Magazinul RQS Haarlemstraat

MAGAZINELE DE SEMINȚE DE CANABIS DIN AMSTERDAM

Magazinul Royal Queen Seeds a fost deschis în centrul orașului Amsterdam cu câțiva ani în urmă - un magazin mic, dar foarte specializat, care a fost plin încă de la deschidere, nu numai datorită locației sale excelente, ci și datorită sortimentelor variate și de înaltă calitate, ca să nu mai vorbim de prețurile sale accesibile. După ce mii de vizitatori și turiști străini i-au trecut pragul, Magazinul Royal Queen Seeds a devenit un punct de referință pentru producătorii din întreaga Europă.

Meniul magazinului este perfect pentru viziunea sa internațională. Datorită popularității lor în continuă creștere, semințele feminizate sunt cele mai întâlnite elemente din meniu. Semințele marcă proprie Royal Queen Seeds sunt cele mai importante și mai convenabile de pe piață. Desigur, vei găsi și soiuri faimoase, precum White Widow și Northern Lights, dar și tulpina spaniolă care s-a bucurat de un real succes, Critical, sau tradiționala olandeză Amnesia Haze.

Toate semințele noastre sunt cultivate, îmbunătățite, stabilizate și feminizate de specialiștii spanioli care lucrează exclusiv pentru Royal Queen Seeds!

DAMSTRAAT: PRIMUL MAGAZIN RQS PE CARE NU TREBUIE SĂ ÎL RATEZI

Magazinul Royal Queen Seeds ar trebui vizitat de toți cumpărătorii de semințe din întreaga lume. Dacă ești prin zonă, vizitează-ne și discută cu vânzătorii noștri calificați, unul dintre aceștia vorbește chiar cinci limbi! Banca Europeană a Semințelor nu este doar cel mai ușor de găsit magazin de semințe din Amsterdam ... dar este, de asemenea, și cel mai accesibil.

Royal Queen Seeds Store

Cum poți ajunge la noi? În Piața Dam întoarce-te spre Hotelul Krasnapolsky, mergi pe strada Damstraat (strada cu magazine din dreapta hotelului) până ajungi la primul pod, pe direcția "de Wallen". Vei vedea magazinul în dreapta ta, chiar înainte de pod - ceea ce înseamnă ne-ai găsit!

Magazinul RQS Damstraat
Magazinul Roya Queenl Seeds nu trebuie ratat de niciun cumpărător de semințe.

HAARLEMMERSTRAAT: UN NOU MAGAZIN ÎN AMSTERDAM!

Spunem bun venit celui de-al doilea Magazin Royal Queen din Amsterdam, dedicat acestui brand. Dacă vrei să ajungi în raiul Royal Queen, unde găsești tot ce are nevoie un cultivator pasionat, ar trebui să vizitezi magazinul nostru de pe Haarlemmerstraat din Amsterdam. Vei găsi tot ce îți poți dori, de la semințe, la vaporizatoare, grindere, bong-uri și cele mai bune sfaturi de la personalul nostru bine informat.

Magazinul RQS Damstraat

Cum poți ajunge la noi? Mergi pe partea de vest a stației centrale spre "Albert-Heijn" (Prins-Hendrikkade 20), apoi mergi pe lângă "Prins-Hendrikkade", cu numerele caselor în ordine crescătoare, odată ce ajungi la capătul străzii, traversează canalul și mergi la stânga pe "Singel", apoi drept și ia-o pe prima la dreapta și ai ajuns pe "Haarlemmerstraat", acum mai trebuie doar să mergi până la numărul 66B și ai ajuns la magazinul Royal Queen. Îți dorim o experiență plăcută!

 

MAGAZINELE RQS AMASTERDAM

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

Mai multe magazine RQS

RQS Barcelona

Localizare Magazin

  • Descoperă mai multe magazine RQS
  • Găsește distribuitorii și partenerii noștri

Găsește un magazin RQS

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.