Tulpini de canabis Thai

Toate tulpinile noastre Thai provin din soiuri sativa energice, având originile în diverse regiuni umede, calde și tropicale. Aceste urmașe Thai îți vor oferi energie, creativitate și îți vor pune un zâmbet pe buze.

5  Produse
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Poți urmări originile tulpinilor noastre Thai până la strămoșul lor pur sativa. În urma călătoriilor lor, vânătorii de tulpini au adus aceste gene în Statele Unite în anii 1970. De atunci, crescătorii le-au folosit pentru a crea o mulțime din soiurile înălțătoare disponibile astăzi pe piață.

Cum am creat tulpinile noastre Thai

Pentru a crea gama noastră de tulpini de canabis Thai, am făcut rost de genele Thai originale și le-am încrucișat cu o serie de soiuri indica, pentru a crea soiuri mai compacte și mai echilibrate. Per ansamblu, proiectele noastre de reproducere au implicat tulpinile Thai, Cannalope Haze, Afgan, Mexican, Pakistanez Kush, Oregon Blueberry, Northern Light și Lemon Thai.

[H2] Beneficiile tulpinilor noastre Thai[/h2]

Cultivă semințele tulpinilor noastre Thai dacă ești în căutarea unui high productiv și energizant. Aceste plante ating o dimensiune medie și dezvoltă ramuri mari. Odată conservate, fumează-le dimineața din bong sau joint-uri, de îndată ce ai deschis ochii.