• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei.
 4.5/5 (691) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
€ 9.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Originară din Hindu Kush, o regiune între Afganistan și Pakistan

Kush reprezintă pentru soiurile Indica ceea ce reprezintă și Haze pentru Sativa. La fel ca și skunk, kush este un termen care poate fi folosit pentru a descrie un întreg neam de plante de canabis. În ziua de azi folosim termenul Indica pentru a descrie un tip de plantă care se găsește în mod natural (indigen) în regiunea Indiei. La vremea respectivă, toate plantele erau numite Canabis Sativa, însă existau aceste soiuri care erau foarte diferite de restul și necesitau a fi încadrate într-o altă categorie, numită Indica, datorită regiunii în care au fost descoperite pentru prima dată.

Deși știm acum că soiurile Indica provin din mai multe țări decât India, nu numai că termenul a rămas, dar și modelul de numire a plantelor după locațiile descoperirii a rămas și el. Primele plante Kush apărute au fost numite astfel pentru a aduce un omagiu lui Hindu Kush, o regiune montană care se întinde de-a lungul Afganistanului până în Pakistan.

Potrivită pentru toate buzunarele

Am decis să reînviem una dintre aceste tulpini clasice Kush, introducând-o în era modernă sub forma unei semințe feminizate. Special Kush este sămânța noastră cu cel mai mic preț, perfectă pentru cultivatorul care nu are un buget prea mare. Dacă ești în căutarea unui fum bun, care să nu fie prea costisitor, Special Kush este perfectă pentru tine.

Atinge și 3 metri în aer liber și dă randamente bune

Special Kush este o tulpină căreia îi place să crească sălbatic, la fel ca în munții din Afganistan; acest lucru înseamnă că va ocupa orice spațiu pe care îl are la dispoziție. În interior, trebuie avut grijă ca acesta să nu crească prea înaltă, dar atunci când are suficient spațiu, cum ar fi în aer liber, poate atinge 3 m înălțime.

Perioada de înflorire va lua sfârșit în 8-10 săptămâni și poate produce aproximativ 65-150 g per plantă sau 475 g per metrul pătrat, în interior, sub o lumină de 600 W. Atunci când este crescută în aer liber, are nevoie de un climat cald, cum ar fi cel din Italia sau Africa de Nord. Cu suficient soare, hrană și apă, acestă plantă produce peste 550 g.

Tulpină cu gust de hash

În general, mugurii Special Kush sunt niște bulgări mici și denși de bunătate, care sunt răspândiți pe toată planta. Fumul are un gust foarte asemănător hash-ului, cu un efect de moleșeală corporală provenit de la genele Indica. Aceasta este o plantă simplă și de bază, cu un fum bun, disponibilă într-o sămânță feminizată, la un preț mic.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 17%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 200 - 270 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Afghan x Kush
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Moleșitor, fizic și mental
 • Climat: Cald
 • Aromă: Earthy

  By G. L. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Buon inizio
  Comentariu : Per ora a germogliato, aggiorno fra qualche settimana

  By S. B. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : Expédition rapide et cadeau à gogo. Merci, je reviendrai pour le grow report.

  By A. K. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Special kush,
  Comentariu : It is a very good strain on a very low price, everyone should have some of this seeds home as an option to grow once u run out of strains. Would grow this every year at least once,

  By C. D. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Special Kush 1
  Comentariu : Top 👌

  By L. S. on 23/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Loui
  Comentariu : Goed geleverd

  By F. B. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Special Kush 1
  Comentariu : Fantastica ... gia piantata nel 2019 ... mi ha riempito bei barattoloni😋😋😋😋

  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Perfeitoo
  Comentariu : Bom fumo, boa planta bem embalado e seguro!!! Já comprei 3x e recomendo. 😁

  By A. M. on 13/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : So far so good
  Comentariu : Only just started but must say delivery and packaging was first class. It sprouted within 3 days perfectly. In the second week of veg. Like the title said so far so good.

  By P. H. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : genial
  Comentariu : livraison rapide et germination au top

  By E. Y. on 06/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Order received
  Comentariu : First time that i have ordered from Royal Queen Seeds. took approx. 1 week the get the seeds. they were packed very good and nice nothing suspicious received without any problems. i've put them in a cup of water straight away, so lets hope they will pop out! (i just have a small concern and that's that the seeds are floating on the water and not sinking to the bottom, so i hope that they are not empty)

  By D. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Excelente cepa
  Comentariu : OG KUSH me dio una excelente producción, cogollos compactos, muy aromática. Me continúa ayudando a tratar temas de ansiedad en vaporizador.

  By G. A. on 28/Feb/2020 :
  (1)

  Titlu : Pessimo
  Comentariu : Ho acquistato ben 13 semi, non ho mai avuto problemi.ma questa volta un seme è risultato vuoto. Ho sentito il servizio clienti il quale mi ha dato buca.. Hanno voluto pure le foto del seme.. Rispondendomi di piantare tutti i semi e vedere se vanno bene.. Assurdo.. Servizio pessimo.. Non acquisterò piu in questo sito.. Meno male che scrivono che x qualsiasi problema sono a disposizione... Boh..

  By J. Á. on 04/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : EASY
  Comentariu : Really easy to grow this plant,

  By D. Z. on 03/Feb/2020 :
  (4)

  Titlu : pretty good.
  Comentariu : solid plant but not one of my favorites. grew very tall in my system

  By L. B. on 31/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Bien.
  Comentariu : Reçu dans les temps, plus cas faire germer avec le starter kit 😁 merci Royal Queen


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.