Despre Royal Queen Seeds

Video id: 925826649

Viziunea și misiunea noastră

Canabisul este o plantă măreață. Stigmatizată de mulți ani, noi credem în puterea sa ca sămânță a unei schimbări pozitive.

Simplul act al cultivării ne leagă de natură și creație. Ne limpezește mintea și ne ajută să ne deconectăm de la factorii de stres cotidian.

Ne aflăm într-o călătorie pentru a împuternici cultivatorii de canabis din întreaga lume. Prin împărtășirea cunoștințelor fundamentale, ne propunem să extindem comunitatea de consumatori și entuziaști de canabis, rămânând în același timp fideli valorilor noastre fundamentale de responsabilitate și sustenabilitate.

Noi suntem Royal Queen Seeds

La RQS, cultivăm clasici atemporali și gene de ultimă oră, selectând cu meticulozitate cele mai satisfăcătoare semințe pentru toate tipurile de cultivatori.

Toate semințele sunt selectate cu grijă din plante organice și sunt supuse unor teste riguroase, pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde privind rata de germinare. Ceea ce primești nu sunt doar semințe, ci o poartă către o călătorie unică pe tărâmul cultivării.

Identitate nouă, aceeași atitudine

Pe parcursul acestei tranziții, s-ar putea să observi logo-ul nostru atemporal RQS alături de cel nou - acestea vor coexista pentru o perioadă, dar nu îți face griji!

Înțelegem că o schimbare, mai ales una atât de mare ca aceasta, poate provoca incertitudine - o schimbare față de ceea ce este familiar. S-ar putea să te întrebi, ce a provocat schimbarea? Este vorba de aceeași bancă de semințe? Colecția de semințe este încă intactă?

Răspunsul este cu siguranță DA!

Îmbrățișează această transformare alături de noi și urmărește frumusețea evoluției noastre.

RQS about us

Istoria noastră

  • 2007: Înainte de a înființa banca de semințe, RQS poseda cunoștințe profunde și pasiune pentru cultivarea canabisului. La acea vreme, nu existau atât de mulți crescători ca în prezent.
  • 2010: Ca urmare a interesului pentru semințele noastre, am deschis primul nostru magazin în Damstraat din Amsterdam, Olanda.
  • 2011: Am lansat site-ul Royal Queen Seeds, oferind semințe feminizate de înaltă calitate, alături de un suport transparent și util pentru clienți - cu scopul de a satisface așteptările cultivatorilor de canabis din întreaga Europă.
  • 2016: Prezența noastră pe străzile mari s-a extins, primii clienți vizitând magazinul nostru din Carrer dels Tallers din Barcelona, Spania.
  • 2022: RQS s-a îndreptat spre est cu cea mai nouă locație a noastră din Bangkok, Thailanda - o clădire cu patru etaje, în care se regăsesc cele mai bune produse ale noastre, un spațiu de relaxare și plante vii!
  • 2023: Nu numai că am început să distribuim în Statele Unite, dar am introdus pe piață primele semințe adevărate de canabis hibrid F1!
  • 2024: Anul a început în forță! Am adoptat o nouă imagine și un nou logo, în timp ce ne-am unit forțele cu parteneri influenți care ne împărtășesc viziunea.
Timeline Royal Queen Seeds

Echipa noastră

La RQS, echipa noastră este compusă dintr-un colectiv divers de oameni pasionați, la fel ca fiecare cultivator pe care îl întâlnim. Suntem membrii mândri ai unei comunități vibrante de cultivatori, care împărtășesc pasiunea noastră pentru canabis. Dedicați să inspirăm oamenii din jur, suntem întotdeauna bucuroși să oferim asistență și educație tuturor celor interesați să se alăture comunității noastre.

Dincolo de RQS: Comunitatea de canabis

Alătură-te nouă pe platformele de socializare! Ne place să fim activi în comunitate și să promovăm schimbul de cunoștințe și experiențe. Interacțiunea cu tine reprezintă nucleul activității noastre - răspundem la întrebări, împărtășim experiențe sau pur și simplu ne bucurăm de conversații. Hai alături de noi în această călătorie. Stay cultivated.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Nevoia de inovație

Ne mândrim cu pionieratul și introducerea pe piață a semințelor de canabis hibrid F1. Acum accesibile cultivatorilor casnici, aceste semințe se mândresc cu o uniformitate îmbunătățită, randamente excepționale și o potență remarcabilă. Dar, dacă avem posibilitatea de a ne dezvolta în continuare, de ce să ne oprim aici?

Un cuvânt despre sustenabilitate

În calitate de iubitori ai naturii, credem că putem avea un impact pozitiv prin promovarea modalităților de cultivare organică și sustenabilă. Luăm măsuri, schimbând treptat plasticul cu materiale reciclabile și împărtășind în mod activ conținut despre modalitățile de cultivare organică.

Construirea unui viitor mai verde este un drum pe care suntem gata să îl parcurgem, explorând noi oportunități de îmbunătățire pe parcurs.

Sala de trofee RQS

Câteva dintre realizările noastre de-a lungul anilor.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Unde ne poți găsi

Pe lângă magazinul nostru online, suntem prezenți și fizic în inimile destinațiilor de canabis din Europa, având magazine în două locații.

În primul magazin RQS fizic din inima Amsterdamului, pe Damstraat, oferim o gamă extinsă de produse genetice impresionante. Cea mai nouă locație a noastră din Barcelona este amenajată sub forma unui muzeu al canabisului, așa că vei putea privi cu admirație bongurile exotice și instalațiile din sticlă, în timp ce cumperi gene populare și clasice.

Vino să cunoști personalul nostru prietenos și să te aprovizionezi cu semințe și nu numai!

Totul este despre canabis

Istoria canabisului, în special a consumului și cultivării sale, a fost turbulentă și interesantă. Cultivat și consumat de ceea ce a fost considerat o „subcultură”, canabisul a devenit acum acceptat pe scară largă, cunoscând un uriaș boom de popularitate în societatea modernă.

Pasionații de canabis sunt acum oameni obișnuiți care, pur și simplu, iubesc să cultive și să învețe. Faci deja parte din comunitate?

Întrebări & răspunsuri: Despre noi

📍 Unde sunt situate magazinele Royal Queen Seeds?
În prezent, avem trei magazine fizice, două magazine fiind situate în Amsterdam (Damstraat și Haarlemmerstraat) și un magazin în Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Unde se află sediul central al RQS?
Royal Queen Seeds funcționează online și din magazinele fizice din Olanda și Spania, cu sediul în Barcelona. O a patra locație a magazinului este planificată pentru viitorul apropiat.
🌱 Pot cumpăra semințe de la Royal Queen Seeds?
Livrăm în toată Europa și în Chile. Obținerea semințelor de canabis este, în general, legală. Oferim livrare standard gratuită, livrare standard UPS și livrare către punctele de acces UPS. De asemenea, asigurăm ambalare discretă, ceea ce înseamnă că semințele tale vor fi livrate într-o carcasă de DVD.
📥 Cum pot contacta Royal Queen Seeds?
Dacă ai întrebări sau comentarii, ne poți contacta trimițându-ne un mesaj prin intermediul paginii noastre Contactează-ne.

Ca alternativă, nu ezita să ne contactezi telefonic sau prin e-mail. Echipa noastră prietenoasă Royal Queen Seeds îți stă la dispoziție!

E-mail: [email protected]
Tel: 34 93 737 98 46 (între 8:00 și 16:00 CET)
TVA: ESB-65812810
Număr Coc: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.