Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

Cum Să Obții Randamente Mari De La Tulpinile De Canabis Autoflorante

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis

Iată cum poți obține randamente mai mari de la plantele tale autoflorante.


În cele din urmă, tulpinile autoflorante au câștigat respectul pe care îl merită. Și mai important decât atât, au câștigat un loc în camera ta de creștere. Cu ajutorul ghidului nostru vei obține randamente maxime și tulpinile tale îți vor oferi cea mai mare recoltă posibilă!

CUNOAȘTEREA LIMITELOR CANABISULUI AUTOFLORANT

Autoflorantele cresc rapid și orele de lumină nu au un impact asupra etapei lor de înflorire. Deoarece au ușurat întregul proces de creștere al canabisului, tulpinile autoflorante au devenit tot mai populare, pe măsură ce pe piață apar mai multe tulpini de înaltă calitate.

Există mai multe lucruri pe care cultivatorii le pot face pentru ca autoflorantele lor să dea randamente mai mari.

Video id: 527684146

1. ÎNCEPE SĂ CREȘTI AUTOFLORANTELE ÎN RECIPIENTELE FINALE

Canabisul autoflorant va ajunge din stadiul de răsad la cel de recoltă într-o perioadă de 60 - 90 de zile. Atunci când tulpinile autoflorante sunt stresate prea tare sau creșterea lor este încetinită, ele vor înflori în același timp, iar randamentele vor avea de suferit.

Pentru a maximiza randamentul, ar trebui să semeni semințele direct în recipientele lor finale. Alternativ, le poți germina folosind metoda prosopului de hârtie (sau orice metodă de germinare pe care o preferi) și apoi le poți pune direct în ghivece mari. Un sistem rădăcinos sănătos trebuie încurajat devreme.

2. FOLOSEȘTE GHIVECE MAI MARI

Cu cât ghiveciul este mai mare, cu atât rădăcinile se vor dezvolta mai mult și cu atât planta ta va fi mai mare. Dacă o constrângi într-un ghiveci prea mic, dezvoltarea și producția plantei tale vor fi reduse. Este recomandat să folosești ghivece de 15 - 20 litri pentru a maximiza rezultatele, fără a-ți copleși plantele. Un ghiveci prea mare va fi o risipă de substrat și îngrășământ.

3. IA ÎN CONSIDERARE MATERIALUL DIN CARE ESTE FĂCUT GHIVECIUL

Un sistem rădăcinos sănătos și puternic înseamnă plante sănătoase cu randamente mari. Ia în considerare „ghivecele inteligente”, cum ar fi ghiveciul de țesătură de la RQS, pentru a-ți oferi un avantaj din acest punct de vedere. Datorită capacității lor de a preveni înrădăcinarea plantelor, ghivecele din țesătură sunt mai bune pentru dezvoltarea generală a plantei.

În plus, cu ghivecele de țesătură este aproape imposibil să uzi prea mult plantele, deoarece oferă o scurgere excelentă.

Germination

4. FOLOSEȘTE UN MEDIU DE CREȘTERE AERISIT

Autoflorantele cresc rapid și puternic și au la dispoziție o perioadă limitată de timp. Din această cauză, va trebui să sprijini creșterea lor în toate modurile posibile. Un mediu de creștere lejer și aerisit favorizează dezvoltarea unui sistem rădăcinos puternic.

Dacă substratul este prea compact, îl poți adapta prin adăugarea de perlit și fibră de nucă de cocos.

5. ADAUGĂ UN STIMULENT PENTRU RĂDĂCINĂ

O altă modalitate de a sprijini dezvoltarea rădăcinii este prin adăugarea unui stimulent de rădăcină. O modalitate bună de a face acest lucru este prin introducerea ciupercilor benefice în mediul de creștere. Ciupercile micorize cresc absorbția nutrienților și a apei, protejează plantele de boli și încurajează un mediu de creștere optim.

6. ÎNCEPE SĂ CREȘTI RĂSADURILE ÎN INTERIOR

Indiferent dacă intenționezi să crești plantele în interior sau în aer liber, asigură-te că începi să crești răsadurile în interior.

Deoarece atât tu, cât și plantele tale, dispuneți de timp limitat încă din prima zi, vei vrea să te asiguri că răsadurile tale dezvoltă un sistem rădăcinos puternic. Un CFL de culoare albă rece, un LED, sau chiar un pervaz însorit sunt potrivite. Asigură-te doar că creșterea vegetativă se desfășoară fără probleme; fie că ești pregătit/ă sau nu, autoflorantele tale vor înflori la timp.

Nutrients

7. OFERĂ SUPORT STRUCTURII PLANTEI

Poate fi necesar să oferi un oarecare suport plantelor tale, astfel încât să stea în poziție verticală și pentru ca mugurii lor să fie sănătoși.

Există mai multe moduri în care poți face acest lucru. Țepușele și sforile de bambus, plasele de spalier sau cuștile pentru roșii pot fi folosite pentru a ajuta o plantă să își suporte încărcătura grea. Dacă dorești mai multe sfaturi, citește acest articol, unde vei descoperi cinci moduri despre cum poți sprijini mugurii grei.

8. OPTEAZĂ PENTRU 18 ORE DE LUMINĂ

Opiniile diferă atunci când vine vorba de beneficiile menținerii plantelor într-un ciclu constant de 24 de ore de lumină. 18/6 este în continuare cel mai comun ciclu și te va ajuta să consumi și mai puțină energie electrică.

Într-adevăr, ai putea crește plantele cu mai puțină lumină, dar ne propunem o recoltă uriașă, așa că vei dori să le oferi cât mai mulți lumeni posibil. Mai multă lumină, mai mulți muguri. Uşor ca bună-ziua.

Atunci când sunt cultivate în aer liber, autoflorantele vor prospera pe timpul verii. Lumina soarelui timp de 18 ore nu este esențială, deoarece lampa de creștere a Mamei Natură este infinit mai puternică decât orice bec artificial.

9. FOLOSEȘTE APĂ CU OSMOZĂ INVERSĂ

Apa ta poate conține fluor sau clor, sau alte impurități care împiedică dezvoltarea sănătoasă a microbilor în sol. Pe scurt, dacă apa ta menajeră nu este bună pentru băut, ea nu va fi potrivită nici pentru plantele tale de canabis. Poți rezolva acest lucru folosind apă cu osmoză inversă.

În termeni comuni, osmoza inversă este un proces de filtrare, care are ca rezultat apă pură, ultra-filtrată. Cu aceasta, vei deține un control total asupra profilului mineral al apei. Acest lucru poate beneficia creșterii plantelor și randamentului pe care îl vei obține.

Osmosis

10. APELEAZĂ LA NUTRIENȚI ȘI PH

Autoflorantele sunt de obicei mai mici, deci beau și mănâncă mai puțin în comparație cu plantele mari, fotoperiodice. Dacă folosești substanțe nutritive obișnuite pentru canabis, poate fi indicat să începi cu 50%, sau chiar 25%, din doza recomandată.

Persoanele care cultivă în sol sunt sfătuite să utilizeze un sol ușor fertilizat pentru canabisul autoflorant. Solurile puternic fertilizate vor arde acești bebeluși. În afară de suplimente precum enzimele, vitamina B și ciupercile benefice, autoflorantele nu au nevoie de doze cu adevărat mari de nutrienți de bază în timpul etapei lor vegetative. La naiba, cu un sol de bună calitate, plantele tale se pot descurca bine, fără alte suplimente, până la recoltă.

Dacă trebuie să adaugi nutrienți la început, fă acest lucru cu cumpătare. În general, plantele nu au nevoie decât de substanțe nutritive și suplimente pentru înflorire. Chiar și în perioada de înflorire, doze mici, până la medii, de nutrienți vor fi suficiente. Fertilizarea excesivă a plantelor este o greșeală, care va avea impact asupra recoltei și pe care cultivatorii de autoflorante o fac adesea.

Dacă pH-ul nu se află în parametri optimi, plantele tale nu pot absorbi substanțele nutritive, chiar dacă acestea sunt prezente. PH-ul corect pentru apă, atunci când crești în sol, este 6.0-7.0. Cu câteva picături de produse care cresc sau scad pH-ul, poți regla apa să aibă un pH corect.

11. PRIORITIZEAZĂ CONTROLUL CLIMEI

Răsadurile și plantele tinere preferă un mediu mai umed, în timp ce plantele cu flori necesită o umiditate semnificativ mai mică, pentru a evita mucegaiul și putrezirea.

Uneori, este nevoie doar de un simplu ventilator sau de o fereastră deschisă pentru a crea un mediu de creștere optim. Dacă acest lucru nu este suficient, încearcă să achiziționezi un încălzitor sau un aparat de aer condiționat pentru camera ta de creștere.

12. FOLOSEȘTE CO₂

Este dovedit științific că plantele folosesc CO₂ ca și combustibil pentru fotosinteză și, dacă există mai mult CO₂ în spațiul de creștere, ar trebui să existe o diferență notabilă în rata de creștere și dimensiune.

Dar are sens să le oferi plantelor CO₂ numai dacă toate celelalte condiții din camera creștere sunt deja optime. Dacă există probleme cu temperatura, umiditatea, apa sau nutrienții, ar trebui să te ocupi mai întâi de acestea înainte de a căuta un sistem cu CO₂ mai elaborat (și mai scump).

Humidity

13. FORMEAZĂ-ȚI PLANTELE

Formare cu stres scăzut (LST) este o tehnică de formare nedistructivă pe care chiar și începătorii o pot folosi. După cum sugerează și numele, este o tehnică foarte puțin invazivă, care nu cauzează daune majore plantelor.

Tot ce trebuie faci este să îndoi cu atenție și să legi tulpina și ramurile, pentru a încuraja creșterea laterală. În acest fel, mai multe locuri cu muguri sunt expuse la lumina de creștere, rezultând în muguri și recolte mai mari.

Dacă ești un cultivator expert și nu îți este frică să folosești cuțitul pe plantele tale, poți încerca toppingul. Asigură-te că toate celelalte aspecte sunt sub control înainte de a lua în considerare aceste tehnici de formare a plantelor.

14. FOLOSEȘTE TEHNICA SOG

Metoda Marea verde (Sea of green) sau SOG implică creșterea mai multor plante mici în imediata apropiere, pentru a profita la maxim de spațiul disponibil și pentru a maximiza randamentele. Acest lucru este extrem de eficient atunci când avem de-a face cu culturi mici de tulpini autoflorante. Creșterea lor rapidă și statura lor mică fac toată treaba grea în locul tău. În plus, nu este necesară tăierea sau manipularea excesivă.

15. UTILIZEAZĂ RECOLTAREA PROGRESIVĂ

În mod natural, florile din partea de sus a coroanei se maturizează mai repede decât cele din partea de jos. Taie doar mugurii care sunt gata și așteaptă ca restul să ajungă la maturitate. Așteptă 1-2 săptămâni între fiecare recoltă și urmărește semnele de maturizare. Majoritatea plantelor autoflorante au nevoie doar de două cicluri de recoltare progresivă, dar plantele mai mari pot necesita mai multe.

Harvest techniques

16. DOCUMENTEAZĂ-TE, PERFECȚIONEAZĂ-TE ȘI IA-O DE LA CAPĂT

Nimeni nu se naște maestru cultivator de canabis. Pentru a deveni expert/ă în acest domeniu, va trebui să acorzi atenție și să înregistrezi cu atenție fiecare proces utilizat în cultura ta. Doar în acest mod vei observa ce tehnici oferă cele mai bune randamente.

Întotdeauna poate exista ceva în neregulă atunci când vorbim de cultivarea canabisului. Cheia randamentelor mari constă în identificarea rapidă și inteligentă a problemelor, pe măsură ce acestea apar. Pe măsură ce îți perfecționezi procesele, sănătatea și randamentele plantelor tale se vor îmbunătăți în timp.


TOP 5 TULPINI AUTOFLORANTE DE LA RQS CU CEL MAI MARE RANDAMENT DIN 2020

Poate că un factor mai important decât cele enumerate mai sus, este reprezentat de genetică, ce are o influență uriașă asupra potențialului de producție al unei tulpini. Deci, înainte de a încheia ghidul nostru despre cum să obții randamente maxime de la tulpinile autoflorante, iată o listă cu cele mai performante autoflorante de la Royal Queen Seeds.

1. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light este o tulpină legendară de canabis, care provine din genele indica afgane. Crescută pentru prima dată în SUA, în anii '70, și venită în Europa în anii '80, această indica este una dintre preferatele iubitorilor de canabis. Varianta autoflorantă, Northern Light Automatic, are toate beneficile „celei mari”, fără a compromite aroma și efectul. Mai mult decât atât, ea este una dintre cele mai performante autoflorante care există, cu 550 g/m² în interior. Ea oferă o aromă dulce, pământie și de pin, și un efect cerebral, înălțător și care te binedispune.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 Săptămâni
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
10-12 săptămâni după germinare
Clar, Înălțător

Cumpără Northern Light Auto

2. WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Automatic este o altă variantă autoflorantă fabuloasă a unei tulpini clasice: White Widow. Numele tulpinii se datorează aspectului său, deoarece producția sa masivă de tricomi acoperă întreaga plantă într-un strat gros de rășină albă. Versiunea autoflorantă de la RQS are o aromă lemnoasă, pământie și un gust similar, dar nu la fel de puternic ca și versiunea fotoperiodică feminizată. De asemenea, un efect puțin mai moleșitor. Te poți aștepta la o recoltă uimitoare de 450 g/m² de la această doamnă compactă!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 săptămâni după germinare
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără White Widow Auto

3. ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Automatic este versiunea autoflorantă a legendarei tulpini britanice, Cheese. Are aceeași aromă faimoasă, dar cu toate avantajele pe care le oferă o tulpină autoflorantă. Pregătește-te să recoltezi muguri de top, în doar 10 săptămâni de la plantarea semințelor. Royal Cheese Automatic îi face pe fumători fericiți cu un gust puternic de brânză acră, pământiu și de condimente și un efect fizic puternic, cu o notă fericită și euforică. Randamentele de până la 475 g/m² sunt impresionante pentru o plantă care abia atinge 1m înălțime.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Royal Cheese Auto

4. HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Automatic de la RQS este una dintre cele mai puternice tulpini autoflorante pe care le poți avea. Acest hibrid dominant sativa, este o încrucișare între HulkBerry și Diesel Auto, și are o concentrație de THC de până la 21%. În acest fel, chiar și fumătorii experimentați se pot bucura de un high fantastic. Cu un efect care combină aspecte euforice, creative și înălțătoare, este ideală pentru a fi fumată pe parcursul zilei. Conține un amestec de arome picante, pământii și fructate, iar cultivatorii pot obține până la 400 - 500 g/m² de muguri potenți.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 săptămâni după germinare
Clar, Înălțător

Cumpără HulkBerry Auto

5. ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Automatic este o autoflorantă eclectică. Această variantă a celebrului AK-47 combină gene columbiene, mexicane, thailandeze și afgane într-o tulpină care iese în evidență cu un efect puternic și randamente bune. Hibridul ușor dominant indica (40% indica, 35% sativa, 25% ruderalis) are un efect activ, care te binedispune, fiind o tulpină potrivită pentru a fi fumată pe parcursul zilei. Fumul ei conține note de hash, picante și dulci, care te duc cu gândul la tămâie. Deși planta nu va avea o înălțime mai mare de 80 - 100 cm, poate produce până la 475 g/m².

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Motivant, Provoacă râsul

Cumpără Royal AK Auto

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Subiecte Ghid de Cultivare

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37746 reviews