1/7

Caută semințe de canabis

1/7


 • Aș vrea să cresc...

  Te rugăm să alegi una dintre opțiunile disponibile

  • Plantele înfloresc automat conform geneticii lor
   Plante autoflower
   Plantele înfloresc automat conform geneticii lor
  • Plantele se bazează pe un ciclu de lumină corect pentru a începe înflorirea
   Plante fotoperiodice
   Plantele se bazează pe un ciclu de lumină corect pentru a începe înflorirea

Seedfinder RQS te va ajuta să identifici cele mai bune tulpini posibile, conform preferințelor tale. Indiferent dacă vrei să găsești plante autoflower cu creștere rapidă, soiuri fotoperiodice cu randamente mari sau pur și simplu cea mai gustoasă iarbă pe care poți pune mâna, căutătorul nostru de tulpini va localiza semințele cu aceste trăsături, în câteva secunde.

Folosește acest instrument practic pentru a selecta caracteristicile pe care le cauți. Restrânge căutarea în funcție de tipul de high pe care dorești să-l simți și de tipul de terpene care vrei să îți danseze pe limbă. Arhiva de tulpini RQS oferă o mare varietate de gusturi, de la fructate și dulci la pământoase și florale. De asemenea, vei găsi orice tip de high pe care ți-l poți imagina, inclusiv high-uri cerebrale energizante, moleșeli profunde ale corpului și experiențe CBD revelatoare.

După completarea fiecărui câmp, vei avea acces la o listă de tulpini ideală pentru tine ca crescător și fumător. Economisește timp studiind arhiva noastră și găsește soiurile potrivite pentru tine instantaneu, folosind Seedfinder RQS!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.