• Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1

Special Queen 1

În anii '90 a existat o bătălie nebună între crescătorii și vânzătorii de semințe pentru a găsi rețeta pentru cel mai bun skunk. În această perioadă, o mulțime de cultivatori au încercat să reproducă hibridul Mexican, Columbian și Afgan, lucru care a rezultat într-o mare varietate de tulpini skunk de nouă generație.
(1532) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
25x
€ 60.00
On sale!
Pret Redus!
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Cumpără și câștigă 11 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Fundația majorității tulpinilor europene

În anii '90 a existat o bătălie nebună între crescătorii și vânzătorii de semințe pentru a găsi rețeta pentru cel mai bun skunk. În această perioadă, o mulțime de cultivatori au încercat să reproducă hibridul Mexican, Columbian și Afgan, lucru care a rezultat într-o mare varietate de tulpini skunk de nouă generație. Caracteristicile genetice ale acestor plante de canabis au ajuns, în cele din urmă, să constituie fundația pentru aproape orice plantă de marijuana din Europa.

La Royal Queen Seeds am decis să îți aducem un hibrid tipic Skunk, la un preț foarte mic. Perfectă pentru o persoană care cultivă pentru prima oară, care nu dorește să investească prea mult în creșterea experimentală. Această tulpină, Special Queen, este un skunk clasic, care crește cu ușurință, nu se întinde prea mult și poate fi recoltat în 8-9 săptămâni.

Muguri, muguri peste tot

În interior va crește până la 1,5 m, deci va avea nevoie de ceva mai mult spațiu. În aer liber această plantă de marijuana va depăși 3 m înălțime. Ea are nevoie de soare din belșug, dar este, de asemenea, potrivită pentru climatul nord-european, cum ar fi cel din Olanda sau Marea Britanie. O tulpină dominant sativa, are mugurii răspândiți pe întreaga suprafață a plantei, oferind un randament excelent pentru o sativa de 8 săptămâni.

Tulpina Special Queen feminizată va produce în interior aproximativ 500 g per metrul pătrat, sub o lumină de 600 W. În aer liber, această plantă va crește mare și puternică și poate produce peste 550 g per plantă. Trebuie acordată o atenție deosebită furnizării tuturor nutrienților și a apei de care planta va avea nevoie pentru a putea crește mare și puternică, dar ai grijă să nu exagerezi.

Nepretențioasă și potrivită pentru orice tehnică de creștere

Această tulpină de canabis este relativ ușor de crescut, nu necesită o atenție extraordinară, ceea ce o face să fie o adevărată concurentă a tulpinilor comerciale. Special Queen este perfectă atât în sol, cât și în instalații hidro, fiind potrivită pentru operațiunile sea/screen of green. Recomandăm o perioadă de înflorire de 8-9 săptămâni pentru această tulpină de canabis; cu toate acestea, unii cultivatori au recoltat-o după numai 7 săptămâni.

Relaxează-te!

Fumatul tulpinii feminizate Special Queen este precum cel al unui skunk clasic. În special mental, Special Queen oferă fumătorilor un high înălțător, care îi va relaxa chiar și pe cei mai anxioși.

Special Queen este un skunk clasic, sub formă de sămânță feminizată, pe care o găsești la un preț accesibil. Suntem siguri că îți va fi greu să găsești o altă sămânță feminizată, care să îți ofere atât de multe avantaje.

Special Queen 1 data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 18%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 200 - 270 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Power Bud x Skunk
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Pământie, Puturos

  De C. C. În 22/Sep/2021 :

  Titlu : Cyrill
  Cometariu : Cyrill - Mega Mega High, I recommend this stuff! The best of the best 1of a kind! I absolutely love this weed, it tastes so good! One of my favorite !

  De N. P. În 13/Sep/2021 :

  Titlu : :)
  Cometariu : For the price this is the best strain you can buy here. Never disapoint.

  De T. A. În 03/Sep/2021 :

  Titlu : Marti
  Cometariu : Unglaubliches Potenzial für diesen kleinen Preis ! Sehr sehr guter Ertrag .top!

  De M. S. În 31/Aug/2021 :

  Titlu : Marvin
  Cometariu : 25/25 Keimung 🤝 perfekte leckere blüten

  De A. G. În 26/Aug/2021 :

  Titlu : Special Queen 1
  Cometariu : Difficile trovare un rapporto qualità/prezzo migliore , i semi RQS sono sempre una garanzia e ad un prezzo così basso sono l'affare del secolo . Spedizione e consegna puntuale , non ho ancora avuto modo di provarle ma sono sempre rimasto soddisfatto dalla qualità RQS e sono sicuro che lo sarò anche questa volta 👍

  De O. S. În 18/Aug/2021 :

  Titlu : Rasta Czech Republic
  Cometariu : I bought 25 seeds. I start with 12 seeds and all grow well. I will add next more informations after it will be finish.

  De R. C. În 17/Aug/2021 :

  Titlu : Hell yeah!
  Cometariu : All seeds germinated quickly and all the girls are coming along very nicely! Not too fussy and growing well.

  De P. M. În 17/Aug/2021 :

  Titlu : Special Queen
  Cometariu : All of them germinated. Waiting for them to see how it evolves

  De M. R. În 15/Aug/2021 :

  Titlu : kev
  Cometariu : super!

  De C. D. În 09/Aug/2021 :

  Titlu : this plant is amazing
  Cometariu : this strain is so nice to grow and maintain with LST love it

  De A. G. În 06/Aug/2021 :

  Titlu : Accepted
  Cometariu : Top!

  De J. K. În 02/Aug/2021 :

  Titlu : Hans
  Cometariu : Top soort mijn favoriet

  De S. M. În 27/Jul/2021 :

  Titlu : s.m
  Cometariu : Fast growing weed whit nice aroma

  De K. T. În 26/Jul/2021 :

  Titlu : SQ
  Cometariu : Honnêtement très professionnel 🙂 Commande reçu rapidement et discret comme convenu. 4 Graines planté, 4 graines de sorti rien a dire parfait. On verra la suite merci encore 🙂

  De R. R. În 22/Jul/2021 :

  Titlu : Special queen
  Cometariu : Todas as sementes germinaram e são saudáveis. A entrega é rápida


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.