Vrei semințe GRATIS Royal Gorilla? Clic aici!

 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei.
(1025) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
25x
€ 54.00
On sale!
Pret Redus!
€ 9.50

€ 9.50 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (3)
 • Comentarii (870)
 • Imagini client (13)

Originară din Hindu Kush, o regiune între Afganistan și Pakistan

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei. La vremea respectivă, toate plantele erau numite Canabis Sativa, însă existau aceste soiuri care erau foarte diferite de restul și necesitau a fi încadrate într-o altă categorie, numită Indica, datorită regiunii în care au fost descoperite pentru prima dată.

Deși știm acum că soiurile Indica provin din mai multe țări decât India, nu numai că termenul a rămas, dar și modelul de numire a plantelor după locațiile descoperirii a rămas și el. Primele plante Kush apărute au fost numite astfel pentru a aduce un omagiu lui Hindu Kush, o regiune montană care se întinde de-a lungul Afganistanului până în Pakistan.

Potrivită pentru toate buzunarele

Am decis să reînviem una dintre aceste tulpini clasice Kush, introducând-o în era modernă sub forma unei semințe feminizate. Special Kush este sămânța noastră cu cel mai mic preț, perfectă pentru cultivatorul care nu are un buget prea mare. Dacă ești în căutarea unui fum bun, care să nu fie prea costisitor, Special Kush este perfectă pentru tine.

Atinge și 3 metri în aer liber și dă randamente bune

Special Kush este o tulpină căreia îi place să crească sălbatic, la fel ca în munții din Afganistan; acest lucru înseamnă că va ocupa orice spațiu pe care îl are la dispoziție. În interior, trebuie avut grijă ca acesta să nu crească prea înaltă, dar atunci când are suficient spațiu, cum ar fi în aer liber, poate atinge 3 m înălțime.

Perioada de înflorire va lua sfârșit în 7-8 săptămâni și poate produce aproximativ 65-150 g per plantă sau 475 g per metrul pătrat, în interior, sub o lumină de 600 W. Atunci când este crescută în aer liber, are nevoie de un climat cald, cum ar fi cel din Italia sau Africa de Nord. Cu suficient soare, hrană și apă, acestă plantă produce peste 550 g.

Tulpină cu gust de hash

În general, mugurii Special Kush sunt niște bulgări mici și denși de bunătate, care sunt răspândiți pe toată planta. Fumul are un gust foarte asemănător hash-ului, cu un efect de moleșeală corporală provenit de la genele Indica. Aceasta este o plantă simplă și de bază, cu un fum bun, disponibilă într-o sămânță feminizată, la un preț mic.

Special Kush 1 data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 17%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 200 - 270 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Afghan x Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: Greu, Moleșitor, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Înțepător, Pământie

  De M. D. În 16/Sep/2022 :

  Titlu : Totally awesome
  Cometariu : I must say that they deserve a 10 i put them in and sometimes i forgot to feed them but they were very easy so if you have not got them before you should for a price well worth a go and it does not stink the place out like others go for it

  De D. E. În 01/Sep/2022 :

  Titlu : Queen
  Cometariu : Go on ...

  De M. G. În 01/Sep/2022 :

  Titlu : Seeds
  Cometariu : Perfect seed, teste. I prefer this.

  De A. . În 30/Aug/2022 :

  Titlu : Guter strain
  Cometariu : Eine sehr leckere Sorte, Ertrag mittelmäßig, schöne harte buds

  De G. B. În 01/Aug/2022 :

  Titlu : first time
  Cometariu : very easy to grow already 20 in 3 weeks

  De S. N. În 12/Jul/2022 :

  Titlu : Kush
  Cometariu : healthy plants the flafor kush flavor kushy piny earthy.

  De M. G. În 10/Jul/2022 :

  Titlu : Special kush 1
  Cometariu : Super Pflanzen Bis jetzt alle gekeimt kann mich nicht beschweren Jetzt das Ergebnis abwarten

  De D. A. În 26/Jun/2022 :

  Titlu : phamtom
  Cometariu : very good

  De M. C. În 26/Jun/2022 :

  Titlu : Exactly what I needed
  Cometariu : Grows pretty fast, tall plant and easy to take care of. One of the seeds didn’t popped but the others make up for it ! Beautiful plants and unbeatable for the price. Will order again for sure.

  De S. L. În 15/Jun/2022 :

  Titlu : special kush
  Cometariu : loved it, pretty fast growing too

  De M. S. În 13/Jun/2022 :

  Titlu : Herr
  Cometariu : 100% Keimrate, 0% Ausfälle (outdoor), Schnell wachsend mit bis zu 2 m Ästen...Indoor leider so schnell am Wachsen das man leicht die Growbox überschätzt, aber für draußen ideal, einfach und Ausfalllos

  De T. W. În 06/Jun/2022 :

  Titlu : Nice Indica
  Cometariu : Took a little time to grow, but yield was fine. The Buds smell incredibly good and if u harvest it when the trychomes are 80-90% amber u get a very nice couch lock effect. No Paranoia or Panick attacks so far. Just a nice body high and a clear, cool mind. This is, so far, the best strain of my life. Can't wait to try other Indica strains

  De M. P. În 02/Jun/2022 :

  Titlu : MP
  Cometariu : Goeie resultaat van gehad en 2 maanden van gerookt....

  De G. C. În 29/May/2022 :

  Titlu : Greg
  Cometariu : Tres bonnes graines, poussent vite et sentent très bon

  De D. L. În 29/May/2022 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Ottima qualità e ottima resa


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18322 reviews

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.