• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

De-a lungul timpului, s-au descoperit, cultivat și fumat mii de varietăți de marijuana. Cu toate acestea, tulpina de White Widow este cea mai faimoasă și legendară dintre acestea. Originea ei rămâne controversată până în prezent.
(1488) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
On sale!
Pret Redus!
€ 20.00

€ 20.00 Inclusiv taxe (-0%)

Cumpără și câștigă 20 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (3)
 • Comentarii (1257)
 • Imagini client (6)

O tulpină cunoscută la nivel mondial

De-a lungul timpului, s-au descoperit, cultivat și fumat mii de varietăți de marijuana. Cu toate acestea, tulpina de White Widow este cea mai faimoasă și legendară dintre acestea. Originea ei rămâne controversată până în prezent, deși putem garanta că soiul original de White Whidow este un clasic olandez, crescut pentru prima dată în Olanda.

Tulpina originală de White Widow a fost creată dintr-o varietate pură de Sativa din Brazilia polenizată cu un hibrid de Indica din sudul Indiei. Conform legendei, acest hibrid de Indica era rezultatul multor ani de selectare și cultivare în munții Kerala, cu scopul de a produce plante de marijuana cu conținut ridicat de rășină.

De la prima lansare în anii `90, semințele de White Widow au fost împrăștiate în toată lumea, ceea ce a dus la o varietate de plante. Acum toate companiile de semințe au în oferta lor această tulpină legendară, inclusiv Royal Queen Seeds care pune la dispoziția voastră acest soi clasic sub formă de semințe feminizate.

La Royal Queen Seeds, crescătorii noștri talentați au creat propria versiune a acestui soi clasic, folosind elementele genetice ale White Widow S1. Varietatea noastră prezintă un echilibru genetic perfect de 50% indica și 50% sativa. Este situată chiar în centrul spectrului și oferă tot ce este mai bun din ambele lumi.

White Widow asigură producții bune șI o creștere ușor de controlat

Semințele noastre de White Widow feminizate cresc până la 1 m înălțime în interior și ajung până la 2 metri în exterior. Are nevoie de mult soare, însă poate fi crescută în climate mai reci cum ar fi Franța, UK și desigur Olanda. Planta crescută în interior are o recoltă de 55-65 g / plantă sau 450-500 g /m2 sub o lumină de 600W. Cultivată în exterior, producția poate fi între 550-600g / plantă și este potrivită pentru climatul nord European, deși va avea rezultate mai bune într-un climat mai cald.

Tulpina feminizată de White Widow are o perioadă de înflorire de 8-10 săptămâni și nu necesită foarte multă întreținere ceea ce o face potrivită pentru cultivatorii începători. Este o plantă bună și pentru cei ce preferă metoda de cultivare SOG (Sea of Green) sau ScrOG (Screen of Green).

Aceasta va produce un mugur central mare, dacă nu este asistată. Deși este frumoasă și impresionantă, vei obține rezultate mai bune controlând puțin creșterea. Tunde fiecare plantă în timpul etapei vegetative timpurii și folosește LST și îndepărtarea frunzelor pentru a produce o abundență de muguri și un coronament deschis și aerisit.

White Widow: una dintre cele mai euforice tulpini din portofoliul RQS

Efectele produse de hibridul feminizat de White Widow sunt caracteristice plantelor cu dominantă Sativa și dau consumatorilor o senzație de ”high” psihedelic, cosmic. Efectele sunt resimțite la nivel mental. Gustul este unul curat, proaspăt, de pin și la fiecare expirație se simt note subtile de citrice. Per total, această combinație fantastică între efectul de ”high” mental și gustul senzațional de fresh, o fac să fie una dintre cele mai îndrăgite tulpini clasice pe care o avem în portofoliu.

Datorită acestor efecte, White Widow este un fum ideal în timpul zilelor aglomerate și proiectelor creative. Euforia ei stimulantă creează suficient entuziasm și motivație pentru a te bucura de avânt în procesul creativ, pentru o perioadă de timp mai lungă decât cea obișnuită.

Mugurii ei denși produc niveluri ridicate din terpenele mircen, pinen și cariofilenă. Aceste molecule aromatice se contopesc pentru a crea un profil al aromei definit de note de condimente, pământ și piper. White Widow este ideală pentru comestibile delicioase, în care i se remarcă aroma înțepătoare.

White Widow data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 19%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 150 - 190 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: White Widow S1
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: Moleșitor, Puternic
Climat: Cald
Aromă: Pământie, Pin, Piper

  De R. C. În 15/Apr/2021 :

  Titlu : LKJ
  Cometariu : Un must chez RQS! jamais deçu par cette variete

  De F. L. În 12/Apr/2021 :

  Titlu : The great white widow
  Cometariu : Always a safe bet

  De D. F. În 09/Apr/2021 :

  Titlu : Darius Favreau
  Cometariu : Parfait. Mes 5 graines ont toutes germés et se développent avec beaucoup de vigueur !

  De V. M. În 09/Apr/2021 :

  Titlu : The best
  Cometariu : great flavor, fast shipping

  De A. L. În 09/Apr/2021 :

  Titlu : Lassia Arnaud
  Cometariu : Livraison rapide 7 graines sur 10 ont germées.3 toujours dans l’essuie tout humide depuis plus de15 jours les 7 autres poussent bien.(les 3 en question ont une couleur bien trop clair je m’en doute )

  De Y. A. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : trashed
  Cometariu : graines recues ,hate d arrivé a terme merci pour le petit plus excellent

  De I. P. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : Ivan
  Cometariu : Dodávka v pořadku. Super zabaleno. Pridany darky. Rychle dodani. doporucuji

  De M. B. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : Excellent
  Cometariu : Ordered 10 white widow all 10 germinated received 3 free critical seeds all germinated also so very happy will be ordering again soon cheers

  De R. M. În 01/Apr/2021 :

  Titlu : Non puoi sbagliare
  Cometariu : Una garanzia genetica perfetta.

  De J. M. În 30/Mar/2021 :

  Titlu : Feliz porém perdi dinheiro
  Cometariu : Uma das 3 sementes que widow partiram no teste simples dos dedos , De resto as 2 que estavam ok estão a crescer normalmente , Bom produto !

  De F. C. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Fabien
  Cometariu : J’ai fait une commande sur le site qui n’a pas été livré par le transporteur, après avoir pris contact avec Royal Queen seeds ils m’ont renvoyé ma commande je l’ai reçu il n’y a plus qu’à voir 😊. Merci de votre professionnalisme.

  De T. B. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Einfach Top
  Cometariu : Ich habe mir 5 von diesen Seeds für meinen ersten Grow besorgt. Alle sind aufgegangen und haben super Ergebnisse geliefert c: Kann ich nur weiter empfehlen!

  De L. A. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : So strong
  Cometariu : A lot of thc and great flavor

  De N. A. În 26/Mar/2021 :

  Titlu : Pika
  Cometariu : Variété top et facile à cultiver

  De E. C. În 25/Mar/2021 :

  Titlu : UNA LEGGENDA
  Cometariu : Una genetica leggendaria riproposta da uno dei migliori gruppi di breeder europei. Soddisfazione assicurata.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Octavius | 2018-07-19 02:56:09

Are these white widow autoflowering also

Royal Queen Seeds Team

No, this is the feminized version.

From Antoine Latreille | 2017-12-23 20:59:23

Bonjour, J'aurais aimer savoir combien de temps de croissance est nécessaire avant la phase de floraison pour cette variété.

Royal Queen Seeds Team

It would depend on how big you want it to be and how many plants you have in the same room. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From Maczó Áron | 2017-11-29 20:14:56

A feminizált white window a mag elültetésétől mennyi idő alatt válik arathatóvá ?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information in the data sheet of the product. White widow has 8-9 weeks of flowering and outdoors it should be harvested in Late October.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.