Despre Royal Queen Seeds

About Royal Queen Seeds

Viziunea și misiunea noastră

Ne place să împărtășim pasiunea noastră pentru canabis cu cultivatorii entuziaști. Scopul nostru este să oferim cea mai bună genetică. Susținem fiecare cultivator.

Motto-ul nostru este simplu: Dacă ești pasionat, poți crește genetică de calitate!

Credem în canabis și în potențialul său și dorim să ajutăm cultivatorii și consumatorii să învețe mai multe despre această plantă impresionantă.

Facem acest lucru reproducând și căutând cea mai bună genetică care să satisfacă toate tipurile de consumatori de canabis, împărtășind expertiza noastră în creștere, demontând miturile și fiind pionieri în studiile și progresele înregistrate în domeniu. De asemenea, ne străduim să creăm și să ajutăm comunitatea crescătorilor și a pasionaților de canabis și investim timp și resurse pentru a sprijini dezvoltarea sectorului canabisului.

Video id: 744092291
  • Reproducere

La RQS, ne propunem să oferim doar cea mai bună genetică și avem resurse pentru toate tipurile de crescători. Toate semințele noastre sunt culese manual din plante organice și testate pentru a asigura genetică pură. De asemenea, testăm zilnic semințele noastre pentru a garanta succesul germinării la nivel de top în industrie. Furnizăm cele mai pure produse CBD disponibile pe piață și colaborăm cu producători organici și sustenabili.

  • Inovație

La Royal Queen Seeds, evoluăm continuu. Cu marca noastră dedicată RQS Pro, lucrăm la dezvoltarea semințelor de înaltă calitate pentru piața profesională, ceea ce va îmbunătăți și genetica disponibilă fiecărui crescător.

În calitate de lideri în domeniul canabisului medicinal și recreativ, avem instrumentele și puterea de a reproiecta viitorul reproducerii canabisului. Și datorită inovației și creativității, aducem o contribuție decisivă în comunitatea canabisului din întreaga lume.

Ne propunem o genetică mai stabilă și mai pură, în beneficiul atât al soiurilor de canabis, cât și al consumatorilor. Suntem la fel de entuziasmați în ceea ce privește viitorul verde al lumii ca fiecare dintre clienții noștri valoroși.

Our Vision and Mission

  • Echipa noastră

Echipa noastră de la RQS este entuziastă și pasionată. Suntem crescători dedicați, cărora le place să împărtășească dragostea și cunoștințele despre canabis și suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm și să educăm fiecare client.

  • Rețele de socializare

Ne poți găsi pe platformele populare de socializare, unde ne bucurăm să facem parte din comunitate. Sponsorizăm frecvent și organizăm concursuri pentru cele mai populare comunități de canabis.

Este important pentru noi, cei de la RQS, să comunicăm cu clienții noștri și să le oferim acces la cunoștințele noastre. Cele mai noi tehnologii de comunicare ne permit să interacționăm direct cu crescătorii noștri și să creăm încredere în brandul și experții noștri.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Sustenabilitate

În calitate de lideri în domeniul cultivării canabisului, avem o mare responsabilitate în ceea ce privește mediul, motiv pentru care promovăm metode de creștere organice și sustenabile. Folosim surse de cânepă organică și credem că soarele este cea mai bună și mai naturală sursă de lumină pentru grădinarii noștri.

Video id: 733881361
  • Totul gravitează în jurul canabisului

Istoria canabisului, în special consumul și cultivarea acestuia, este turbulentă și interesantă. Dacă, în trecut, era blamat de marea parte a lumii și era doar un subiect de conversație, fiind crescut și consumat de ceea ce era considerată a fi o „subcultură”, în prezent, canabisul devine acceptat pe scară largă și este expus unei explozii de popularitate în societatea modernă.

Amatorii de canabis nu mai sunt „rebeli”, ci se regăsesc în din ce în ce mai multe tipuri de oameni. Noi, cei de la RQS, contribuim pentru a îi uni pe toți cu filozofia noastră: „Creștem, împreună!”. Este vorba despre împărtășirea și răspândirea dragostei pentru plantele de canabis!

  • Magazinele RQS

Pe lângă magazinul nostru online, suntem prezenți și fizic în centrele destinațiilor de canabis din Europa, având trei magazine fizice.

În primul magazin RQS din „cărămidă și mortar”, situat chiar în inima orașului Amsterdam, pe Damstraat, oferim un meniu extins de genetică impresionantă. Locația noastră cea mai nouă din Barcelona, Spania, este amenajată ca un muzeu al canabisului, pentru a te putea minuna de bonguri exotice și platforme de sticlă frumoase în timp ce cumperi genetică clasică și populară.

Vino să faci cunoștință cu personalul nostru prietenos și să te aprovizionezi cu semințe și alte bunătăți!

Povestea RQS

RQS Storyline

Înainte de crearea băncii noastre de semințe în 2007, RQS avea deja cunoștințe și pasiune pentru creșterea canabisului. Datorită unui interes enorm arătat pentru tulpinile noastre, am deschis primul nostru magazin în Amsterdam, locația Damstraat, în 2010.

În 2011, am lansat site-ul Royal Queen Seeds. In 2016, am întâmpinat primii clienți în magazinul nostru de pe Carrer de Pelai din Barcelona, Spania.

În prezent, RQS funcționează în 17 țări din Europa și oferă peste 90 de tulpini de înaltă calitate, echipamente de creștere, sfaturi de creștere, cunoștințe, idei și multe altele!

Întrebări & răspunsuri: Despre noi

📍 Unde sunt situate magazinele Royal Queen Seeds?
În prezent, avem trei magazine fizice, două magazine fiind situate în Amsterdam (Damstraat și Haarlemmerstraat) și un magazin în Barcelona, Carrer de Tallers.
🏠 Unde se află sediul central al RQS?
Royal Queen Seeds funcționează online și din magazinele fizice din Olanda și Spania, cu sediul în Barcelona. O a patra locație a magazinului este planificată pentru viitorul apropiat.
🌱 Pot cumpăra semințe de la Royal Queen Seeds?
Livrăm în toată Europa și în Chile. Obținerea semințelor de canabis este, în general, legală. Oferim livrare standard gratuită, livrare standard UPS și livrare către punctele de acces UPS. De asemenea, asigurăm ambalare discretă, ceea ce înseamnă că semințele tale vor fi livrate într-o carcasă de DVD.
📥 Cum pot contacta Royal Queen Seeds?
Dacă ai întrebări sau comentarii, ne poți contacta trimițându-ne un mesaj prin intermediul paginii noastre Contactează-ne.

Ca alternativă, nu ezita să ne contactezi telefonic sau prin e-mail. Echipa noastră prietenoasă Royal Queen Seeds îți stă la dispoziție!

E-mail: [email protected]
Tel: 34 93 737 98 46 (între 8:00 și 16:00 CET)
TVA: ESB-65812810
Număr Coc: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Toate cele bune,

Royal Queen Seeds Spain

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.