Semințe de canabis Tyson 2.0

Ce se întâmplă atunci când doi giganți din lumea canabisului se ciocnesc? Sunt create gene excelente, desigur. Îți prezentăm semințele Tyson 2.0, o gamă exclusivă de soiuri de canabis, născută din colaborarea Iron Mike și Royal Queen Seeds.

7  Produse
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto
  • Ghiveci textil Tyson x RQS

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

O ciocnire a titanilor - Tyson 2.0 și RQS se reunesc pentru a crea soiuri unice

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Derivate din linii genetice puternice și inspirate de dragostea lui Tyson pentru canabis, Semințele Tyson 2.0 se mândresc cu reziliență, randamente ridicate și efecte puternice, potrivite pentru toate tipurile de consumatori - de la cunoscători, la consumatori holistici și nu numai. Explorează o gamă originală, plină de gene de campioni, concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de cultivare, create de un om care prețuiește canabisul din toată inima și de o echipă care cunoaște planta pe de rost.

Semințe Tyson 2.0 - Mărturia unei legături durabile cu canabisul

Mike Tyson, un nume cunoscut atât în ring, cât și în afara lui, și-a canalizat entuziasmul pentru canabis în crearea mărcii Tyson 2.0. Deși a agățat de mult timp mănușile în cui, Tyson a ieșit din ring nu doar ca un campion incontestabil, ci și ca un adevărat pasionat de canabis. Cu o pasiune pentru această plantă străveche, alimentată de experiența sa directă cu puterile sale vindecătoare, Tyson și echipa sa au colaborat cu Royal Queen Seeds pentru a crea o nouă gamă de gene de top pentru cultivatorul casnic.

Comandă Semințele Tyson 2.0 exclusiv de la RQS și umple-ți cortul cu campioni

Soiurile din colecția Semințe Tyson 2.0 transcend totul, mai puțin dragostea lui Iron Mike pentru canabis. Fiecare tulpină a fost meticulos selecționată pentru a asigura rezistență, vigoare și trăsături stabile de creștere, cu flori de canabis de top. Descoperă mai jos întreaga gamă de semințe de canabis Tyson 2.0, plasează comanda și alăture-te nouă într-o călătorie care este o dovadă a legăturii durabile dintre GOAT, RQS și străvechea plantă de canabis.