Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

By Steven Voser

O prezentare despre cum să crești canabis în interior.


„Hei, ar trebui să îmi cresc singur canabisul!”

Dacă îți place canabisul, nu ne-ar surprinde să aflăm că te-ai gândit la asta cel puțin o dată sau de două ori. Ei bine, dacă în sfârșit ești pregătit să îți murdărești mâinile și să intri în bogata lume a cultivării canabisului, te afli în locul potrivit!

Mai jos, vei descoperi un ghid complet despre toate conceptele de bază implicate în creșterea unui canabis superior în interior.

Video id: 810859329

DE CE SĂ CREȘTI CANABIS ÎN INTERIOR?

Creșterea canabisului în interior are numeroase avantaje:

  • Recolte pe parcursul întregului an
  • Consistență a recoltelor
  • Control asupra mediului de creștere
  • Control asupra înfloririi (pentru tulpinile fotoperiodice)
  • Intimitate
  • Mai puțini dăunători

CE UNELTE ȘI ECHIPAMENTE SUNT NECESARE PENTRU A CREȘTE CANABIS ÎN INTERIOR?

Pentru a crește canabis de calitate în interior, ai nevoie de următoarele:

SPAȚIU DE CREȘTERE SPECIAL AMENAJAT

Acesta poate fi o cameră de oaspeți, un cort creat de tine, o debara, o piesă de mobilier recondiționată sau chiar un frigider vechi!

DESIGNATED GROW SPACE
TERMOMETRU/HIGROMETRU

Le vei folosi pentru a monitoriza temperatura și umiditatea spațiului tău de creștere.

THERMOMETER/HYGROMETER
FOARFECI

Tunderea, formarea și manipularea tulpinilor de canabis pot contribui cu adevărat la o înflorire mai sănătoasă și la producerea unor flori mai mari, mai dense și mai potente.

THERMOMETER/HYGROMETER
APARATE PENTRU MĂSURAREA PH-ULUI ȘI PPM-ului

Aceste instrumente te vor ajuta să monitorizezi pH-ul și conductivitatea electrică a mediului tău, pentru a te asigura că plantele pot accesa toți nutrienții cu care le hrănești.

THERMOMETER/HYGROMETER
LUXOMETRU

Plantele de canabis adoră lumina, iar luxometrele te ajută să măsori și să optimizezi lumina din camera ta de creștere.

THERMOMETER/HYGROMETER
TEMPORIZATOARE

Pentru a automatiza ciclul de lumină.

THERMOMETER/HYGROMETER
SÂRMĂ

Pentru a îți lega plantele pentru formare. Îți recomandăm să utilizezi o sârmă de grădinărit adecvată sau ceva similar pentru a evita deteriorarea plantelor.

THERMOMETER/HYGROMETER
GĂLEȚI/CANĂ DE MĂSURAT

Pentru a măsura nutrienții.

THERMOMETER/HYGROMETER
LUPĂ DE BIJUTIER

Pentru a inspecta tricomii plantei tale pe măsură ce aceasta înflorește și pentru a verifica dacă există dăunători sau alte probleme cu frunzele.

THERMOMETER/HYGROMETER
ȚĂRUȘI DE GRĂDINĂ

Pentru a asigura suport ramurilor în timpul înfloririi.

THERMOMETER/HYGROMETER
NUTRIENȚI

Aceștia sunt disponibili în diferite forme, iar plantele tale vor avea nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți pentru a oferi o recoltă bogată.

THERMOMETER/HYGROMETER
RECIPIENTE

Ghivecele de plastic albe de 11 litri tind să fie norma în rândul majorității crescătorilor de interior. Cu toate acestea, pot fi folosite și ghivece din țesătură și alte vase inteligente. Poți depozita în jur de nouă ghivece de 11 litri pe m².

THERMOMETER/HYGROMETER
STARTER KIT CU RĂSADURI

Starter Kit-urile noastre conțin semințe feminizate și autoflorante și un propagator, simplificând procesul de creare a mediului perfect pentru răsadurile tale.

THERMOMETER/HYGROMETER

ALEGEREA CELUI MAI BUN LOC PENTRU CREȘTEREA CANABISULUI ÎN INTERIOR

Cultivatorii au o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de amenajarea zonei lor de creștere. Descoperă care sunt cele mai bune locuri pentru amplasarea spațiului tău de creștere – și beneficiile fiecăruia – mai jos.

  • SUBSOL

Situate subteran, subsolurile oferă un refugiu ascuns pentru cultivarea canabisului. De obicei, acestea sunt lipsite de ferestre, ceea ce înseamnă că sunt lipsite de scurgeri de lumină – fiind astfel ideale pentru crescătorii de soiuri fotoperiodice. Subsolurile sunt de obicei relativ mari și oferă spațiu mai mult decât suficient pentru a obține o recoltă serioasă. De asemenea, vei observa că subsolul tău menține o temperatură destul de uniformă pe tot parcursul anului – temperatura în subsoluri este ușor de reglat, folosind aceleași setări automate, indiferent de sezon.

Majoritatea subsolurilor au puțuri de ventilație pentru a evacua aerul stătut în exterior. Trebuie să ții cont însă de locul unde se termină acest puț - nu ai vrea să trimiți un nor de terpene către ferestrele vecinului. Un epurator de carbon de bună calitate va elimina mirosul suspect, dacă te confrunți cu această problemă.

  • GARAJ

Cu excepția cazului în care îl folosești pentru a îți depozita mașina, este posibil ca garajul tău să fie loc de depozitare pentru articole aleatorii și echipamente de grădinărit. Garajele sunt de obicei reci vara și relativ calde iarna, temperatura interioară fiind astfel ușor de reglat. Corturile de creștere arată, de asemenea, mult mai inocente într-un garaj, decât într-un dormitor sau într-o sufragerie, unde pot atrage atenția cu prezența lor și pot trezi suspiciuni.

Garajele nu sunt de obicei izolate la fel de bine ca restul casei. Asigură-te că acoperi orice goluri și curenți care ar putea răspândi mirosul recoltei tale pe stradă. Dacă nu folosești un cort de creștere, acoperă toate ferestrele – observarea LED-urilor roz și albastre va trezi cu siguranță suspiciune dacă ferestrele nu sunt acoperite.

ALEGEREA CELUI MAI BUN LOC PENTRU CREȘTEREA CANABISULUI ÎN INTERIOR
  • POD

Un pod al casei este unul dintre cele mai sigure locuri pentru cultivarea canabisului. Oaspeții nu au motive să intre, iar majoritatea sunt accesibile numai cu ajutorul unei scări. În plus, multe dintre ele sunt complet întunecate și nu vor permite scurgeri de lumină (ceea ce are potențialul de a readuce plantele înapoi în faza vegetativă).

Cel mai posibil este ca podul tău să nu aibă prize, iar rularea unui cablu prelungitor până acolo ar putea părea un pic ciudat, așa că ia în calcul instalarea unor prize pentru o mai mare putere de camuflare și simplificarea procesului. Cu excepția cazului în care utilizezi lumini LED, este o idee bună să montezi și niște ventilatoare, pentru a menține camera rece.

  • CUTIE DE CREȘTERE

Poți cultiva canabis literalmente oriunde în casa ta dacă vei construi o cutie de creștere. Cu câteva materiale de bază, cum ar fi o țeavă din PVC, bandă adezivă, un ferăstrău manual, o lumină bună și un ventilator, vei avea tot ce este necesar pentru a-ți crea propria cutie de creștere personalizată. Poți modifica dimensiunea unei cutii de creștere pentru a se potrivi cu orice colț din casă.

ALEGEREA CELUI MAI BUN LOC PENTRU CREȘTEREA CANABISULUI ÎN INTERIOR

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Subiecte Ghid de Cultivare

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37746 reviews