura alegere de făcut. Mediile neutre care sunt în întregime dependente de nutrienți includ fibrele de cocos, perlita, vermiculitul, sau vata minerală. Culturile aeroponice, hidroponice sau acvatice nu folosesc deloc medii de cultură. Rețeaua suspendată de rădăcini este hrănită direct din amestecul de nutrienți.

💨 Aerul

Pentru un schimb optim de gaze și pentru putere, canabisul are nevoie de aer proaspăt, în mișcare. Afară asta nu e o problemă, întrucât plantele vor fi expuse la briza vântului. La interior însă vor avea nevoie de circulația aerului proaspăt, eliminarea celui stătut, și de un ventilator pentru mișcarea aerului. Mediile statice încurajează apariția dăunătorilor, a mucegaiurilor, și o creștere slabă. O acumulare de gaze aspirate va împiedica creșterea plantelor.

💧 Apa

La fel ca toate viețuitoarele, canabisul are nevoie de apă ca să crească, să se dezvolte și să-și îndeplinească funcțiile biologice. Dacă locuiești într-o zonă cu ploi regulate atunci e posibil ca plantele tale să-și ia astfel toată apa de care au nevoie. Plantele mari de canabis sunt renumite pentru nevoia lor de apă. Dacă vei cultiva la nivel mare, atunci sigur va trebui să suplimentezi apa primită de la ploaie.

La interior, apa devine mediul de transport al nutrienților. Apa standard circulă permanent în mediile hidroponice și cele lipsite de sol. PH-ul apei e foarte important. Un cultivator de canabis inteligent are la dispoziție un măsurător de PH ca parte a kit-ului de cultivare.

🌡️ Temperatura

Canabisul e o plantă rezistentă și poate supraviețui bine atât la frig cât și la căldură. Însă la fel ca mine sau ca tine, se poate stresa și nu funcționează bine când e expusă la extreme. Canabisul poate îngheța sau poate “fierbe”. Poate înceta să mai crească sau poate intra în hibernare. Va intra în modul de supraviețuire atunci când temperatura e prea scăzută sau prea ridicată, pentru prea mult timp. Douăzeci și șapte de grade Celsius este temperatura ideală acceptată pentru o creștere viguroasă a canabisului. Înăuntru e ușor de obținut asta cu ajutorul ventilatoarelor, a aparatelor de aer condiționat, sau a covorașelor de încălzire sau de răcire. Luminile vor genera cu siguranță căldură ce va trebui ventilată.

Afară însă va trebui să alegi perioada. Cunoaște-ți bine climatul. Fă rost de-o aplicație cu un ciclu sau un grafic solar ca să te asiguri că alegi bine perioada. Dacă începi prea devreme, riști ca plantele să înflorească imediat, iar mai apoi să re-intre în vegetație când se mărește perioada de lumină solară primită zilnic. Asta nu e de dorit. Florile nu se vor forma optim atunci când începe înflorirea. Dacă începi prea târziu, te alegi cu plante mici și cu flori puține.

✨ Nutrienții

Ca toate ființele vii, canabisul are nevoie de nutrienți pentru a crește. Un sol bun și friabil, bogat în compost, organisme vii, vitamine și minerale, poate furniza plantelor suficientă hrană pentru întregul lor ciclu de viață. Udarea cu “ceai de compost”: și alte amestecuri organice cum este melasa sau șrotul de pene îmbunătățesc calitatea solului și încurajează o creștere sănătoasă a plantelor.

În medii hidroponice sau neutre le “pui la dispoziție”: toate elementele necesare cu ajutorul amestecurilor pre-formulate de nutrienți. De obicei perfecționate special pentru marijuana. Produsele specializate sunt făcute exclusiv pentru orice mediu lipsit de sol pe care îl alegi.

🌫️ Umiditatea

Afară nu-i nevoie să controlezi acest factor și ești practic la mila elementelor. Avantajul este însă că variațiile de umiditate și funcțiile biologice robuste de care e nevoie ca să se adapteze schimbărilor de mediu fac plantele deosebit de puternice!

La interior, controlul umidității e foarte important de la stadiul de sămânță până la cel de floare. Frunzele absorb umiditatea din atmosferă ca parte a funcțiilor lor zilnice. Umiditatea “bine echilibrată”:/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243 conduce la un mediu lipsit de dăunători și de mucegaiuri.

Dulăpior, cort de creștere sau cameră dedicată cultivării. Direct în sol sau în ghivece, afară. Chiar și într-o “cultură multiplă”: marijuana încă va avea nevoie să-și satisfacă toate nevoile ca să poată crește și să-ți ofere mugurii de calitate, plini cu rășină aromată.

Pasul 3: Iluminarea Pentru Cultivarea La Interior A Canabisului

Cannabis Lighting

O dată cu legalizarea, a existat o adevărată explozie când vine vorba să “alegi sursa de iluminat”: sau spațiile de creștere pentru cultivarea la interior a canabisului. Bugetul tău va fi factorul decisiv.

Dulăpioarele de creștere

Sunt disponibile dulăpioare de creștere adaptate pe deplin creșterii canabisului, realizate de oameni cu zeci de ani de experiență în domeniu. Asta dacă ai la dispoziție câteva mii de dolari. Lumini, ventilatoare, incinte de vegetație și de înflorire, temporizatoare și filtre de carbon, toate sunt disponibile și gata de utilizare.

Lumini pentru orice buget

La polul opus, ai putea să ai un rudimentar dar foarte eficient bec CFL (lumină fluorescentă compactă) sau un mic panou LED, pentru mai puțin de 300 de dolari. Și poți crește muguri grozavi într-un dulăpior nefolosit. Alte tipuri de becuri fluorescente compacte cum ar fi cele de tip T5 vin într-o gamă largă de spectre pentru vegetație sau pentru înflorire și se potrivesc de minune în spațiile mici.

Lămpile HPS (Sodiu la Presiune Înaltă) precum și cele MH (halogen) sunt tipuri tradiționale de lămpi de creștere. O lampă HPS de 1000W cu reflector poate să lumineze cu succes o suprafață de 1.5 x 1.5 metri și să ofere o creștere excepțională. La fel, o lampă MH de 600W va lumina aceeași suprafață și-ți va oferi flori de primă calitate la finalul ciclului.

Factorul căldură generat de aceste tipuri de lămpi “trebuie luat în considerare”: Dacă nu se face evacuarea eficientă a căldurii, spațiul tău de cultivare va deveni rapid prea cald pentru o creștere sănătoasă a canabisului.

Pasul 4: Germinația Și Răsadurile De Canabis

Cannabis Seedlings

Începutul întregii tale aventuri de cultivare a canabisului e reprezentat de “germinație”. Fiecare sămânță viabilă conține toate informațiile de care are nevoie ca să dezvolte soiul de plantă pe care ai ales-o. Tot ce au nevoie ca să-și înceapă ciclul de viață sunt condițiile potrivite. Semințele nu vor germina până când 3 condiții esențiale nu sunt îndeplinite. Apa, temperatura potrivită (căldura) și un spațiu potrivit.

Cultivarea canabisului e un proces organic cu un set de reguli stricte. Nu este un sistem liniar ce poate fi învățat, ci o artă ce trebuie perfecționată. Existe numeroase metode la fel de potrivite pentru “germinația canabisului”:. Cu timpul vei afla care e cea mai potrivită în cazul tău.

1. Direct în mediul de creștere

Poziționează semințele direct în mediul de cultură, și în în felul acesta vei evita orice daune cauzate de mutare. Se întâmplă des să fie mai eficient să germinezi semințele într-un ghiveci mai mic cu mediul de creștere ales și să le muți apoi în grădină sau în ghivece mai mari.

2. Șervețelul de hârtie

Semințele sunt poziționate pe șervețele de hârtie îmbibate cu apă, așezate pe o farfurie într-un loc călduros și întunecat. De obicei se acoperă cu un plastic sau o farfurie întoarsă invers, pentru a reține căldura și umiditatea. După câteva zile, până la o săptămână, semințele tale vor fi germinat.

3. Răsadnițe, ghivece mini șI bucățI de vată minerală

Ușor de întreținut pentru că poți germina chiar și cincizeci de semințe pe o suprafață foarte mică. O dată ce răsadurile s-au dezvoltat, le poți poziționa ușor în locația finală fără să provoci daune rădăcinilor.

4. În apă

Plasează pur și simplu semințele în apă îmbogățită cu enzime până când apar rădăcinile, și poziționează-le apoi în medul de creștere. Răsadul va ieși rapid la suprafață cam o săptămână mai târziu.

5. Stațiile de germinare

Oferind un control substanțial asupra mediului de germinație, stațiile de germinație oferă controlul umidității, al temperaturii, și pot accelera perioadele necesare germinației.

Atunci când plantele au ieșit la suprafață iar cotiledoanele au scăpat de coaja seminței și s-au deschis ca să scoată la iveală primele frunze, însemnă că a început fotosinteza. Acum ai cu adevărat un răsad de marijuana pe cale să devină un copăcel în miniatură, plin cu rășini, crescut la interior, sau un copac în toată regula, crescut afară.

Pasul 5: Faza De Vegetație A Canabisului

Vegetative Cannabis Growth

În momentul în care frunzele verzi au luat contact cu lumina, procesul de fotosinteză începe în forță. Plantele tale încep să metabolizeze, iar faza de vegetație a început

La interior

Luminile sunt setate pentru o zi cu 18 ore de lumină și șase ore de întuneric. Asta nu trebuie să fie în concordanță cu ciclul extern zi/noapte, ci poți seta ca să se potrivească nevoilor tale. Folosirea aparatelor electrice în afara orelor de vârf te poate scuti de o grămadă de cheltuieli.

Plantele sunt fericite într-un “sol organic”: sau dacă sunt hrănite cu nutrienți speciali pentru faza vegetativă. Un ventilator ce creează o briză plăcută ține sub control temperatura și îți face plantele mai puternice. Poți folosi și metode exotice cum ar fi adăugarea “bioxidului de carbon” în mediul de creștere. Mediile fără stres și “scrogging-ul”: pot fi folosite ca să mărești rata de creștere și potențialul de înflorire al canabisului cultivat la interior.

Afară

Canabisul crește rapid”: odată ce ziua începe să se mărească, în timpul primăverii și al verii. Spațiul suficient pentru rădăcini și “genetica bună”: pot determina o plantă să crească trei sau patru metri în perioada vegetativă.

Cele mai multe “plante contemporane”: sunt tunse regulat pe întreaga perioadă de creștere. Asta încurajează formarea unui coronament uniform, plin cu muguri de dimensiuni similare în timpul perioadei de înflorire. Canabisul va continua să fie în vegetație atât timp cât există mai mult de 12 ore de lumină zilnic. Cu cât ești mai departe de ecuator, cu atât mai scurt va fi timpul până când canabisul va începe să înflorească.

❔ Cât durează perioada de vegetație?

Perioada vegetativă poate să “dureze atât cât îți convine ție”:. Depinde dacă îți dorești o grămadă de plante mici care-ți ocupă spațiul, la fel ca în “Sea of Green”: grow method. Sau poți alege să ai câteva plante mai mari, de care să ai grijă ca să îți producă grupuri mari de flori.

Pasul 6: Perioada De Înflorire A Canabisului Sănătos

Vegetative Cannabis Growth

“Înflorirea”/content/46-the-blooming-phase sau înmugurirea se referă la aceeași fază de creștere a plantei de marijuana. Următoarele câteva luni vor fi o perioadă interesantă pentru că încep să se dezvolte aromele. Aranjamente florale deosebite își vor face de asemenea apariția, în funcție de alegerea soiului. Faza de înflorire are capitole distincte care se regăsesc la toate plantele de canabis și încep o dată cu sfârșitul perioadei de vegetație.

Afară, primele semne de înflorire apar când începe să dispară căldura verii și toamna își face apariția. La interior tu controlezi când începe înflorirea prin modificarea programului de lumină la unul de 12 ore zilnic, și 12 ore de noapte. În funcție de specie, canabisul poate înflori ca răspuns la trei factori posibili.

Plantele depind de răspunsuri hormonale care determină continuarea stadiului vegetativ sau începutul înfloririi. De regulă, există două tipuri de tulpini, APD sau autoflorante.

  1. Plantele APD sau Absolute Photo Determinate se bazează pe un hormon sensibil la lumină pentru a continua vegetația. Acest hormon previne înflorirea atât timp câte este activ. El devine inactiv în condiții de luminozitate scăzută și când nopțile devin mai lungi. Douăsprezece sau mai multe ore de noapte vor provoca începerea înfloririi.
  2. Când vine vorba de soiurile autoflorante, același hormon este dependent de vârstă. Planta încetează să-l mai producă la o vârstă specifică soiului, iar înflorirea începe indiferent de perioada de lumină zilnică. Asta se poate întâmpla chiar și la 2 săptămâni după germinație.

Diferitele Stadii Ale Înfloririi

Diferențierea

La începutul perioadei de înflorire, are loc o schimbare notabilă în ritmul de creștere. În loc să se extindă simetric ca în faza de vegetație, creșterea ramurilor începe să se întâmple în zig-zag și să se comprime cu distanțe mai mici între noduli. Diferențierea este foarte ușor de remarcat.

Înflorirea

Aceasta urmează aceleași etape indiferent de specie, dar pentru durate de timp diferite. O indica rapidă va fi gata de pus în pipă cu câteva săptămâni înaintea unei sative cu maturizare îndelungată.

Curând după diferențiere, vor începe să se formeze flori în toată regula. Caliciile vor apărea la nodulii ramurilor formând rapid biluțe pufoase acoperite de pistili. Mult doritele rășini se formează deja în tricomi în interiorul pistilelor, al caliciilor și la suprafața frunzelor.

Biluțele pufoase ale caliciilor vor începe să se strângă în jurul propriilor țepi. Asta face loc pentru grupuri (ciorchini) noi, și frunze specifice mugurilor. Spre deosebire de frunzele ”de zahăr”, aceste noi frunze sunt mai groase, mai mici, și adesea încrețite și acoperite cu tricomi. Vor fi până la urmă acoperite de grupurile de flori care-și măresc dimensiunile.

De-a lungul săptămânilor aceste grupuri de flori se multiplică și formează ciorchini acoperiți cu tricomi pini de rășină. Lăsați să se maturizeze în continuare, caliciile și tricomii se umflă datorită cantităților considerabile de rășini. Maturizarea completă se apropie cu rapiditate.

Pasul 7: Recoltarea, Uscarea Și Coacerea, Pentru Muguri De Cea Mai Bună Calitate

Curing Cannabis

Pe parcursul ultimelor câteva săptămâni, nutrienții sunt ignorați iar plantele noastre vor fi “clătite”: cu apă curată. Asta ne garantează o aromă pură și lipsită de gust de nutrienți și acumulări de săruri.

❔ Când s-a maturizat canabisul meu?

Acoperite acum din abundență cu “tricomi”:, pistilurile încep să se usuce și să își schimbe coloritul. Portocaliu intens, mov, maron sau stacojiu pot apărea în funcție de specie. Sacii plini de rășină încep să-și schimbe culoarea în valuri pe întreaga suprafață a plantei. Mai întâi trec de la transparent la lăptos, și mai apoi spre chihlimbar. Grupurile de flori sunt atât de umflate încât par că s-au întors pe dos.

Acest lucru ne semnalează că e “timpul să recoltezi”": roadele muncii tale.

Pentru un conținut mai ridicat de THC, recoltează când tricomii sunt 20-30% de culoarea chihlimbarului. Pentru un spectru mai larg de canabinoide, recoltează când tricomii sunt la 60-80% de culoarea chihlimbarului. Supraveghează cu atenție, întrucât diferența o pot face doar 24 de ore.

Recoltarea Plantei de Marijuana

Nu există o “metodă prestabilită de a recolta”:. Fii abil și învață din mers.

Unii vor tăia “la verde”, ceea ce înseamnă îndepărtarea tuturor frunzelor cât planta este în picioare, pentru ca mai apoi să taie mai departe planta în porțiuni mai mici. Vor atârna ramurile la uscat sau vor așeza mugurii separat să se usuce pe un suport de uscare. Unii vor îndepărta mai întâi frunzele “de zahăr” și doar apoi vor atârna planta în întregime la uscat.

Nu există reguli prestabilite cu excepția aceleia de a fi grijuliu când le manevrezi. Vrei să deranjezi pe cât de puțin posibil sensibilii tricomi.

Dry Cure Buds

Uscarea și Maturarea Canabisului

Usucă-ți mugurii într-un loc întunecat, uscat și cu umiditate scăzută. În mod ideal, procesul este foarte lent și ar trebui să dureze minim 2 săptămâni.

Verifică des, să nu se usuce prea tare, sau să nu apară mucegaiul.

Când sunt uscate, ramurile subțiri vor plesni ușor. Cele mai groase vor fi încă ușor flexibile.

Clorofila s-a degradat, iar verdele din perioada creșterii a fost înlocuit de diverse nuanțe, în funcție de soi. Cafeniu, bronz, un verde pal, sau chiar un albastru intens sau purpuriu pot apărea pe măsură ce se dezvoltă adevăratele culori ale mugurilor uscați.

Depozitarea Mugurilor Uscați

La momentul ăsta, pune-ți comoara într-un borcan de sticlă bine sigilat, fără a presa mugurii. Deschide capacul borcanului sau aerisește-l o dată pe zi în primele 2 săptămâni. Asta eliberează umiditatea acumulată care poate cauza mucegai. O dată ce florile sunt uscate la atingere, aerisește doar o dată pe săptămână. N-ai vrea ca săptămâni întregi de muncă să fie compromise din lipsă de atenție.

❔ Cât Durează Maturarea Canabisului?

Poți să-l lași la maturat atât cât dorești. Amintindu-ți că compușii psihotropi elimină o moleculă de apă atunci când sunt copți așa cum trebuie, și devin mai psihoactivi. Asta durează minim șase săptămâni în condiții propice. Cu cât se coc mai mult, cu atât mai bun va fi rezultatul. Păstrează borcanele într-un loc întunecos și uscat. THC-ul se descompune în alți compuși canabinoizi atunci când este expus la lumină.

Dacă nu ești sigur cât de uscați sunt, probează marfa în timp ce se usucă, ca să ai un punct de reper pe viitor. Canabisul uscat nu pare a fi cu adevărat uscat datorită cerurilor din rășini. Vei învăța să-ți dai seama destul de rapid.

Să te bucuri de propriul canabis bine crescut nu e dificil. Cu atenție și răbdare vei obține beneficii aromate chiar și în cele mai mici spații.

Cultivare plăcută prieteni!

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Acum Că Știi Cât Este De Ușor Să Crești Canabis, Alege O Tulpină

Alegerea unei tulpini pentru a o cultiva este poate cel mai crucial moment înainte de a începe să crești. Există sute de tulpini cunoscute disponibile pe piață și, probabil, alte sute care nu sunt înregistrate. Alegerea unei tulpini poate părea o sarcină complicată. Acesta este motivul pentru care am compilat numeroase liste cu top 10 tulpini pentru a prezenta crescătorilor cele mai bune tulpini din anumite categorii.

Lista noastră cu top zece tulpini de canabis autoflorante cuprinde soiuri precum Royal Gorilla Automatic, Royal Cookies Automatic și Northern Light Automatic. Tulpinile autoflorante sunt ideale pentru cultivatorii începători, precum și pentru cultivatorii mai experimentați, care caută o recoltă rapidă. Plantele ajung din stadiul de sămânță la cel de floare în aproximativ opt săptămâni, au înălțimi ușor de gestionat și nu atrag atenția.

Crescătorii care își doresc producții mari ar trebui să citească top 10 cele mai bune tulpini de canabis feminizate. Lista include soiuri premium, precum Power Flower, Amnesia Haze și White Widow. Spală-ți puțin ochii cu gama asta de gene. Vei da peste tulpini indica moleșitoare și sative energizante. Aceste tulpini au nevoie de o schimbare a ciclului de lumină pentru a forța înflorirea, dar, de obicei, oferă concentrații de canabinoide și randamente mai mari decât autoflorantele.

Fumatul de canabis nu înseamnă doar să fii high. Concentrațiile diverse de terpene aromatice din fiecare tulpină oferă o experiență senzorială complet diferită. Lista noastră cu top 10 cele mai gustoase tulpini de canabis îți prezintă câteva dintre cele mai gustoase soiuri disponibile, inclusiv Fruit Spirit, Fat Banana și Haze Berry. Aceste tulpini îți oferă gusturi încântătoare cu fiecare fum. Folosește-le pentru a crea extracte și comestibile.

Genele Kush sunt printre cele mai căutate și lăudate din lumea canabisului. Aceste gene sunt descendentele unor soiuri din munții Hindu Kush și oferă high-uri moleșitoare. Crescătorii noștri au valorificat aceste gene pentru a crea hibrizi puternici, precum Candy Kush, Bubble Kush și Pineapple Kush. Vezi lista noastră cu top 10 tulpini de canabis Kush.

Top 6 Șanțuri Cannabis care sunt ușor de a crește

Green Crack Punch: O Sativă Rapidă Și Prietenoasă Cu Începătorii

Cele mai multe sative sunt delicate și necesită mult timp și experiență pentru a da roade consistente. Dar fumătorii nu se pot sătura de gustul delicios și high-ul energic. Dacă nu îți pasă de riscuri și te decizi să crești o sativa, Green Crack Punch este o alegere excelentă.

Această încrucișare între Purple Punch și Green Crack poate face față oricărei greșeli. Nu contează dacă nu o uzi suficient sau o uzi prea mult, dacă nu amesteci substanțele nutritive așa cum ar trebui, dacă PH-ul este puțin scăzut sau dacă ai făcut câteva greșeli minore în ceea ce privește lumina. Ea va da în continuare roade foarte bune! După doar 55-60 de zile de înflorire, Green Crack Punch îți va recompensa eforturile cu până la 500 g/m² de muguri frumoși, multicolori, denși și saturați cu rășină.

Pe de altă parte, high-ul Green Crack Punch-ului nu este blând cu începătorii. Având 20% THC, puterea sa este impresionantă; începe cu energia și concentrarea moștenite de la Green Crack, până când, câteva ore mai târziu, te va moleși cu un high analgezic. Calmul liniștitor se datorează genelor indica moștenite de la Purple Punch. Fumul este plăcut, mătăsos și plin de tonuri de citrice acrișoare, afine coapte și struguri dulci.

Green Crack Punch
Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant, Euforic

Cumpără Green Crack Punch

Easy Bud: Direct La Subiect

Hibrizii autofloranți sunt populari deoarece sunt atât rapizi, cât și ușor de crescut. Easy Bud nu face excepție de la această regulă. Ea trece direct la subiect cu finisaje rapide și o natură foarte iertătoare. Dacă ești în căutare de semințe de canabis care să-ți garanteze niște muguri frumoși, chiar dacă ești începător în ceea ce privește cultura de canabis, atunci Easy Bud este ceea ce cauți.

Easy Bud este o alegere inteligentă dacă nu ai prea mult spațiu. În interior, ea nu va depăși 60 de cm, dar se va îndesi. Ramurile vor fi suficient de robuste pentru a susține 275-325 g/m² de rod, fără a fi nevoie de vreun sistem de susținere complicat. Moștenirea ei de indica albă se va face remarcată prin mugurii verzi care strălucesc datorită rășinii, cuibăriți în frunze sănătoase de un verde închis.

Dacă nu ești un consumator experimentat sau ai nevoie de un fum de dimineață în stash-ul tău, Easy Bud are grijă de tine! Conținutul de THC este unul mediu, de 12%, care îți oferă o moleșeală funcțională. Buzz-ul îți va reduce din intensitatea zilei, permițându-ți să te relaxezi, dar probabil că nu te va imobiliza pe canapea, chiar dacă ai zero toleranță. Chiar și stonerilor experimentați le-ar fi de folos câteva flori din acestea, doar pentru cazul în care unul dintre prietenii lor începători sau extrem de paranoici își face apariția.

Easy Bud
Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Săptămâni
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 săptămâni după germinare
Relaxant fizic

Cumpără Easy Bud

Critical: Câștigătorul De Premii Fără Bătăi De Cap

Extrem de simplu și câștigător de premii pentru canabis? Asta e exact ceea ce primești cu acest culegător de numerar de dimensiuni medii. Deși este suficient de simplu de cultivat chiar și pentru începători, Critical oferă suficient de multă iarbă puternică pentru a atrage atenția cultivatorilor profesioniști. Indiferent dacă ești nou în ceea ce privește cultivatul sau ești ghidat de motto-uri precum „muncește mai inteligent, nu mai mult“, acestă încrucișare de Afghani și Skunk de 7 săptămâni ar putea deveni cu ușurință preferata ta după doar o simplă încercare.

Este ușor să lucrezi cu Critical atunci când o cultivi în interior deoarece nu crește niciodată mai mult de 140 cm. Dacă ai nevoie de plante mai mici, folosește tehnici de formare cu un nivel de stres scăzut sau ridicat, în funcție de ceea ce preferi. Plantele se vor recupera oricum rapid. Culoarea predominantă este verdele, cu câteva nuanțe tomnatice, care își fac apariția în ultima săptămână. Chiar și începătorii se pot bucura de aproximativ 600 g/m² după o perioadă de înflorire foarte rapidă.

Deoarece are un conținut de 60% indica și 40% sativa, Critical îți oferă o moleșeală care îți va învălui atât mintea cât și corpul într-o relaxare totală. Este foarte delicată, fără să-ți ofere un exces de energie sau anxietate. Devii un pic paranoic atunci când fumezi o iarbă foarte puternică? Acest lucru nu va fi o problemă cu Critical, chiar dacă are un nivel de THC de 18%. Această iarbă este deosebit de ușoară. Gustul este clasic: pregnant dulce cu note pământii.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Greu, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Critical

White Widow: Perfecțiunea Cristalizată

Cunoscută ca fiind mama familiei „White“, White Widow a dat naștere unui număr foarte mare de hibrizi, dar încrucișarea originală dintre Brazilian Sativa și Indian Indica este în continuare cea mai bună și cea mai ușor de crescut. A câștigat numeroase cupe, a uimit o generație întreagă de cultivatori și niciun stoner adevărat nu poate refuza mugurii ei acoperiți cu rășină sau buzz-ul ei euforic. Comparând-o cu orice altă tulpină, White Widow este o adevărată vedetă!

White Widow este o tulpină clasică olandeză, și asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar putea supraviețui în aer liber la temperaturi mai mici. Pentru randamente foarte mari îi place să aibă parte de multă lumină, deci este indicat să crești acest hibrid în spații închise. În afară de asta, White Widow nu este pretențioasă. Nu necesită o atenție deosebită și nici nu are nevoie de nutrienți speciali. Folosește doar un sol bun sau alt mediu de creștere, nu lăsa plantele să se usuce, folosește hrană destinată canabisului și vei avea o recoltă spectaculoasă după numai 9 săptămâni de înflorire.

Deși White Widow este doar 50% sativa, efectele ei sunt precum ale unui Haze, oferind un high cerebral. Buzz-ul începe precum o furnicătură la nivelul feței, care mai apoi se transformă într-o explozie de fericire. Poate fi ușor psihedelică, dacă nu ești obișnuit să fumezi acest tip de iarbă, deci ai grijă dacă de obicei asociezi planta cu moleșeala fizică. Gustul este proaspăt și revigorant, cu o aromă inconfundabilă de pin, cu accente de citrice acrișoare.

White Widow
White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Începutul lunii octombrie
Moleșitor, Puternic

Cumpără White Widow

Royal Jack Auto: Duce Mai Departe Moștenirea Lui Jack Herrer

Cu o înălțime mai mică și o perioadă mai lungă de înflorire, Royal Jack Auto aduce la îndemâna începătorilor mugurii clasici al lui Jack Herrer. Această versiune rămâne fidelă tulpinii clasice, cu high-uri cerebrale, cu efect medical și aroma picantă specifică lui Jack. Asociaz-o cu White Widow și primele tale culturi vor fi un duo olandez greu de învins.

Royal Jack Auto este o tulpină autoflorantă. Asta înseamnă ca va începe să dea primele semne de înflorire la numai două săptămâni de la germinare, chiar dacă luminile sunt pornite în permanență. Florile sunt pe deplin mature și gata să fie tăiate după doar 10 săptămâni. De ce să nu crești câteva dintre aceste tulpini automate laolaltă cu câteva tulpini fotoperiodice? În acest fel, Jack Royal Auto va fi deja conservat și gata pentru a fi fumat până când a doua recoltă este gata.

Cu 16% THC, Royal Jack Auto are un potențial decent pentru utilizare medicinală sau o relaxare ușoară. Cei foarte toleranți îl pot fuma chiar și dimineața. High-ul debutează cu o explozie de creativitate și motivație, ca mai apoi să se transforme într-un buzz corporal ușor. Aroma de plante proaspete este aproape identică cu cea a lui Jack Herrer.

Royal Jack Auto

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Creativ, Motivant

Cumpără Royal Jack Auto

Special Queen 1: Calitate De Top La Un Preț Mic

Puțini începători reușesc să crească primele lor plante fără a distruge câteva semințe sau fără a ucide chiar o plantă sau două. Special Queen 1 este un amestec clasic de Skunk la un preț rezonabil, astfel încât poți recolta suficiente flori și fără să spargi o bancă. Păstrează semințele scumpe pentru atunci când știi deja cum stă treaba cu cultivatul.

Deși este relativ ieftină, Special Queen 1 nu este leneșă. După doar 8 săptămâni de înflorire, câteodată 7, aceste plante vor fi acoperite din cap până în picioare în flori dominante Sativa cu un miros puternic și pătrunzător. Pot crește bine oriunde, inclusiv sol sau hidro, în interior sau în aer liber, formate sau nu. Randamentele sunt foarte generoase de 550 g/m² în interior, sau 550 g/plantă în aer liber, Special Queen 1 fiind atrăgătoare atât pentru producătorii profesioniști cât și pentru simpli amatori.

Special Queen 1 îmbunătățește potența originală a lui Skunk cu un conținut impresionant de 18% THC. Chiar dacă efectul este un pic mai puternic și mai durabil, high-ul este unul clasic, în mare parte cerebral, care te bine-dispune în mod clar. Doar câteva fumuri și ochii ți se vor închide pe jumătate, zâmbetul tău se va lărgi și gândurile tale se vor extinde. Special Queen 1 are un gust dulce, fructat, cu tonuri picante.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sfârșitul lunii septembrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Special Queen 1

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Grow Guide Topic Finder

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews