• O.G. Kush
 • O.G. Kush
 • O.G. Kush
 • O.G. Kush

O.G. Kush

Originar din California de Nord, acest soi de canabis a devenit rapid cunoscut la nivel mondial pentru aroma să distinctă și efectele puternice. O.G. Kush este un soi unic care nu poate fi comparat cu nici un alt soi de marijuana
 4.5/5 (448) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Un amestec uimitor de fond genetic

Originea lui adevărată nu este cunoscută. Unii spun că O.G. Kush este un amestec între ChemDawg cu un Lemon Thai și Pakistani Kush. Alții zic că e doar o varietate specială de ChemDawg de la începutul anilor 90. Chiar și denumirea de OG a fost intens dezbătută; există păreri care spun că înseamnă Original Gangster. Cu toate acestea, acum, în principal datorită originilor, majoritatea sunt de acord că înseamnă Ocean Grown.

Cel mai faimos soi?

Un lucru care nu este discutabil este popularitatea acestui soi feminizat de canabis. De la vedete de la Hollywood și rapperi, până la utilizatori de marijuana în scop medical, OG Kush e iubit de foarte mulți. Cea mai evidentă caracteristică a lui OG Kush este aroma sa foarte puternică, unică, foarte intensă, cu tonuri citrice, aproape ca un combustibil sau un detergent puternic. Aroma lui OG Kush este în egală măsură puternică și intensă, cu un gust de final de lungă durată.

High puternic mental și fizic

OG Kush este soi de canabis deosebit de puternic, iar fumătorii cei mai experimentați îl menționează printre preferatele lor. Efectul este la fel de puternic fizic, cât și mental. Deși efectul este ca al unui Sativa, genetica soiului este predominant Indica. Efectul e la fel de puternic și complex ca și aroma sa. OG Kush are nevoie de aproximativ 8 săptămâni să înflorească iar randamentul mediu este de 500 de grame per plantă.

Muguri mari cu nuanțe minunate

Se știe despre OG Kush că nu se întinde prea mult în perioada creșterii, însă începe să să extindă în perioada de înflorire. În general, va atinge o înălțime de 90 până la 160 de cm. Mugurii săi sunt mari și denși, în grupuri de culoare verde lime, acoperiți cu cantități mari de rășină. Sunt suficient de multe motive pentru care OG Kush a devenit atât de popular. Acum este disponibil ca varietate feminizată de la Royal Queen Seeds, așa că poți încerca chiar tu acest soi minunat.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 90 - 160 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Tip: Sativa 25% Indica 75%
 • Efect: Relaxant și plin de aromă
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Hash

  By B. V. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : OG Kush
  Comentariu : Nice old school strain, eazy delivery, quality seeds

  By L. G. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : top
  Comentariu : good product, satisfied

  By I. V. on 09/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Nice
  Comentariu : Perfect result. I got just a little budrot, but that was from the rainy weather. I harvested the plants immediately and the results were, despite the budrot, perfect!

  By D. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Excelente cepa
  Comentariu : excelente cepa, me sigue ayudando en trastorno de ansiedad.

  By K. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Legend
  Comentariu : That strain is just legendary!

  By P. P. on 29/Jan/2020 :
  (1)

  Titlu : O.G.kush
  Comentariu : first time i have 100% germin.It was delicious!!! but now i have 0% germin....10 seeds 0 germin.

  By A. S. on 26/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Excellente variété
  Comentariu : Très bonne variété, une valeur sûre !

  By A. N. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Best OG Kush
  Comentariu : Super schnelle Lieferung.... spitzen Qualität bin absolut begeistert... kann ich nur empfehlen....

  By D. C. on 12/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Au top
  Comentariu : Vraiment magique un rendement au top vraiment je recommande

  By S. F. on 11/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : rapide
  Comentariu : emballage parfait, la graine a bien germée dans un petit pot en terre, elle pousse tranquillou, belle couleur, je ne mets que 4 étoiles car je suis qu'au début

  By J. B. on 29/Oct/2019 :
  (3)

  Titlu : Three-fifths happy is a tad sad
  Comentariu : 3 of 5 sucessfully germinated. The free Skunk XL sucessfully germinated. As they veg at 2 weeks I look in on them and the ones that germinated are doing great. But I look at where those 2 plants aren't existing that should and I do feel a bit upset that this long-established seed company who I had trusted after my bad experiences at local head shops, didn't manage to be any more reliable than 3/5,,,3 out of five stars,,,which is way over-fair when you only get a 3 out of five seed germination sucess rate,,,I'll post again when switching to flowering and see how it goes.

  By N. K. on 28/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Magnificent plant!
  Comentariu : Very productive strain. Got about 20-35g per plant. Nice damp sweet aroma, followed by a fresh and herbal aftertaste. This strain, harvested when the trichomes fully milky, will lift your spirit. Be careful, this strain is very potent but easy to grow. I can totally recommend this strain!

  By I. G. on 22/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : O.G. Kush
  Comentariu : Best strain I'm really happy about the product.

  By A. V. on 21/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Graines bien recues
  Comentariu : Graines bien reçus et rapidement, en bonne état.

  By B. K. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : og Kush
  Comentariu : Amazing kush seeds and strain...! very nice results...! 1 turned all purple...! the smell is amazing and the big buds are filled with thc...! more than 200 cm in heigjt (outside). 60L pots..! a real must have...!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.