• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

De-a lungul timpului, s-au descoperit, cultivat și fumat mii de varietăți de marijuana. Cu toate acestea, tulpina de White Widow este cea mai faimoasă și legendară dintre acestea. Originea ei rămâne controversată până în prezent.
 5/5 (1276) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
€ 20.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

O tulpină cunoscută la nivel mondial

De-a lungul timpului, s-au descoperit, cultivat și fumat mii de varietăți de marijuana. Cu toate acestea, tulpina de White Widow este cea mai faimoasă și legendară dintre acestea. Originea ei rămâne controversată până în prezent, deși putem garanta că soiul original de White Whidow este un clasic olandez, crescut pentru prima dată în Olanda.

Tulpina originală de White Widow a fost creată dintr-o varietate pură de Sativa din Brazilia polenizată cu un hibrid de Indica din sudul Indiei. Conform legendei, acest hibrid de Indica era rezultatul multor ani de selectare și cultivare în munții Kerala, cu scopul de a produce plante de marijuana cu conținut ridicat de rășină.

De la prima lansare în anii `90, semințele de White Widow au fost împrăștiate în toată lumea, ceea ce a dus la o varietate de plante. Acum toate companiile de semințe au în oferta lor această tulpină legendară, inclusiv Royal Queen Seeds care pune la dispoziția voastră acest soi clasic sub formă de semințe feminizate.

Recoltă și Cultivare

Semințele noastre de White Widow feminizate cresc până la 1 m înălțime în interior și ajung până la 2 metri în exterior. Are nevoie de mult soare, însă poate fi crescută în climate mai reci cum ar fi Franța, UK și desigur Olanda. Planta crescută în interior are o recoltă de 55-65 g / plantă sau 450-500 g /m2 sub o lumină de 600W. Cultivată în exterior, producția poate fi între 550-600g / plantă și este potrivită pentru climatul nord European, deși va avea rezultate mai bune într-un climat mai cald.

Tulpina feminizată de White Widow are o perioadă de înflorire de 9 săptămâni și nu necesită foarte multă întreținere ceea ce o face potrivită pentru cultivatorii începători. Este o plantă bună și pentru cei ce preferă metoda de cultivare SOG (Sea of Green) sau ScrOG (Screen of Green).

Efecte

Efectele produse de hibridul feminizat de White Widow sunt caracteristice plantelor cu dominantă Sativa și dau consumatorilor o senzație de ”high” psihedelic, cosmic. Efectele sunt resimțite la nivel mental. Gustul este unul curat, proaspăt, de pin și la fiecare expirație se simt note subtile de citrice. Per total, această combinație fantastică între efectul de ”high” mental și gustul senzațional de fresh, o fac să fie una dintre cele mai îndrăgite tulpini clasice pe care o avem în portofoliu.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 150 - 190 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: White Widow S1
 • Tip: Sativa 50% Indica 50%
 • Efect: Moleșeală puternică
 • Climat: Cald
 • Aromă: Pepper

  By T. V. on 29/May/2020 :
  (4)

  Titlu : ok
  Comentariu : ok

  By C. B. on 29/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Good
  Comentariu : Good

  By M. D. on 29/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Germinazione perfetta
  Comentariu : Semi di qualità superiore, germinati in 24h in ovatta. Spostati in torba appena germinati sono emersi dal terriccio in sole 12h. A 10 giorni dal primo germoglio ha già due giri di foglie. Super!

  By M. H. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titlu : WW
  Comentariu : Alles bestens wie immer!

  By S. B. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Perfect
  Comentariu : Very nice

  By S. M. on 25/May/2020 :
  (1)

  Titlu : white widow
  Comentariu : J'ai acheter un paquet de 25 , 9 n'ont pas prises. Mail envoyer au site mais je reste sans réponses

  By A. F. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : best germination
  Comentariu : 10/10 germinate!

  By J. T. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Brilliant
  Comentariu : Excellent company to deal with, Great packaging, informative care booklet, free gifts excellent product. One of the world's favourites. Not disappointed, highly recommended

  By F. F. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Graines
  Comentariu : Un pote m'en a donner, très bonne variété et bonne qualité.

  By F. L. on 22/May/2020 :
  (5)

  Titlu : happy customer
  Comentariu : very pleased

  By I. W. on 22/May/2020 :
  (4)

  Titlu : Ivo
  Comentariu : guter preis, schnelle lieferung. samen gut aufgegangen

  By V. W. on 21/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Excellent !
  Comentariu : 100% germinated but too early to see the final result, great service from you, delivery, packaging first class. Origins of this strain are not a mystery to me. 3 friends created it, as you say, in the early 90's.always a reliable strain

  By E. G. on 21/May/2020 :
  (5)

  Titlu : a la hauteur de sa réputation
  Comentariu : excellente germination la réputation de cette variété championne n'est plus a faire

  By J. H. on 20/May/2020 :
  (1)

  Titlu : Two worked four failed.
  Comentariu : Out of 6 seeds only 3 germinated and one of those collapsed after a day leaving me with only 2 viable plants. All seeds were germinated in exactly the same way using the Easy Start package.

  By C. L. on 19/May/2020 :
  (5)

  Titlu : White widow
  Comentariu : Ottimo! Spedizione arrivata nei tempi stabiliti. Germogliati 6/6. Ora aspettiamo che crescano.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.