SEMINȚE FEMINIZATE DE MARIJUANA

Semințele feminizate de canabis sunt modificate genetic pentru a produce numai plante de sex feminin. De obicei, o sămânță de canabis va produce o plantă fie de sex masculin, fie de sex feminin; întregul proces fiind determinat de cromozomii X și Y. O plantă cu doi cromozomi X va fi de sex feminin în 99,99% din cazuri, în timp ce o plantă de canabis cu cromozomi X și Y se va dezvolta aproape întotdeauna într-o plantă de sex masculin.

La Royal Queen Seeds am reușit să ne asigurăm că plantele noastre de sex feminin produc flori masculine, grație unui tratament care utilizează argint coloidal, care transformă plantele de sex feminin în plante hermafrodite și face posibilă producerea de semințe cu cromozomi feminini. Avantajul semințelor feminizate îl reprezintă faptul că plantele vor fi de sex feminin în 99,99% din cazuri. Canabisul de sex feminin produce un conținut mult mai mare de principii active, precum THC, CBD și CBN, comparativ cu plantele masculine.

Înainte de a fi lansate oficial pe piață, semințele noastre sunt testate și cultivate cu mare grijă pentru a ne asigura că plantele, care vor crește din aceste semințe, sunt stabile și consistente din punct de vedere genetic.

La Royal Queen Seeds, vindem numai semințe feminizate de canabis.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.