• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Oricât de lipsit de experiență ai fi, vei obține rezultate excelente cu kitul de germinare al semințelor, Easy Start. Easy Start include o tavă cu 20 de ghivece pentru răsaduri, umplute în prealabil, și microorganisme Bacto care activează semințele pentru cei mai buni timpi de germinare.
 4.5/5 (519) Scrie o recenzie
€ 6.95
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Kitul de germinare al semințelor Easy Start, este o metodă organică care îți asigură succesul germinării, fără eșec. Este conceput pentru a ajuta cultivatorii, indiferent de nivelul de experiență, să obțină cele mai bune rezultate încă de la începutul creșterii.

EASY START: PENTRU RĂSADURI ORGANICE UȘOR DE OBȚINUT

Kitul de germinare Easy Start include o tavă de creștere cu 20 de ghivece individuale, care sunt umplute în prealabil cu sol, și un pachet de Bacto - bacterii speciale care activează semințele. Aceste bacterii benefice îți vor ajuta semințele să prindă viață, deoarece inițiază procesul de germinare. În acest fel, setul Easy Start îți asigură un succes maxim.

EASY START VS. STARTER KIT

Setul Easy Start este ideal dacă ai deja un Starter Kit, deoarece Starter Kitul nostru are inclus un propagator, care ajută la controlul umidității. Deși poți folosi Easy Start de unul singur, este inclus și în Starter Kit pentru a-ți ușura munca pe cât de mult posibil. Drept urmare, Easy Start funcționează și ca un înlocuitor excelent pentru o parte a Starter Kit. Vrem să îți reamintim faptul că în kitul Easy Start nu sunt incluse semințele, spre deosebire de Starter Kits, unde ai incluse câte 3 semințe. Așadar, dacă vrei un pachet complet pentru a putea începe să cultivi câteva semințe de îndată, Starter Kits reprezintă cea mai bună opțiune. Vezi Starter Kit Pentru Semințe Feminizate și Starter Kit Pentru Semințe Autoflorante.

EASY START: CEL MAI BUN ÎNCEPUT PENTRU SEMINȚELE TALE DE CANABIS

Iată cum poți folosi kitul de germinare al semințelor, Easy Start:

 1. Măsoară 1 litru de apă călduță (de aproximativ 25 °C) și dizolvă în ea conținutul pachetului Bacto (bacterii activatoare). Așteaptă până când pachetul de Bacto s-a dizolvat complet. Toarnă amestecul Bacto în tava Easy Start.
 2. Așează câte o sămânță de canabis în fiecare orificiu din ghivecele Easy Start. Folosește un creion, o șurubelniță sau ceva cu vârf pentru a împinge ușor semințele la o adâncime de aproximativ 5 mm. Acoperă semințele cu sol.
 3. Așează kitul Easy Start într-un loc cald, dar ferit de lumina directă a soarelui.
 4. Dacă folosești kitul Easy Start fără propagatorul din Starter Kit, ghivecele cu pământ se vor usca mai repede. Prin urmare, este important ca solul să fie în permanență umed. Verifică solul în mod regulat pentru a vedea dacă este încă umed și pulverizează ușor puțină apă atunci când este necesar. Nu lăsa solul să se usuce.
 5. Sămânța ta va germina în 3–7 zile.
 6. Poți germina semințele în întuneric, dar trebuie să le asiguri răsadurilor o lumină scăzută spre moderată imediat ce ies la suprafața solului.
 7. Odată ce răsadurile au atins o înălțime de 2-3 cm, poți muta răsadurile în recipientele în care vei crește plantele până la maturitate. Nu trebuie să îndepărtezi solul din jurul plantelor tinere - de fapt, evită să faci acest lucru, deoarece poți deteriora rădăcinile delicate. Pur și simplu așează totul în mediul de creștere pe care îl folosești, iar plantele tale de canabis sunt pregătite!

Acum poți să te relaxezi și să te bucuri de miracolul natural al vieții! Asta pe lângă alimentatul plantelor, udatul lor și așa mai departe - dar asta este o altă poveste.

Video id: oBvHaiSlJX8

  De N. F. on 07/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Excelente
  Cometariu : Facilita muito a vida dos novatos.Entrega muito rápida, muito boa experiência de compra

  De C. A. on 07/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : 100% germination rate!
  Cometariu : Excellent, all seeds have sprouted successfully thanks to easy start

  De T. B. on 07/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Easy start
  Cometariu : Je commande à chaque fois...très pratique

  De M. W. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Very good
  Cometariu : Cant complain about these at all, I did place mine straight in the finishing pot first though and they are growing great!

  De D. S. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Works well
  Cometariu : Takes the stress out of starting your baby's

  De J. S. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Parfait
  Cometariu : Bien reçu nickel rapide et propre

  De G. D. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Funcionou a 100%
  Cometariu : Todas as sementes colocadas a germinar, cresceram nos recipientes do Easy Start.

  De J. G. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Muy recomendado
  Cometariu : Puse a germinar 8 , y me salieron todas , una locura

  De B. R. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Cometariu : Fast shipping. A+

  De A. G. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Easy start
  Cometariu : Parfait livraison 2 jours que dire.......

  De J. A. on 30/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Great quality, fast shipping and quality guaranteed
  Cometariu : These ones are the best to grow your seeds!!

  De D. G. on 30/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Perfekt!
  Cometariu : Einfacher geht es nicht mehr, nie wieder ohne!

  De G. A. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Ottimo
  Cometariu : Davvero un ottimo modo per iniziare la germinazione

  De N. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : perfect set
  Cometariu : Worked just perfect. Everything is now growing

  De J. K. on 26/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Super für die Anzucht
  Cometariu : Die Keimung geht super schnell und unkompliziert. Durch die Nährstofflösung bekommen die Samen alles was sie brauchen. Bisher ist bei mir alles gekeimt. Echt super.


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.