Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

Semințele Potrivite În Aer Liber În Funcție De Climă

Juanita la Lagrimosa

Cel mai important factor în cultivarea canabisului - Genele

Cannabis Genetics
Cannabis Genetics
 

Este binecunoscut faptul că genele sunt esențiale pentru potențialul semințelor tale de canabis. Indiferent de nutrienții minune pe care îi administrezi sau de cât de bine ai grijă de grădina ta, rezultatele vor fi determinate de genele plantelor. Dacă începi cu tulpini slabe, nu te aștepta la producții mari, de înaltă calitate. Doar prin alegerea cu atenție a semințelor feminizate, de înaltă calitate, cultivatorul de canabis poate evita limitările genelor slabe. Cultivarea canabisului în aer liber necesită un proces de selecție și mai riguros.

În ziua de azi, marea majoritate a tulpinilor de canabis de pe piață au fost adaptate și crescute special pentru cultivarea în spații închise. Desigur, în teorie, orice iarbă poate crește oriunde. Dar, în practică, acest lucru nu se aplică tuturor soiurilor de canabis. Majoritatea plantelor de marijuana vor prospera într-o climă sudică, însorită. Cu toate acestea, o mulțime de tulpini deosebite și rezistente pot fi cultivate în zone mai reci și mai nordice.

Este timpul să ne murdărim pe mâini cu niște culturi de marijuana de tip vechi, plantată în aer liber. Alege canabisul potrivit pentru clima ta locală și ai făcut deja primul pas spre o recoltă de succes în aer liber.

Zonele climatice europene: Cât de mult soare pătrunde în grădina ta?

Climate zones
Climate zones
 

Cel mai important aspect îl reprezintă lumina solară zilnică, de care plantele tale de canabis se vor bucura în timpul sezonului de creștere. După ce cunoști intervalul de timp cu care poți lucra, poți începe să te gândești ce tulpini sunt potrivite. Fii atent/ă la prognoza meteo locală și fă puțină cercetare online. Găsește date exacte despre orele zilnice de soare, ora la care soarele răsare și apune, temperaturile pe timpul zilei și pe timpul nopții, vânturile predominante și frecvența precipitațiilor.

Poate că locuiești undeva în zona mediteraneană. Dacă da, îți poți permite luxul de a crește sative cu înflorire târzie în aer liber, începând cu luna aprilie și până în luna octombrie. Poate că locuiești în Europa de Nord și ai doar o fereastră scurtă de primăvară/vară, de aproximativ 8 - 10 săptămâni, timp în care poți strecura câteva ruderalis mai dure. Sau poate că ești undeva mai la mijloc și ai nevoie de hibrizi versatili pentru o cultură de vară.

Iată o detaliere a diferitelor zone climatice și tulpinile de canabis recomandate pe care le poți crește în aer liber:

LATITUDINI NORDICE RĂCOROASE

Cold temperature colored cannabis
Cold temperature colored cannabis
 

Cultivatorii din Europa de Nord, de pe coasta de vest a Irlandei și până în estul Poloniei trebuie să aleagă tulpini de canabis care pot supraviețui în condiții mai puțin perfecte.

Tulpinile fotoperiodice și autoflorante create pentru a prospera în clime mai reci pot produce canabis de calitate superioară, chiar și atunci când sunt crescute în aer liber. Datorită creșterii lor rapide și a perioadei scurte de înflorire, le poți recolta mult mai rapid decât alte tulpini. În acest fel, poți evita ploaia de toamnă și implicit mucegaiul ce poate atenta la mugurii tăi. Totuși, va trebui să îți programezi cultura astfel încât să eviți vremea cea mai aspră, deoarece niciun tip de canabis nu este invincibil.

Nu uita să verifici datele meteo înainte de a-ți alege semințele. Dacă ești limitat/ă la un timp de creștere mai mic de trei luni, vei putea crește doar tulpini autoflorante foarte rapide, pe care să le cultivi la sfârșitul primăverii/începutul verii. Pentru a fi 100% în siguranță, crește plantele în containere, astfel încât să le poți muta în interior în cazul în care vremea nu este prielnică.

QUICK ONE

Quick One este unul dintre primele soiuri de canabis autoflorant de pe piață și a fost, la un moment dat, cea mai rapidă tulpină pe care o puteai crește. Este încă o tulpină extrem de rapidă, având nevoie doar de 8 - 9 săptămâni pentru a ajunge din stadiul de sămânță la cel de recoltare, fiind o alegere excelentă pentru sezoanele scurte de vară. Această plantă compactă nu va crește mai mare de 50 - 60 cm, dar te va răsplăti cu un randament decent de până la 150 g/plantă. Poate că nu e cel mai potent canabis, dar concentrația de 13% THC produce totuși o moleșeală foarte relaxantă. Are o aromă proaspătă, ierboasă și citrică și un gust delicat plăcut.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Quick One

EASY BUD

O altă alegere excelentă dacă ai nevoie de o tulpină autoflorantă foarte rapidă, pentru a veni de hac vremii rele, este Easy Bud. Asemănătoare tulpinii Royal Dwarf, dar având câteva diferențe genetice, această fetiță are randamente bune și o concentrație moderată de THC. Plantează semințele și, în doar 8-9 săptămâni de la germinare, se va mândri cu muguri maturi și suculenți. Având o concentrație de 12% THC, Easy Bud este tulpina perfectă pentru persoanele care preferă un high moderat, care nu îi adoarme. Are o înălțime compactă de 60 - 100 cm și fiecare plantă poate produce până la 80 g de muguri cu arome de citrice.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

Clima sudică, uscată și caldă

Small, private grow in California
Small, private grow in California
 

Cultivatorii din Europa de Sud au un avantaj uriaș față de cultivatorii din nord. Soarele din abundență facilitează un sezon de creștere lung, cu o productivitate din martie până în noiembrie. Posibilitățile sunt nesfârșite. Totul se rezumă la tipul de plantă care îți place.

Cultivatorii începători pot acumula experiență cu unele soiuri autoflorante, potrivite pentru clima caldă. De fapt, hibrizii auto de la RQS de ultimă generație sunt o opțiune excelentă și pentru cultivatorii cu mai multă experiență, care doresc să cultive de două ori într-un singur sezon. Royal Haze Automatic și Northern Light Automatic sunt perfecte pentru clima caldă. Trebuie doar să te hotărăști dacă îți dorești să crești o indica sau o sativa.

Ar fi păcat să nu cultivi câteva tulpini fotoperiodice într-un climat mai cald. Ce zici de niște bunătăți organice, cultivate în sol, precum OG Kush sau Sour Diesel? Trebuie totuși să fii atent/ă atunci când crești în aceste zone cu climă caldă, deoarece unele plante nu pot face față excesului de soare dogoritor. Vor avea nevoie de un adăpost pentru umbră, mai degrabă decât unul pentru ploaie. Ai grijă la valurile de căldură! Acestea sunt tulpinile noastre preferate atunci când creștem într-o climă caldă și uscată:

ROYAL HAZE AUTO

Tulpina noastră Royal Haze Auto aduce simplitate în familia Haze! Fiind o tulpină autoflorantă, inconvenientul major pe care cultivatorii îl întâmpină în cazul tulpinilor Haze fotoperiodice - timpul lor lung de înflorire - este eliminat. În schimb, Royal Haze Auto ajunge din stadiul de sămânță la cel de recoltă într-un timp scurt, de numai 10-12 săptămâni. De asemenea, este o alegere excelentă dacă îți dorești să recoltezi mai multe culturi Haze pe parcursul unui sezon de vară - lucru ce nu-l poți realiza cu tulpinile fotoperiodice. Pregătește-te pentru un fum minunat cu arome citrice și de plante și un high tipic tulpinilor Haze, cerebral și înălțător.

Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 65 - 85 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 10-12 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Royal Haze Automatic

NORTHERN LIGHT AUTO

Creată din gene afgane, undeva prin anii '70, Northern Lights a devenit una dintre cele mai populare tulpini în rândul pasionaților de canabis. Varianta noastră autoflorantă a acestui hibrid indica popular nu reprezintă doar o tulpină excelentă pentru a fi crescută în interior, ci are rezultate formidabile chiar și în aer liber. Deși tulpina fotoperiodică este nemaipomenită, există cultivatori care apreciază ciclul de viață de numai 9-10 săptămâni al versiunii automate. Și, ca să fim sinceri, cui îi place să aștepte după o iarbă minunată? Fumează Northern Light Auto pentru a te bucura de o moleșeală fizică relaxantă, împreună cu o cantitate optimă de stimulare înălțătoare.

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Northern Light Automatic

OG KUSH

Nu sunt prea multe de spus despre OG Kush, una dintre cele mai faimoase tulpini de canabis din toate timpurile. Acest exemplar indica extrem de puternic, în proporție de 75%, este ideal pentru a fi crescut în aer liber, sub soare. Aici, o singură plantă poate produce 500 de grame, într-o perioadă de înflorire scurtă de 8 săptămâni. De îndată ce vei putea fuma mugurii ei, te vei bucura de arome delicioase de citrice, pin și fructe. OG Kush este o tulpină de seară, perfectă pentru a te relaxa și a te uita la filme, datorită efectului ei indica extrem de relaxant.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

SOUR DIESEL

Sour Diesel este o altă tulpină legendară de canabis pe care orice cultivator „serios” ar trebui să o crească. Cu rădăcini în soarele Californiei, este adaptată la climatele uscate și însorite. Aici, planta își poate atinge potențialul maxim. Această sativă, în proporție de 70%, poate atinge o înălțime de 2 m și înflorește în 10 - 11 săptămâni. În ciuda perioadei de înflorire ușor prelungite, ea poate oferi un randament epic de până la 600 g/plantă. Printre cele mai importante aspecte se numără aroma și gustul său binecunoscut de combustibil, care este foarte râvnit de pasionații de canabis. Această tulpină îți oferă un high relaxant, dar lucid.

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Sour Diesel

Clima de coastă, caldă și umedă

Warm climate cannabis
Warm climate cannabis
 

Soare, mare și soiuri excepționale de canabis, crescute în aer liber. Dacă locuiești în apropierea Mării Mediteranene, ai de unde alege. Deși, este recomandată cultivarea de tulpini de canabis rezistente la mucegai, mai ales dacă ești începător. Din păcate, tulpinile groase și compacte nu fac o combinație bună cu umiditatea.

Pentru acest tip de climă, sunt recomandate tulpinile Haze de mare calibru. Conformația mai lejeră a florilor și toleranța mai mare la umiditate, fac ca hibrizii sativa să fie alegerea perfectă pentru cultivatorul de coastă. Desigur, genele sativa vor adăuga câteva săptămâni la perioada de înflorire, chiar și în cazul tulpinilor Haze autoflorante. Dar, după cum am mai spus, nu trebuie să te grăbești, deoarece ai la dispoziție toate lunile cuprinse în perioada aprilie - octombrie pentru a recolta cele mai bune flori.

Dar nu te culca pe o ureche atunci când vine vorba de genele sativa, deoarece și ele pot cădea pradă mucegaiului și ciupercilor. Verifică vremea și fii pregătit/ă să recoltezi începând cu luna septembrie, în cazul în care anotimpul ploios începe mai repede. Acestea sunt tulpinile pe care le recomandăm pentru clima caldă și umedă:

AMNESIA HAZE

Derivată din semințele vechi de Haze și considerată una dintre cele mai bune varianteAmnesia Haze de la RQS este o alegere excelentă pentru cultivarea în condiții calde și umede. Această sativă în proporție de 70%, care poate atinge o înălțime de 210 cm, nu este foarte predispusă la mucegai datorită raportului ei frunze și flori aerisit. Dar trebuie să știi că Amnezia Haze nu este potrivită pentru persoanele nerăbdătoare. Pregătește-te pentru aproximativ patru luni de creștere și, mai apoi, încă două săptămâni de uscare și conservare, înainte de a te putea bucura în sfârșit de această tulpină excepțională. Pe de altă parte, producția, în condiții optime, de până la 700 g/plantă - și high-ul cerebral spectaculos, alimentat de o concentrație de 22% THC - te vor face să uiți complet de perioada de așteptare. Ei bine, numai uită-te la numele ei ... duh!

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

SHINING SILVER HAZE

Shining Silver Haze este un alt Haze formidabil, pe care suntem mândri să îl avem în colecția noastră de la Royal Queen Seeds. Având la bază una dintre primele tulpini clasice Haze, legendara Super Silver Haze, RQS a îmbunătățit și mai mult tulpina sativa pentru a fi chiar și pe placul celor mai pretențioși cunoscători. Cu un raport un raport de frunze și flori care asigură o bună circulație a aerului, reducând considerabil riscul la mucegai, tulpina este ideală pentru zone cu mediu umed. Această plantă poate atinge o înălțime de 220 cm, înflorește în 9-11 săptămâni și va produce până la 650 g/plantă. Atunci când este fumată, induce un high cerebral instantaneu, care se îndreaptă direct spre creierul tău, datorită concentrației de 21% THC. În plus, încântă fumătorii cu arome dulci, citrice și pământii.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Shining Silver Haze

[h2]Folosește instrumentul nostru de căutare pentru a găsi semințele ideale pentru creștere în exterior

Dacă ești la început și ai nevoie de niște semințe potrivite pentru cultivare la exterior, atunci probabil că te simți copleșit de multitudinea de variante și de soiuri. Și, dacă te simți aproape paralizat de prea multe opțiuni, atunci e neapărat necesar să folosești instrumentul de filtrare. Acest instrument simplu, dar eficient, ajută la filtrarea soiurilor care nu ți se potrivesc și îți arată cele mai bune semințe de cultivat în aer liber pentru clima și situația ta exactă. Urmează ghidul și selectează-ți preferințele, inclusiv înălțimea plantei, soiuri fotoperiodice sau soiuri autoflorante, profiluri de aromă, efecte și altele. La finalul acestui proces îți vom arăta semințele de canabis care vor prospera în grădina sau sera ta.

Video id: 706484416


Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Grow Guide Topic Finder

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews