• Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1
 • Special Queen 1

Special Queen 1

În anii '90 a existat o bătălie nebună între crescătorii și vânzătorii de semințe pentru a găsi rețeta pentru cel mai bun skunk. În această perioadă, o mulțime de cultivatori au încercat să reproducă hibridul Mexican, Columbian și Afgan, lucru care a rezultat într-o mare varietate de tulpini skunk de nouă generație.
 4.5/5 (1110) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
€ 10.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Fundația majorității tulpinilor europene

În anii '90 a existat o bătălie nebună între crescătorii și vânzătorii de semințe pentru a găsi rețeta pentru cel mai bun skunk. În această perioadă, o mulțime de cultivatori au încercat să reproducă hibridul Mexican, Columbian și Afgan, lucru care a rezultat într-o mare varietate de tulpini skunk de nouă generație. Caracteristicile genetice ale acestor plante de canabis au ajuns, în cele din urmă, să constituie fundația pentru aproape orice plantă de marijuana din Europa.

La Royal Queen Seeds am decis să îți aducem un hibrid tipic Skunk, la un preț foarte mic. Perfectă pentru o persoană care cultivă pentru prima oară, care nu dorește să investească prea mult în creșterea experimentală. Această tulpină, Special Queen, este un skunk clasic, care crește cu ușurință, nu se întinde prea mult și poate fi recoltat în 8 săptămâni.

Muguri, muguri peste tot

În interior va crește până la 1,5 m, deci va avea nevoie de ceva mai mult spațiu. În aer liber această plantă de marijuana va depăși 3 m înălțime. Ea are nevoie de soare din belșug, dar este, de asemenea, potrivită pentru climatul nord-european, cum ar fi cel din Olanda sau Marea Britanie. O tulpină dominant sativa, are mugurii răspândiți pe întreaga suprafață a plantei, oferind un randament excelent pentru o sativa de 8 săptămâni.

Tulpina Special Queen feminizată va produce în interior aproximativ 500 g per metrul pătrat, sub o lumină de 600 W. În aer liber, această plantă va crește mare și puternică și poate produce peste 550 g per plantă. Trebuie acordată o atenție deosebită furnizării tuturor nutrienților și a apei de care planta va avea nevoie pentru a putea crește mare și puternică, dar ai grijă să nu exagerezi.

Nepretențioasă și potrivită pentru orice tehnică de creștere

Această tulpină de canabis este relativ ușor de crescut, nu necesită o atenție extraordinară, ceea ce o face să fie o adevărată concurentă a tulpinilor comerciale. Special Queen este perfectă atât în sol, cât și în instalații hidro, fiind potrivită pentru operațiunile sea/screen of green. Recomandăm o perioadă de înflorire de 8 săptămâni pentru această tulpină de canabis; cu toate acestea, unii cultivatori au recoltat-o după numai 7 săptămâni.

Relaxează-te!

Fumatul tulpinii feminizate Special Queen este precum cel al unui skunk clasic. În special mental, Special Queen oferă fumătorilor un high înălțător, care îi va relaxa chiar și pe cei mai anxioși.

Special Queen este un skunk clasic, sub formă de sămânță feminizată, pe care o găsești la un preț accesibil. Suntem siguri că îți va fi greu să găsești o altă sămânță feminizată, care să îți ofere atât de multe avantaje.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 200 - 270 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Power Bud x Skunk
 • Tip: Sativa 50% Indica 50%
 • Efect: High puternic, de lungă durată, relaxant fizic
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Sweet, Fruity, Spices

  By A. T. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Germogliazione velocissima!
  Comentariu : Appena seminati (in luna crescente) hanno già germogliato tutti. In due giorni steli da un centimetro forti e robusti! RQS SEMPRE TOP!

  By S. B. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Au top
  Comentariu : Merci RQS vous êtes les meilleurs

  By L. S. on 25/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Spécial Queen
  Comentariu : Toute les graines n'ont pas marché, dommage..

  By C. D. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Special Queen 1
  Comentariu : Top 👌

  By M. V. on 24/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : top seeds
  Comentariu : Awesome seeds quality, easy to grow!! Here 5 seeds = 5 plants!

  By I. L. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : graine spécial Queen et mother gorilla
  Comentariu : je viens de les recevoir depuis le début je commande chez vous et j'en suis ravi je vous remercie pour tout je vais faire pousser les fifilles merci royal Queen seeds jamais déçu de vous et livraison dans le timming jamais déçu peace ✌😍😍

  By L. A. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : molto buona
  Comentariu : La pianta è cresciuta bene forte e vigorosa.

  By G. G. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : Livraison rapide discrète,toute mes graines sont sortie ca pousse trankil,merci beaucoup

  By J. K. on 23/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Definitely Special
  Comentariu : Don't let the price fool you, this plant fights with the best of them. This was my second time ordering Special Queen. Nice grow and amazing results. I will grow this for a third time.

  By P. F. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal Queen very professional always
  Comentariu : I can tell you for sure that... high quality seeds,and the best on delivery... very fast .. and always very happy with the final product.. thank you!

  By F. B. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Special Queen
  Comentariu : Comprati nel 2019 ... 3 semi tutti germogliati e portati a conpimento con successo.Quest’ anno li ho ricomprati gia’ sapendo che produrranno ottime cime ... con odori di agrumi🎉🎉🎉

  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Segurança
  Comentariu : Bom fumo, boa planta bem embalado e seguro!!! Já comprei 3x e recomendo. 😁

  By S. D. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Spécial Queen
  Comentariu : Pas cher et de plus elle pousse très bien elle fait de grosse têtes agréable à fumer. Royal Queen Seed sont a l'écoute de leurs clients et les livraisons sont toujours à l'heure .

  By L. B. on 12/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : top plant
  Comentariu : Het was de eerste keer dat planten had. Het was voor mij nog erg experimenteren op dit gebied. deze planten waren erg sterk en had nergens problemen mee. Wel een aanrader om je goed te verdiepen in de voeding wand dat is erg belangrijk.

  By F. C. on 11/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Nice product
  Comentariu : Algunas semillas muertas,pero buena calidad de planta.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.