10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei.
(1002) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
25x
€ 54.00
On sale!
Pret Redus!
€ 9.50

€ 9.50 (-0%)

Cumpără și câștigă 10 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (3)
 • Comentarii (853)
 • Imagini client (13)

Originară din Hindu Kush, o regiune între Afganistan și Pakistan

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei. La vremea respectivă, toate plantele erau numite Canabis Sativa, însă existau aceste soiuri care erau foarte diferite de restul și necesitau a fi încadrate într-o altă categorie, numită Indica, datorită regiunii în care au fost descoperite pentru prima dată.

Deși știm acum că soiurile Indica provin din mai multe țări decât India, nu numai că termenul a rămas, dar și modelul de numire a plantelor după locațiile descoperirii a rămas și el. Primele plante Kush apărute au fost numite astfel pentru a aduce un omagiu lui Hindu Kush, o regiune montană care se întinde de-a lungul Afganistanului până în Pakistan.

Potrivită pentru toate buzunarele

Am decis să reînviem una dintre aceste tulpini clasice Kush, introducând-o în era modernă sub forma unei semințe feminizate. Special Kush este sămânța noastră cu cel mai mic preț, perfectă pentru cultivatorul care nu are un buget prea mare. Dacă ești în căutarea unui fum bun, care să nu fie prea costisitor, Special Kush este perfectă pentru tine.

Atinge și 3 metri în aer liber și dă randamente bune

Special Kush este o tulpină căreia îi place să crească sălbatic, la fel ca în munții din Afganistan; acest lucru înseamnă că va ocupa orice spațiu pe care îl are la dispoziție. În interior, trebuie avut grijă ca acesta să nu crească prea înaltă, dar atunci când are suficient spațiu, cum ar fi în aer liber, poate atinge 3 m înălțime.

Perioada de înflorire va lua sfârșit în 7-8 săptămâni și poate produce aproximativ 65-150 g per plantă sau 475 g per metrul pătrat, în interior, sub o lumină de 600 W. Atunci când este crescută în aer liber, are nevoie de un climat cald, cum ar fi cel din Italia sau Africa de Nord. Cu suficient soare, hrană și apă, acestă plantă produce peste 550 g.

Tulpină cu gust de hash

În general, mugurii Special Kush sunt niște bulgări mici și denși de bunătate, care sunt răspândiți pe toată planta. Fumul are un gust foarte asemănător hash-ului, cu un efect de moleșeală corporală provenit de la genele Indica. Aceasta este o plantă simplă și de bază, cu un fum bun, disponibilă într-o sămânță feminizată, la un preț mic.

Special Kush 1 data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 17%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 200 - 270 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Afghan x Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: Greu, Moleșitor, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Înțepător, Pământie

  De K. X. În 16/May/2022 :

  Titlu : The real kush
  Cometariu : Thanks for the great experience,perfect smell perfect taste.

  De L. L. În 11/May/2022 :

  Titlu : Wydajny
  Cometariu : Mega masa żywiczny bardzo rewelacja😮‍💨😁

  De A. R. În 10/May/2022 :

  Titlu : AL
  Cometariu : Nice!

  De L. L. În 08/May/2022 :

  Titlu : Looks healthy
  Cometariu : 3/3 growing fast!

  De M. C. În 25/Apr/2022 :

  Titlu : @Moravian_grower
  Cometariu : Na to že jsou to jedny z levných semen co nabízíte výsledný produkt Dobré kvality.

  De K. J. În 19/Apr/2022 :

  Titlu : M
  Cometariu : 15 graine /15 germe même si il a fallut que j’en aide une car la racine rentrait dans la graine ce qui lui donne du retard au niveau de la croissance après tout sera en extérieur j’attend les bonne température pour pouvoir faire tout cela je la mettrai en guérilla j’irai les arroser 1 à 2 fois par semaine donc pour ceux que ça intéresse je dirais fin septembre si tout c’est bien passé ensuite je vous dirai pour la récolte

  De A. E. În 18/Apr/2022 :

  Titlu : Arnaud.E
  Cometariu : Germination : 100%, développement rapide. Reçu en moins de 3 jours. Graines de qualités ! Je recommande +++ Merci RQS

  De C. V. În 08/Apr/2022 :

  Titlu : Chrisha
  Cometariu : Kamen schnell an. Keimen verdammt schnell und wächst super. Mal die Ernte abwarten

  De H. W. În 24/Mar/2022 :

  Titlu : Super
  Cometariu : Ist nur zu empfehlen!!!gerne wieder!!!

  De E. M. În 22/Mar/2022 :

  Titlu : Good
  Cometariu : Good

  De F. M. În 17/Mar/2022 :

  Titlu : Fantastica
  Cometariu : RQS sempre top class!!!

  De V. R. În 05/Apr/2022 :

  Titlu : Grows beautifully!
  Cometariu : It grows very fast and it has a nice lemon fragrance. Absolutely a great choice for low budget growers. Definitely would buy again.

  De Y. T. În 11/Mar/2022 :

  Titlu : Fine Weed
  Cometariu : Not a crazy strain, it is very much old school Kush. Solid, resilient, easy to grow. The potency is not out of this world, sure, but for the day it is ideal.

  De A. K. În 28/Feb/2022 :

  Titlu : Ghost
  Cometariu : tolle Pflanze guter Ertrag bin zufrieden

  De D. R. În 25/Feb/2022 :

  Titlu : DEDE
  Cometariu : TOP


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 13201 reviews

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.