• Kush Banner 3
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry

HulkBerry

HulkBerry este un alter ego al Incredibilului Hulk. Acest super-erou sinsemilla (fără semințe) merge direct în rezerva premium. Undeva în Munții Stâncoși din Colorado, puterile năucitoare ale lui OG Kush și Strawberry Diesel s-au ciocnit. Acum, explozia de THC vine să ia cu asalt Europa.
(348) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
On sale!
Pret Redus!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 29 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (3)
 • Comentarii (300)
 • Imagini client (9)

HulkBerry: Primul super-erou al tulpinilor de canabis

GENETICĂ

Timp îndelungat, pentru cunoscători, mărețul Kush a dominat clasa superioară a tipurilor de canabis. 2018 este anul în care varianta premium își ia revanșa. HulkBerry este un produs al întretăierii celor mai tari soiuri de canabis. Combinația dintre hibridul prețios de O.G. Kush și soiul fructat de Strawberry Diesel a dat naștere unei dimensiuni super tari din care a ieșit HulkBerry.

Din câteva mostre de HulkBerry a reieșit o concentrație de 28% THC. Până de curând, era rezervat ca marfă premium pentru câteva dispensare bine aprovizionate din Colorado. Acum, cel mai tare soi din lume, de calitate premium este în sfârșit disponibil sub formă de semințe feminizate. Fă-i loc culturii de Hulk care va zdrobi competiția!

CONDIȚII DE CULTIVARE

Varianta RQS a lui Bruce Banner #3 este un hibrid cu dominantă Sativa, caracterizat în principal de fenotipul #3 care a câștigat mulți fani în Statele Unite. Este o plantă cu aspect de OG și accente subtile de căpșuni, iar în 2014 proprietățile sale i-au adus cupa HTCC. Cei mai mulți cultivatori nu pot rezista mugurilor imenși și lipicioși completați de o aromă naturală, dulce, fructată.

În orice caz, cel puțin alte două atribute vor stârni interesul cunoscătorilor. Pe de o parte fenotipul #1 este un hibrid cu proprietăți aproape egale între tulpinile părinte. Pe de altă parte, la polul opus, fenotipul #5, la fel ca #3 seamănă mai mult cu Strawberry Diesel decât cu OG Kush. Este recomandat să păstrezi mai multe plante-mamă pentru că fiecare fenotip este valoros.

La un ciclu standard de lumină de 12 ore lumină/12 ore întuneric, HulkBerry înflorește complet și se umple de muguri sticloși în 9-10 săptămâni. Așteaptă-te ca ciorchinii să se întindă și să se umfle considerabil în perioada înfloririi, la fel ca la OG Kush. Cu siguranță vei fi uimit de aromele de fructe de pădure ce se unesc cu notele clasice de petrol și urme de lămâie. Până și cultivatorii veterani de Kush vor fi impresionați de potențialul unei recolte uriașe. HulkBerry dă super randament cultivat în metoda SOG sau ScrOG.

FUMEAZĂ O IARBĂ CU SUPER-PUTERI

Efectul pe care îl au doar câteva fumuri din acest hibrid de Hulk este fenomenal. O dată aprins, HulkBerry se transformă într-un monstru. Când dai drumul la un spliff e ca și cum ai aprinde o rachetă. Fiecare gură de fum magic te învăluie și te duce pe culmi. HulkBerry te lovește cu o aromă pământie de petrol, iar când crezi că ți-ai revenit, a doua etapă vine în forță și te trimite către ultima frontieră. În timp ce tu îți lingi buzele savurând gustul dulce-acrișor, mintea ta zburdă liberă prin spațiu. Veteranii au toleranța să exploreze potențialul creativ dat de starea euforică. Cei mai mulți vor avea parte de un trip fericit, de lungă durată.

HulkBerry data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 27%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
Timpul de înflorire: 9 - 11 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: OG Kush x Strawberry Diesel
Tip: Sativa 65% Indica 35%
Efect: Clar, Înălțător
Climat: Cald
Aromă: Citrice, De combustibil, De plante, Piper

  De J. Š. În 26/Jul/2021 :

  Titlu : Hulk
  Cometariu : Top 25 z 25👍

  De D. L. În 14/Jul/2021 :

  Titlu : SweetBud
  Cometariu : Sehr schöne Kreuzung alles richtig gemacht wer sich für diesen strain interessiert wird umgehauen. Der Duft ist einfach nur herrlich, ist bei jedem run mit im Garten und gehört zu den Favoriten.

  De G. P. În 14/Jul/2021 :

  Titlu : odie
  Cometariu : tres tres bien

  De G. D. În 01/Jul/2021 :

  Titlu : Le Top du Top de la ganja
  Cometariu : Une très bonne variété avec un hight intense. Par contre beaucoup de feuilles a tailler. Je recommande et j en ai déjà repris sur le site. Seul regret c'est que les graines gratuites ne sont pas issues de la même variété

  De D. W. În 25/Jun/2021 :

  Titlu : Not good germinators
  Cometariu : It's too soon to comment on the quality of the bud, but I had 3 seeds, one didn't germinate, the other germinated with a good root, then didn't grow once planted. One of the seeds did germinate well and produced a quick strong plant which is growing well. But one out of three isn't good value! I've been growing for quite awhile, so I do know what I'm doing. Not sure this one will be a repeat, but we'll see how the bud turns out. Might change my mind!! haha

  De L. B. În 18/Jun/2021 :

  Titlu : Loup
  Cometariu : Super ! 5/5 germination

  De J. R. În 31/May/2021 :

  Titlu : HulkBerry
  Cometariu : 17 dias de vida e esta top

  De T. I. În 31/May/2021 :

  Titlu : Fast delivery and good products
  Cometariu : it was really fast delivery..good products

  De V. B. În 27/May/2021 :

  Titlu : Amazing
  Cometariu : Really good quality! All seeds grew up perfectly and beautiful!! So amazing!! I'm so happy!! Thanks a lot :)

  De S. S. În 27/May/2021 :

  Titlu : Sonja
  Cometariu : Bestellung & Lieferung lief reibungslos und schnell. Aussaat: alle Samen sind aufgegangen und wachsen fein vor sich hin... Bin gespannt, wie das Ergebnis aussieht. Aber das kann ja nur gut werden ;-)

  De A. L. În 26/May/2021 :

  Titlu : Hulk barry
  Cometariu : La Royal queen seeds e un azienda seria rispetta i termini di spedizione... E spedisce con discrezione ve lo consiglio.... Semi stupendi 10 semi su 10 sono germogliati tutti.... Consigliato....

  De B. P. În 17/May/2021 :

  Titlu : Jack Daniel's
  Cometariu : 100 % germination , top qualité.

  De K. K. În 17/May/2021 :

  Titlu : Scrump
  Cometariu : Top strain! schöner Ertrag, schöne Buds und leckeres Aroma 😍

  De H. J. În 11/May/2021 :

  Titlu : germination
  Cometariu : The germination it was 100%. But i dont know what hapen 1 yer later?

  De J. V. În 06/May/2021 :

  Titlu : Topsoort voor buiten
  Cometariu : Was ongeveer half oktober klaar Harde toppen. Prima rookwaar👍


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Francisco Enrique Parra Jara | 2018-05-24 07:00:47

Esta disponible a Chile?

Royal Queen Seeds Team

De momento no está disponible para Chile, pero te invitamos a estar al tanto en nuestra web!

From Sebastián | 2018-05-15 19:28:34

Cuándo estará disponible para comprarla desde chile??

Royal Queen Seeds Team

De momento no contamos con esta información, pero te invitamos a estar al tanto!

From Bruce | 2018-03-31 19:15:52

Bonjour, quand est elle disponible ?

Royal Queen Seeds Team

We are working hard to have it available online as soon as possible. Keep an eye in our Social Media spaces to be the first to know.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Strain Information: Hulkberry

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Strain Information: Hulkberry

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.