Informații despre livrarea semințelor de canabis

Este foarte important pentru noi să le oferim clienților noștri cele mai eficiente și discrete modalități de livrare disponibile. Expedierea comenzilor pentru clienții noștri presupune livrarea acestora la timp cu un zâmbet pe buze și discreția cuvenită. Toate semințele sunt trimise din depozitul nostru din Spania. Este esențial să ne furnizezi un nume și o adresă de livrare valide (reale), altfel nu putem garanta că pachetul va fi livrat cu succes.

Suntem încântați să livrăm produsele noastre de calitate în multe țări din întreaga lume. Înainte de a comanda, îți recomandăm să verifici dacă produsele selectate de tine și țara de livrare sunt incluse în următoarele informații privind livrarea. În prezent avem două modalități de livrare:

Livrare gratuită

 • Livrarea durează între 3 și 15 zile lucrătoare.
 • Livrăm doar către adrese private sau puncte de acces UPS. Nu ne vom asuma nicio responsabilitate dacă utilizezi cutii poștale, stații de ambalare, intermediari, companii de expediție mărfuri sau locuri publice generale ca adrese de livrare.
 • Informațiile privind urmărirea pachetului îți vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat odată ce coletul a fost expediat - verifică și mesajele spam.
 • Informații noi despre coletul tău nu vor fi disponibile până când acesta nu ajunge în țara de destinație. Uneori acest proces poate dura până la 10 zile lucrătoare.
 • Este necesar să semnezi pentru primirea coletului. Curierul va livra coletul la adresa ta de livrare, iar în cazul în care nu va răspunde nimeni, va lăsa o înștiințare. În anumite cazuri, curierul poate livra comanda în cutia poștală pentru a accelera procesul de livrare.
 • Nu este posibilă precizarea datei sau a orei exacte în cazul primei încercări de livrare. Curierul nu va suna pentru a verifica dacă ești sau nu acasă.
 • Partenerul nostru spaniol pentru livrări va trimite comanda în țara ta, însă livrarea finală va fi gestionată de către un serviciu de curierat local

*Te rugăm să reții că serviciul nostru de transport gratuit nu este disponibil temporar pentru Suedia. UPS Standard Shipping și UPS Access Point funcționează ca de obicei.

UPS (Standard Shipping)

 • Timpul și costul livrării se pot modifica în funcție de țara de destinație; informațiile vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii și de efectuarea plății.

 • Actualizări Periodice de Urmărire; vei primi un e-mail cu toate informațiile privind urmărirea coletului odată ce acesta a fost expediat. Vei știi tot timpul unde este coletul tău.
 • Comenzile de peste 500 EUR pot beneficia de livrare UPS gratuită (Livrare Standard).
 • Serviciul "la ușă": UPS va prelua comanda din depozitul nostru și o va livra la ușa ta.

            Acest serviciu nu este disponibil pentru Regatul Unit.         

Ambalare

În funcție de gradul de discreție de care ai nevoie, avem 2 metode disponibile diferite:

 • Ambalare Standard:GRATUITĂ
 • Ambalare Discretă Într-o Carcasă de DVD: 5€

Notă:  Atât Ambalarea Standard cât și Ambalarea Discretă au aceeași durată de livrare. Singura diferență va fi aspectul pachetului tău. Este de reținut faptul că, în cazul în care alegi acest mod de ambalare, singurele gratuități de care vei beneficia sunt semințele gratuite.

Ambalare StandardPackagesLR

Ambalare Discretă

Țările de livrare

Dacă țara ta nu apare în lista de mai jos, înseamnă că încă nu livrăm în țara respectivă!

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom
 
Clienții din Regatul Unit
Putem expedia doar semințele noastre în Marea Britanie. În prezent alte produse nu pot fi expediate. Acest lucru afectează, de asemenea, politica privind articolele gratuite—nu putem livra decât semințe gratuite, fără alte produse gratis incluse de obicei.
Toate comenzile sunt supuse taxelor vamale și taxelor de import aplicate de vama britanică. Fie vei primi un e-mail de la Royal Mail cu instrucțiuni suplimentare, fie va trebui să plăteșți aceste taxe curierului înainte de livrare.

Disclaimer

1. De reținut este faptul că Royal Queen Seeds nu va fi trasă la răspundere pentru informațiile incorecte furnizate de către client. Clientul este răspunzător pentru informațiile incorect furnizate care au ca rezultat livrarea incorectă, ne-livrarea, reținerea coletului sau taxe suplimentare.
2. Clientul este pe deplin răspunzător pentru comanda expediată, odată ce aceasta pleacă din depozitul nostru. Royal Queen Seeds nu poate fi trasă la răspundere și nu poate fi răspunzătoare pentru conținutul coletului sau taxele suplimentare, în cazul în care coletul tău este verificat de către autoritățile vamale internaționale. 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk