• Borcan pentru iarbă
 • Borcan pentru iarbă
 • Borcan pentru iarbă
 • Borcan pentru iarbă
 • Borcan pentru iarbă

Borcan pentru iarbă

Borcanele pentru iarbă de la Royal Queen Seeds sunt robuste, sigure și elegante. Aceste vase sunt fabricate în Europa și sunt ideale pentru a conserva și depozita florile de canabis. Închiderea etanșă ajută la păstrarea gustului terpenelor, iar autocolantele ECO furnizate permit personalizarea borcanelor. Transformă niște borcane simple din sticlă în recipiente potrivite pentru o farmacie.
(2) Scrie o recenzie
Size:
255 ml
€ 5.95
400 ml
€ 7.95
On sale!
Pret Redus!
€ 5.95

€ 5.95 (-0%)

Cumpără și câștigă 6 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Borcanul pentru iarbă de la RQS: prezentare ca la farmacie

Aceste borcane din sticlă pentru iarbă, de calitate superioară, sunt perfecte pentru a conserva și depozita florile de canabis. Fiind fabricate în Germania, aceste vase sunt realizate din sticlă foarte groasă. Garnitura de silicon din jurul capacului și clema metalică zincată creează o închidere etanșă care ajută la păstrarea compușilor volatili, cum ar fi terpenele. După ce usuci florile, conservă-le în aceste borcane pentru iarbă, ca să poți îmbunătăți aroma florilor și să le poți extinde termenul de valabilitate.

Aceste borcane din sticlă pentru canabis includ, de asemenea, două autocolante atractive ECO de la Royal Queen Seeds, care îți oferă opțiunea de a le personaliza. Atașează autocolantul rotund pe capac pentru un aspect elegant ca la farmacie, iar cel dreptunghiular pe lateral, pentru a scrie numele tulpinii și data la care ai conservat florile.

Borcanele noastre din sticlă pentru conservarea canabisului sunt disponibile în două dimensiuni. Dacă te aștepți să ai o recoltă mare, alege câteva din borcanele noastre de 400 ml. Dacă dorești doar să depozitezi un stoc personal mai mic, atunci poți opta pentru modelul nostru de 225 ml.


  De R. N. În 07/Nov/2021 :

  Titlu : Good product
  Cometariu : Very nice product to stash my finish plant


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk