Procesul nostru editorial | Royal Queen Seeds

La Royal Queen Seeds, procesul nostru editorial reflectă filozofia noastră. Ne străduim să prezentăm informații exacte din punct de vedere științific și într-un mod ușor de înțeles – scrise de experți și verificate de colegi externi. Conținutul nostru are ca obiectiv informarea cititorilor noștri cu privire la subiectul speciilor, cercetarea canabinoizilor și terpenelor, știința sistemului endocanabinoid, legalizarea canabisului și tehnicile de cultivare.

Echipa noastră include scriitori și jurnaliști profesioniști care sunt experți în domeniile lor, abordând cercetarea psihedelicelor, tendințele CBD, știința sistemului endocanabinoid și cultivarea organică. Pe lângă expertiză, ei au abilitatea de a comunica informații complexe într-un mod ușor de înțeles. Ilustratorii, fotografii și designerii noștri grafici pricepuți își aduc și ei contribuția, ajutând la o înțelegere mai rapidă a conținutului.

După ce scriitorii noștri cercetează și creează un articol, echipa noastră de verificare ne ajută, asigurându-se că fiecare paragraf, ilustrație și videoclip conține informații corecte din punct de vedere științific. Echipa de verificare este compusă din biologi, doctori, experți în CBD, cercetători în agricultură, botaniști, nutriționiști și veterinari. Acești profesioniști ne ajută să păstrăm o abordare responsabilă care garantează că informațiile prezentate de noi reflectă cele mai recente cercetări.

Procesul nostru editorial | Royal Queen Seeds

În cele din urmă, procesul nostru editorial ne permite să punem la dispoziție informații corecte, ușor de înțeles, sigure și actualizate. Scriitorii noștri utilizează informații din cele mai recente reviste medicale evaluate de colegi, organizații guvernamentale și instituții academice; redactorii noștri confirmă validitatea surselor folosite. Prin utilizarea acestui proces strict bazat pe dovezi, sperăm să valorificăm știința și expertiza pentru a elimina stigmatul care încă există în ceea ce privește cultivarea canabisului, stilul de viață și cultura canabisului.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.