Despre Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds se numără printre cei mai importanți producători de semințe de canabis din Europa. Oferim o gamă largă de semințe feminizate, autoflorante și medicinale la prețuri accesibile, care beneficiază de transport rapid și discret.

La RQS, ne mândrim cu aprovizionarea cultivatorilor din întreaga lume cu soiuri de top. Gama noastră de soiuri unice este rezultatul a peste 20 de ani de experiență în reproducere și cultivare. Semințele noastre au câștigat o multitudine de premii, printre care și faimoasele Cupe Highlife și High Times.

Toate semințele noastre sunt culese manual din plante mamă organice și sunt testate pentru puritatea lor genetică. De asemenea, semințele noastre sunt verificate zilnic pentru a ne asigura că puterea lor de germinare este conformă. Odată ce suntem mulțumiți de calitatea semințelor noastre, ele sunt sigilate și expediate în ambalaje de înaltă calitate, pentru a putea ajunge în siguranță la tine.

De asemenea, în magazinul nostru poți găsi oferte excelente de ulei CBD, nutriție organică pentru plantele tale, kit-uri pentru începători și o colecție cool de produse RQS, cum ar fi articole de îmbrăcăminte, accesorii pentru fumat și diverse alte accesorii. În plus, blogul nostru este actualizat periodic cu articole detaliate despre creșterea canabisului, cultură și alte știri legate de canabis.

Atunci când alegi RQS poți să fii sigur că vei avea parte de gene de cea mai înaltă calitate. Suntem în acest domeniu pentru un motiv: să împărtășim pasiunea noastră pentru canabis cu cultivatori pasionați ca tine. Răsfoiește astăzi catalogul nostru de semințe și pregătește-te să adăugi niște soiuri de top la colecție.

Video id: V3TNmY9qXVc

Iată câteva avantaje ale semințelor RQS:

- Toate semințele sunt testate în detaliu pentru a garanta puritatea lor genetică.
- Toate semințele de canabis sunt culese manual.
- Păstrăm doar calități puternice precum Haze sau specii albe.
- Toate semințele provin direct de la mame organice.
- Semințele noastre sunt testate zilnic pentru a garanta puterea lor de germinare.
- Semințele noastre de canabis sunt ambalate în vid.
- Semințele sunt ambalate în pachete foarte rezistente.

Dacă ai nevoie de explicații suplimentare sau vrei să ne spui părerea ta, ne poți contacta telefonic sau prin e-mail. Echipa Royal Queen Seeds îți stă la dispoziție.
Toate cele bune,

Royal Queen Seeds Spain

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.