Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic


Ți-a atras atenția Sweet Skunk Automatic? Mai jos, vei afla exact cum am obținut o recoltă minunată cu acest soi. Îți voi prezenta fiecare săptămână a ciclului de creștere, împărtășind tot ce am făcut pentru a asigura o plantă sănătoasă și productivă.

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic: lista de echipamente

 • Cutie de cultivare: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lămpi: MIGRO 200+
 • Ventilație: TT Silent-M100
 • Filtru: Prima Klimafilter PK 100/125
 • Ventilator: Ventilator Koala oscilant
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: Biobizz Light Mix
 • Ghiveci: Ghiveci Air-Pot 11 L
 • Semințe: Royal Queen Seeds
 • Nutriție: Nutriție organică de la RQS

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic: etapa răsadului (Săptămâna 1)

Bun venit la începutul etapei răsadului! Bineînțeles, o recoltă reușită începe întotdeauna cu o germinare reușită. În această perioadă extrem de importantă, am pregătit un mediu de creștere de înaltă calitate, am germinat sămânța, am instalat dispozitivele de iluminare și am setat valorile mediului înconjurător.

 • Germinare: în loc să semăn direct în substrat, am decis să germinez sămânța într-un dop de sol RQS. Micronutrienții și substanțele biologice active din dop cresc șansele unei germinări reușite și ale unui răsad sănătos. Am umezit dopul de sol cu un pulverizator, am pus sămânța în gaură și am menținut-o umedă (dar nu foarte tare) până când a apărut lăstarul.
 • Mediul de creștere: în timp ce așteptam ca sămânța mea să germineze, am creat un mediu de creștere care conține substanțe biologice și nutrienți organici. Pentru început, am adăugat 5 l de Biobizz Light Mix în vasul meu de 11 l. Apoi, am amestecat bine următoarele ingrediente:

După ce le-am amestecat bine, am adăugat încă 5 l de Biobizz Light Mix și am folosit mâinile pentru a amesteca totul împreună încă o dată. Am transplantat apoi dopul de sol în ghiveciul Air-Pot de 11 l după ce primele rădăcini au devenit vizibile prin dop.

 • Iluminare: am suspendat cele două lămpi MIGRO 200+ de partea de sus a cutiei de creștere folosind curelele cu clichet furnizate. Am poziționat fiecare lampă la 35 cm orizontal de linia mediană pentru a asigura o răspândire uniformă în toată cutia de creștere și la 35 cm pe verticală față de marginea ghiveciului, pentru a asigura o creștere optimă. La început, le-am lăsat să funcționeze timp de 24 de ore în fiecare zi, de îndată ce lăstarii au ieșit din dopul de sol.
 • Starea plantei: până la sfârșitul fazei de răsad, planta mea a atins o înălțime de aproximativ 4 cm și a dezvoltat primul set de frunze adevărate.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic: etapa vegetativă (Săptămânile 2–4)

Adio etapa răsadului, bun venit etapa vegetativă! Planta mea a crescut mult în dimensiuni în această perioadă, dezvoltând o mulțime de panouri solare organice, adică frunze evantai. Vezi ce am făcut în primele săptămâni pentru a-mi menține planta sănătoasă și înfloritoare.

Săptămâna 2

Planta mea a crescut în dimensiune în prima săptămână a etapei vegetative. Deoarece mediul meu de creștere conținea deja o mulțime de nutrienți organici, am decis să nu o hrănesc - cu excepția unui suport pentru sistemul radicular.

 • Iluminare: am ținut luminile aprinse timp de 24 de ore în fiecare zi și am repoziționat lămpile pentru a sta la 35 cm deasupra vârfului plantei.
 • Nutrienți: am aplicat 1,5 l de apă reglată la un pH de 6,2 în ziua 1 a săptămânii. În ziua 6, am hrănit planta cu 6 ml de acid humic și un amestec de alge marine amestecate în 1,5 l de apă cu pH reglat.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și umiditatea relativă de 50%.
 • Starea plantei: până la sfârșitul săptămânii 2, planta mea părea umflată, de culoare verde închis și foarte sănătoasă în general.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Săptămânile 3 & 4

Dacă săptămâna 2 a înregistrat o stagnare, săptămâna 3 a recuperat cu siguranță; creșterea s-a accelerat serios în acest moment! În cele două săptămâni rămase ale etapei vegetative, am început să-mi hrănesc planta cu nutrienți vegetali de la RQS pentru a suplimenta mediul de creștere cu azot disponibil pentru plante și alte minerale importante.

 • Iluminare: am continuat să mențin lămpile în funcțiune timp de 24 de ore în fiecare zi, menținând o distanță de 35 cm între lămpi și vârful plantei.
 • Nutrienți: am adăugat jumătate dintr-o tabletă RQS Easy Grow Booster la 1,5 l de apă cu pH reglat și am aplicat amestecul în ziua 3 din săptămânile 3 și 4. Am aplicat de asemenea 1,5 l de apă cu pH reglat în ziua 6 din ambele săptămâni.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 50%.
 • Starea plantei: până la sfârșitul etapei vegetative, planta mea avea o înălțime de 30 cm și dezvoltase un coronament mare și dens. Am observat că la noduri începeau să se dezvolte florile incipiente.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic: etapa de înflorire (Săptămânile 5–10)

În timpul etapei de înflorire, am introdus câteva schimbări importante, inclusiv un regim de nutrienți diferit pentru a facilita înflorirea și îndepărtarea frunzelor ca să îmbunătățesc sănătatea plantelor. Am observat semne de deficiență/boală în acest timp; cu toate acestea, planta mea a depășit această scurtă criză și a ajuns la sfârșit să ofere o recoltă excelentă.

Săptămâna 5

Pentru a da startul fazei de înflorire, am schimbat strategia de hrănire. Am scăzut aportul de azot și am adăugat niveluri mai mari de potasiu și fosfor pentru a ajuta la dezvoltarea florilor.

 • Iluminare: am continuat să țin lămpile aprinse timp de 24 de ore în fiecare zi, la o distanță de 35 cm față de partea de sus a coronamentului.
 • Nutrienți: nu am dorit doar flori bune; Am dorit muguri plini de rășină și de canabinoizi. Pentru a realiza acest lucru, am adăugat Tablete Easy Bloom Booster RQS la regimul de hrănire pentru a oferi niveluri mai mari de fosfor și potasiu. După ce m-am ocupat de macronutrienți, am inclus și Micronutrienți Easy Plus RQS pentru a acoperi orice goluri. Acest produs conține bor, fier, mangan, zinc, molibden, calciu, magneziu și vitamine din grupa B pentru a facilita funcțiile fiziologice cheie.

În ziua 1 a săptămânii, am adăugat o treime dintr-o tabletă Easy Bloom Booster în 1,5 l de apă cu pH reglat și am hrănit planta. În ziua 5 a săptămânii, am adăugat o treime dintr-o tabletă de Micronutrienți Easy Plus în 1,5 l de apă cu pH reglat și am hrănit din nou planta.

 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 42%.
 • Starea plantei: în timpul săptămânii, am tăiat unele frunze din coronament, îndepărtând majoritatea frunzelor evantai inferioare și pe cele care blocau lumina împiedicând dezvoltarea mugurilor. Acest lucru nu numai că a facilitat pătrunderea luminii, dar a ajutat și la îmbunătățirea aerării și la reducerea șanselor de mucegai mai târziu în etapa de înflorire. La sfârșitul săptămânii 5, planta mea ajunsese la o înălțime de 47 cm.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Săptămânile 6 & 7

Următoarele două săptămâni au venit atât cu bune, cât și cu rele. Florile au început să se dezvolte rapid și s-au acoperit de tricomi și pistili. Totuși, am observat un semn de deficiență, boală sau leziune tisulară care a fost îngrijorătoare la început. Din fericire, am reușit să îndepărtez țesutul afectat și problema nu a mai revenit.

 • Iluminare: am redus ciclul de iluminare la 20 de ore lumină și 4 ore întuneric, dar am menținut lămpile la o distanță de 35 cm deasupra plantei.
 • Nutrienți: în ziua 2 a ambelor săptămâni, am hrănit planta cu o treime dintr-o tabletă Micronutrienți Easy Plus amestecată în 1,5 l de apă cu pH reglat. În ziua 6 a ambelor săptămâni, am hrănit planta din nou adăugând ⅓ dintr-o tabletă Easy Bloom Booster în 1,5 l de apă cu pH reglat.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 40%.
 • Starea plantei: La sfârșitul săptămânii 7, planta mea avea o înălțime finală de 49 cm. La jumătatea săptămânii, am observat o oarecare îngălbenire pe vârfurile mai multor frunze, și niște pete negre. Având în vedere că am hrănit planta în mod generos, am pus asta pe seama unui fel de agent patogen. Am îndepărtat toate frunzele afectate și problema nu a revenit.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Săptămâna 8

Săptămâna 8 a marcat ultima săptămână de hrănire. Coronamentul a început să fie mai dens în această perioadă. Mugurii au început să se umfle serios și un miros puternic de terpene a pătruns în aer.

 • Iluminare: am continuat să țin lămpile aprinse timp de 20 de ore în fiecare zi la o distanță de 35 cm deasupra coronamentului.
 • Nutrienți: deoarece planta mea părea în mare parte sănătoasă și bine dezvoltată, am oprit administrarea de micronutrienți și am aplicat o ultimă doză de nutrienți pentru înflorire. Am adăugat o treime dintr-o tabletă Easy Bloom Booster în 1,5 l de apă cu pH reglat și am administrat amestecul în ziua a 2-a a săptămânii. În ziua 6, am oprit administrarea tuturor nutrienților și am aplicat în schimb 1,5 l de apă cu pH reglat.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 40%.
 • Starea plantei: totul arăta grozav! Mugurii miroseau incredibil, iar unele dintre stigmate au început să devină portocalii – un semn de maturitate.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Săptămânile 9 & 10 (Curățarea cu apă)

Din acest moment am oprit administrarea tuturor nutrienților și am curățat plantele cu apă pentru a le îmbunătăți finețea și aroma.

 • Iluminare: Luminile au rămas aprinse timp de 20 de ore pe zi, la o distanță de 35 cm de coronament.
 • Nutrienți: am aplicat 1,5 l de apă cu pH reglat în ziua 2 a fiecărei săptămâni.
 • Mediul înconjurător: am înregistrat o temperatură medie de 24°C și o umiditate relativă de 38%.
 • Starea plantei: mirosul mugurilor a devenit din ce în ce mai puternic, tricomii au devenit mai lăptoși la aspect, iar stigmatele s-au făcut portocalii. Toate aceste semne au indicat că era timpul să recoltez planta.
Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic: recoltarea (Săptămâna 11)

Vremea recoltei – punctul culminant al fiecărei culturi – a sosit! Am tăiat planta la bază și am atârnat-o invers de partea de sus a cortului de cultivare. Am stins luminile, am lăsat ventilatorul în funcțiune și am lăsat să se usuce 10 zile. În acest moment, am folosit foarfeca curbată pentru a tăia mugurii, apoi i-am pus în borcane cu Pachete pentru controlul umidității Moisture Fighters și le-am lăsat la uscat timp de 6 săptămâni. În total, am obținut o recoltă uscată de 80g.

Raport de creștere Sweet Skunk Automatic

Caracteristici genetice ale Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Automatic este un soi aromat și stimulant, care se dovedește eficient pentru majoritatea fumătorilor. Echipa talentată care se ocupă cu crearea soiurilor, de la Royal Queen Seeds, a creat acest polihibrid prin încrucișarea lui Early Skunk, Critical și un exemplar de ruderalis performant. Ca descendent direct al lui Skunk #1, Early Skunk a transmis un profil genetic cu dominanță indica și arome puternice skunky. În mod asemănător, Critical a contribuit cu arome florale și de combustibil, împreună cu un high reconfortant și puternic. Adăugarea de ruderalis a adus cireașa de pe tort — specie autoflorantă. Per total, Sweet Skunk Automatic are 60% genetică indica, 30% ruderalis și 10% sativa.

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Clar, Înălțător

Cumpără Sweet Skunk Auto

Caracteristici de creștere ale Sweet Skunk Automatic

Rapidă. Compactă. Discretă. Aceste trei adjective sunt descrierea perfectă pentru Sweet Skunk Automatic și o fac ideală pentru cultivatorii care se confruntă cu spațiu limitat sau cu legi stricte. În interior, acest soi crește până la o înălțime micuță de 40-80 cm. O poți menține la o valoare cât mai mică folosind recipiente mici și tehnici de formare. În ciuda staturii sale mici, caracteristicile sale genetice de calitate o fac capabilă să producă până la 450 g/m² cu lumini adecvate. În aer liber, plantele cresc la o înălțime mai mare de 60–100 cm și au o productivitate de 60–110 g/plantă. Indiferent de locul în care o vei crește, planta va evolua de la sămânță la recoltă în doar 11 săptămâni.

Efectele și aromele plantei Sweet Skunk Automatic

Indiciul se află chiar în numele său. Florile dense și cu aspect de gheață ale acestei tulpini produc un profil de terpene încântător dominat de note contrastante de dulceață, note pământoase și înțepătoare. În ceea ce privește efectele, Sweet Skunk Automatic are un conținut de THC de 15%, rezultând un high extrem de plăcut, dar nu copleșitor. Poți aprinde această tulpină în orice moment al zilei și te poți distra, de dimineață devreme la o cafea, sau seara târziu cu o bere rece.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Grow Guide Topic Finder

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews