Tulpini de canabis Gorilla

Bine ai venit în lumea tulpinilor de canabis Gorilla. Provenind din SUA în ultimul deceniu, Gorilla a devenit sinonimă cu efecte puternice și producții impresionante. Ca urmare, ea reprezintă fundația unei multitudini de încrucișări și descendenți prezentați mai jos.

6  Produse
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Tulpinile Gorilla își au rădăcinile în Gorilla Glue, un soi puternic creat de cultivatorul Joesy Whales din Cali la începutul anilor 2010. De atunci, cultivatorii din întreaga lume au folosit această tulpină robustă ca bază genetică pentru a crea o mulțime de soiuri puternice și gustoase.

Cum am creat tulpinile noastre Gorilla

Tulpinile noastre Gorilla se laudă cu cele mai bune caracteristici pe care tulpina originală le are de oferit, și câteva în plus! Am creat gama noastră folosind tulpini părinte de elită, cum ar fi Gorilla Glue #4, Chocolate Diesel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies și Gelato 33.

Avantajele cultivării tulpinilor Gorilla

Împreună, aceste tulpini părinte au transmis mai departe terpene dulci și zaharoase, niveluri uriașe de THC și așa s-au născut soiuri productive care garantează o recoltă masivă de fiecare dată. Aceste plante sunt relativ compacte, dar capabile să producă cupole de flori mari și rășinoase în cele mai înguste spații.