Tulpini de canabis White Widow

Descoperă colecția de tulpini White Widow, cu genele originale și cele mai bune încrucișări ale sale. Acești urmași oferă o experiență sociabilă și motivantă, ideală pentru zilele active. Explorează-le mai jos.

5  Produse
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Genele White Widow: De unde provin?

White Widow este unul dintre cele mai cunoscute soiuri de canabis. Dar care îi sunt originile? Ei bine, toată povestea începe cu un grup prestigios de cultivatori și vânători de tulpini. Scott Blakey (Shantibaba), Arjan Roskam și Ingemar De Sjamaan au jucat un rol în crearea acestui soi. White Widow a luat naștere în urma unei încrucișări între o varietate sativa braziliană și un soi indica din India de Sud.

Beneficiile soiurilor White Widow

White Widow și numeroșii ei urmași sunt renumiți pentru efectele lor energizante, creative și sociale. După standardele moderne, tulpina originală posedă doar cantități moderate de THC. Cu toate acestea, prezența terpenelor lemnoase, condimentate și vegetale amplifică efectul. Te vei înțelege de minune cu genele White Widow dacă preferi tulpinile cerebrale, care oferă un plus de motivație pe parcursul zilei.