Banner-icon Noi Varietăți

 

Explorează și descoperă noi tulpini de canabis interesante

  • All
  • Tyson 2.0
  • Feminizate
  • Autoflorante

La Royal Queen Seeds, ne străduim mereu să construim un viitor mai bun, motiv pentru care crescătorii noștri nu se opresc niciodată din a crea tulpini noi și incitante. Mai jos vei găsi o gamă actualizată constant, care conține cele mai noi și de top tulpini, astfel încât să ai o grădină plină cu cele mai noi gene de pe piață.

Găsește cele mai noi și de top tulpini de canabis

Industria canabisului se află într-o evoluție continuă, iar noi suntem bucuroși să facem parte din dezvoltarea sa vibrantă. Fie că ești în căutarea unor soiuri noi, cu timpi de înflorire mai rapizi și randamente mai mari, sau a unor hibrizi exotici cu arome noi și îndrăznețe, le vei găsi aici. Vânătorii noștri de soiuri cutreieră globul în lung și lat în căutare de noi soiuri de iarbă pe care să le adoptăm în catalogul nostru sau să le folosim la crearea tulpinilor emblematice de la RQS.

Îți oferim cele mai noi tulpini de iarbă!

De la cei mai noi hibrizi din SUA până la soiuri străvechi ascunse în regiuni îndepărtate, echipa care se ocupă de crearea tulpinilor la RQS este mândră să îți ofere o gamă actualizată constant de soiuri pentru grădina ta. De la semințe obișnuite la autoflorante, sau chiar hibrizi F1, catalogul nostru de tulpini de canabis este într-o continuă creștere, așa că nu uita să ne vizitezi în mod regulat!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.