• Critical
 • Critical
 • Critical
 • Critical
 • Critical

Critical

Întotdeauna sunt mulți factori de care să ții cont când alegi ce soi să cultivi: rezistența, randamentul, aroma, ușurința cu care se crește, potrivirea la climatul existent, etc. Există o plantă de marijuana care încearcă să aducă laolaltă toate aceste caracteristici, într-un echilibru perfect, pentru a produce cea mai rentabilă recoltă.
 4.5/5 (769) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Un soi complet

Întotdeauna sunt mulți factori de care să ții cont când alegi ce soi să cultivi: rezistența, randamentul, aroma, ușurința cu care se crește, potrivirea la climatul existent, etc. Există o plantă de marijuana care încearcă să aducă laolaltă toate aceste caracteristici, într-un echilibru perfect, pentru a produce cea mai rentabilă recoltă: randament mare, perioadă de înflorire scurtă, un fum de calitate. Critical este o plantă creată să ofere o recoltă rentabilă pentru cultivatorul care își dorește ce e mai bun din toate punctele de vedere, și care e garantată să fie pe măsura așteptărilor.

Critical e o plantă cu genetică predominant Indica, care se remarcă prin statura sa mică, rămânând sub 1 metru înălțime. Are intervale inter-nodale mici, care se vor umple până la urmă de muguri, transformând-o într-un specimen cu randamente mari. Înălțimea sa redusă o face de asemenea să fie potrivită pentru cei ce vor să cultive în spații mici, pentru cultivatori mai discreți.

Randament bun în doar 7 săptămâni

Cultivată la interior, va avea un randament mediu de 65-70 de grame per plantă, și poate ajunge ocazional la 600 de grame pe metrul pătrat, sub o lumină de 600 W. Cultivată la exterior, preferă un climat mai cald, cum ar fi cel din Spania, Italia, sau California și, dacă i se oferă condițiile potrivite, va produce peste 100 de grame per plantă. Datorită perioadei relativ scurte de înflorire, poate crește și la latitudini mai nordice (UK, Olanda); totuși, nu își va atinge potențialul maxim, ca atunci când este cultivată la interior.

Nici o altă plantă de la Royal Queen Seeds nu va produce în 7 săptămâni la fel de mult ca și Critical Feminizată. Timpul scurt de înflorire o face potrivită pentru cultivatorii cu un program încărcat. Cultivatorii în scop comercial vor fi plăcut surprinși de rezultatele obținute prin metode sea/screen of green, întrucât oferă randamente mari și necesită mentenanță puțină.

Efect de relaxare și de imobilizare

Cheia unei recolte comerciale bune este o experiență de fumat intensă; n-ar avea sens să crești o plantă cu un astfel de randament dacă nu oferă și o senzație pe măsură. Așadar ne bucurăm să spunem despre Critical că oferă la fel de mult ca și efect cum oferă ca și randament. Oferă un efect de imobilizare plăcut, care te “înmoaie” într-o vibrație relaxantă.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Afghani x Skunk
 • Tip: Sativa 40% Indica 60%
 • Efect: Moleșitor, fizic și mental
 • Climat: Cald
 • Aromă: Earthy

  By O. G. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Titlu : Démarrage eclair
  Comentariu : Graine gratuite mais la seule sur 4 variétés plantés a démarrer aussi fort ... j’attend de voir en fin de floraison pour donner mon avis final.

  By P. G. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Cresce bene
  Comentariu : Cresce bene e alta ma non forte come le altre

  By F. B. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Critical in omaggio
  Comentariu : Spedizione velocissima e perfetta con semino in regalo❤️❤️❤️

  By S. S. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super Qualität
  Comentariu : Super Ergebnis noch nie entäuscht 5☆

  By F. G. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Excelente
  Comentariu : Adquiri 5 sementes de esta variedade.. Todas germinaram muito bem.. estão-se à se desenvolver muito bonitas e dentro do esperado.. Raça sem grande dificuldade para os iniciantes. RECOMENDADO.

  By R. R. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Really nice bud
  Comentariu : At this moment i waiting on harvest, 3 weeks left +- look like famous And next I try purple Queen So im very exesite...

  By G. G. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : Bonne graine livraison rapide que du plus bravo je recommande

  By C. D. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Critical
  Comentariu : Top👌

  By A. G. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : critical
  Comentariu : this is the good shit. easy and big. nice

  By D. P. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Critical
  Comentariu : very reliable and tough, good genetics, good yield

  By R. A. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Promo seeds
  Comentariu : I got 2 seeds given too me in a promo packet. Thoroughly impressed. I train my plants for big yields and this did not disappoint! Excellent for those who like LST , responds well to any beatings. I got nearly 9 oz off one seed!!!!! Bravo RQS first time I’ve used one of your products and you guys have really impressed me!

  By F. D. on 12/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : excelente cepa
  Comentariu : buena fumada. rico sabor

  By S. T. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : parfait
  Comentariu : au top

  By C. L. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Top quality seeds.
  Comentariu : Second time buying from RQS never fail to deliver.

  By C. Z. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : BESTE
  Comentariu : Wir lieben diese Sorte. 5 von 5 Gekeimt und die Wirkung macht Happy und entspannt.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.