Tulpini de canabis Cheese

Descoperă tulpinile Cheese de la RQS, apreciate de cei care caută efecte liniștitoare și euforice. Tulpina originală Cheese a apărut în anii 1980, în circumstanțe enigmatice. Explorează cei mai buni urmași ai acestui soi clasic britanic, pentru a savura aromele lor distinctive și a te cufunda în aroma lor unică.

5  Produse
  • Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Tulpinile de canabis Cheese se numără printre cele mai venerate gene de canabis. Își au originile în Regatul Unit - o zonă cu interdicție relativ strictă. În ciuda acestui obstacol, cultivatorii din țară au folosit un fenotip Skunk #1 pentru a produce una dintre cele mai mirositoare tulpini de pe piață.

Cum am creat tulpinile noastre Cheese

Crescătorii noștri calificați au valorificat genele tulpinii Cheese pentru a crea un nou val de tulpini Cheese. Începând cu tulpinile Cheese, Afghani, Old School Skunk, și Juanita la Lagrimosa, au creat soiuri puternice, din care picură rășina.

[H2] Beneficiile tulpinilor noastre Cheese[/h2]

Tulpinile noastre de canabis Cheese sunt ideale pentru fumătorii care iubesc high-urile fizice relaxante. Pline de concentrații ridicate de THC și terpena mircenă - o rețetă pentru ochi roșii, chicoteli și relaxare profundă. Lăsând la o parte efectele, aceste tulpini au o structură compactă, fiind potrivite pentru a fi cultivate pe ascuns în interior.