Exclusiv Online: Produse Și Semințe De Canabis Gratuite

SEMINȚE GRATUITE

€ 25,- 1 Sămânță Gratuit
€ 50,- 3 Seminte Gratuite
€ 75,- 5 Seminte Gratuite
€ 110,- 8 Seminte Gratuite
€ 135,- 10 Seminte Gratuite
€ 200,- 15 Seminte Gratuite
€ 260,- 20 Seminte Gratuite
€ 325,- 25 Seminte Gratuite
€ 390,- 30 Seminte Gratuite
€ 455,- 35 Seminte Gratuite
€ 520,- 40 Seminte Gratuite
€ 585,- 45 Seminte Gratuite
€ 650,- 50 Seminte Gratuite
€ 715,- 55 Seminte Gratuite
€ 780,- 60 Seminte Gratuite
Vei primi un pachet aleatoriu din colecția Royal Queen Seeds

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder SmokingPaper Lighter  

Semințe gratuite

RQS oferă gratuit o sămânță de canabis aleasă aleatoriu *pentru cumpărăturile din magazinul nostru online. Plasează o comandă minimă de 25 EUR pentru a primi gratuit o sămânță de canabis. Pentru fiecare prag de cheltuieli atins (peste 25 €), primești mai multe semințe gratuite, în limita a 60 de semințe! Pentru mai multe detalii, vezi tabelele de mai jos. Toate semințele sunt selectate în mod aleatoriu din catalogul Royal Queen Seeds. 

Produse De Canabis Gratuite

Pe lângă promoția noastră de Semințe Gratuite, avem o serie de produse pe care ți le oferim în mod gratuit pentru *cumpărăturile din magazinul online. Comenzile minime de 25 € vor primi gratuit un grinder. Pentru fiecare prag de cheltuieli atins (peste 25 EUR), vei primi foițe pentru rulat și brichete. Pentru mai multe detalii, vezi tabelele de mai jos.

  • Promoția Produse Și Semințe De Canabis Gratuite de la Royal Queen Seeds nu se aplică împreună cu alte oferte sau reduceri.
  • Cheltuielile de transport nu sunt incluse în pragul pentru cheltuieli.
  • Te rugăm să ții cont de faptul că vaporizatoare nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.

Numai semințele gratuite vor fi valabile pentru comenzile din Marea Britanie. Nu pot fi disponibile articole gratuite din alte categorii, cum ar fi hârtie de rulat, brichete sau aparate de râșnit.

Dacă ai întrebări legate de promoția Produse Și Semințe De Canabis Gratuite, nu ezita să contactezi un membru al echipei noastre de relații cu clienții.

Semințe

Free feminized cannabis seeds with your order

Dintre toate aceste produse gratuite, probabil că semințele au fost cele care ți-au atras atenția. Semințele gratuite sunt selectate la întâmplare. Totuși, nu trebuie să îți faci griji. Aceste semințe fac parte din soiurile noastre preferate, inclusiv Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow sau alte tulpini premiate. Va fi distractiv să încerci să descoperi ce tulpină ai. Oricum, va fi o surpriză plăcută.

Grinder

 Grinder

Modalitatea perfectă de a-ți mărunți muguri proaspeți marca Royal. Nu contează dacă vrei să fumezi mugurii de canabis Royal sau vrei să îți faci o prăjitură cu ei. În ambele cazuri, este foarte util să ai un grinder pentru a te asigura că vei dispersa canabisul uniform în joint sau prăjitură. De acum încolo nu vei mai avea degete lipicioase din cauza ruperii mugurilor cu mâinile. Toată partea lipicioasă va ajunge acum în jointul tău..

Foițe și Filtre Gratis

 Foițe și filtre

Foițele pentru rulat și filtrele oferite de noi o îți vor oferi o experiență fantastică. Acestea sunt concepute pentru a asigura o ardere uniformă și lentă. Acest lucru îți oferă timp să te bucuri și să te delectezi. Acestea măsoară 4,5 x 10,8 centimetri și nu vor interfera cu gustul tulpinii tale preferate. Filtrele îți permit să obții până și ultima picătură de canabis din joint fără să te arzi.

Brichete

Brichete Gratis

Bricheta a fost asociată mult timp cu stilul de viață 420, al fumătorului de canabis. Există motive întemeiate pentru acest lucru. Bricheta Royal Queen Seeds este de culoare neagră și are logo-ul companiei, numărul de telefon, adresa site-ului web, și adresa de e-mail. Este una dintre cele mai bune brichete pentru fumat..

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk