Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Plantele de canabis depind de o gamă variată de nutrienți pentru producerea energiei, accelerarea creșterii și formarea florilor. Descoperă cei mai buni fertilizatori pentru canabis pentru a-ți păstra plantele rezistente, sănătoase și productive.

GERMINARE
VEGETATIVĂ
ÎNFLORIRE
Exclamation triangle 15
Exclamation triangle 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(pregătirea solului)
transplantare
transplantare
transplantare
transplantare
Exclamation triangle 24 Incompatibilitate (mai puțin în cazul în care nutrienții sunt folosiți în etape diferite de creștere) Phosphorus 24 Conținut ridicat de fosfor (a se verifica secțiunea de Atenție specială pentru fiecare produs)

Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter exploatează puterea benefică a bacteriei Bacillus pentru potențarea recoltelor, îmbunătățirea profilurilor canabinoizilor și creșterea rezistenței împotriva bolilor. În plus, produsul folosește alge pentru a proteja bacteriile benefice de potențialele efecte iritante ale fertilizatorilor și ale fluctuațiilor pH-ului. Algele conțin, de asemenea, 60 de oligominerale esențiale, care, în cele din urmă, vor fi puse la dispoziția sistemului radicular.

 • Cum utilizezi Easy Roots Rhizobacter

Utilizează Easy Roots Rhizobacter la începutul ciclului de creștere. Adaugă-l în amestecul pentru ghivece când umpli recipientele sau paturile cu sol. Adaugă 1 g de supliment pentru fiecare litru de pământ și amestecă bine combinația. Poți adăuga Easy Roots Rhizobacter și pentru a uda rădăcinile, pe tot parcursul ciclului de creștere. Se amestecă 1 g în 1 litru de apă și se aplică la fiecare 21 de zile.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.
Rhizobacter

Easy Roots Mycorrhiza Mix

Easy Roots Mycorrhiza Mix conține mai multe specii de ciuperci, care fuzionează cu rădăcinile și acționează ca o prelungire a sistemului radicular. Acestea eliberează enzime în sol, pentru a descompune materia organică în nutrienți liberi și le transferă în plante.

 • Cum utilizezi Easy Roots Mycorrhiza Mix

Aceste ciuperci necesită un sistem radicular cu care să se alieze, așa că adaugă Easy Roots Mycorrhiza Mix în timpul transplantării. Fă o gaură în noul pat sau recipient și adaugă 5 g de spori per plantă.

Compatibil cu:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus, Easy Bloom.
Incompatibil cu:
Bat Guano (conținut ridicat de fosfor).
Easy Roots Mycorrhiza Mix

Bat Guano

Video id: 816911390

RQS Bat Guano oferă o sursă organică de nutrienți și enzime esențiale. Nu numai că hrănește plantele de canabis, dar contribuie și la sănătatea microbilor din sol.

 • Cum utilizezi RQS Bat Guano

Bat Guano este un fertilizator versatil pentru canabis. Îl poți utiliza în mai multe moduri, în funcție de faza procesului de creștere.

 • Amestec pentru sol: adaugă RQS Bat Guano în amestecul tău de pământ, la începutul ciclului de creștere. Adaugă 100 g de Bat Guano la 15 l de sol.
 • „Ceai”: poți folosi Bat Guano pentru a uda rădăcinile, ca să furnizezi niveluri ridicate de fosfor direct în sol. Se amestecă 1 lingură de Bat Guano într-un litru de apă călduță. Lasă amestecul să stea peste noapte, înainte de utilizare, și aplică-l o dată pe săptămână.
 • Dressing pentru sol: aplică un strat Bat Guano direct în sol. Adaugă 100 g la suprafața solului, în jurul fiecărei plante. Îngroapă-l sub mulci și udă-l bine.
Compatibil cu:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus.
Instrucțiuni speciale
Ai grijă când îl folosești împreună cu Easy Bloom, pentru că are un conținut ridicat de fosfor.
Incompatibil cu:
Easy Roots Mycorrhiza Mix (cu excepția cazului în care este utilizat în faze separate ale creșterii, și anume, Easy Roots în timpul fazei vegetative și Bat Guano în timpul înfloririi).
Bat Guano

Easy Boost

O singură doză de Easy Boost Organic Nutrition le va furniza plantelor de canabis suficientă hrană pentru 10-12 săptămâni. Adaugă acest supliment în amestecul pentru ghiveci, pentru asigura niveluri excelente de azot, fosfor, potasiu și magneziu.

 • Cum utilizezi Easy Boost Organic Nutrition

Pur și simplu amestecă peleții Easy Boost în amestecul tău inițial pentru ghiveci. Adaugă 50-100 g de peleți la fiecare 20 l de sol.

: .

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.
Easy Boost

Easy Grow

Easy Grow conține un amestec de azot organic, alți nutrienți esențiali și biostimulatori organici, care optimizează creșterea și vitalitatea. Aceste tablete merg de minune împreună cu Easy Boost, pentru ca plantele tale să înceapă creșterea cu dreptul.

 • Cum utilizezi Easy Grow

Pentru a-ți hrăni plantele în timpul fazei vegetative, trebuie doar să dizolvi 1 tabletă Easy Grow în 3-5 l de apă. Aplică amestecul o dată la 7 zile. Poți păstra soluția timp de 7 zile. Ulterior, cel mai bine ar fi să pregătești un nou amestec Easy Grow.

: .

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.
Easy Grow

Easy Bloom

Easy Bloom oferă toți nutrienții de care plantele de canabis au nevoie în timpul înfloririi, inclusiv fosfor, potasiu, calciu și magneziu.

 • Cum utilizezi Easy Bloom

Începe să utilizezi tabletele Easy Bloom Booster când plantele tale încep să înflorească. Dizolvă un comprimat în 5-8 l de apă și utilizează soluția o dată la șapte zile. Poți păstra acest amestec timp de până la 10 zile, când va trebui să pregătești o soluție nouă. Nu mai utiliza Easy Bloom cu două săptămâni înainte de recoltare, în timp ce îți **speli florile.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator de la RQS recomandat pentru faza de înflorire a canabisului.
Instrucțiuni speciale
Urmărește cum evoluează plantele tale când folosești Easy Bloom împreună cu Bat Guano, pentru că ambele produse sunt bogate în fosfor.
Easy Bloom

Easy Plus

Easy Plus ajută la prevenirea deficiențelor de micronutrienți în timpul ciclului de creștere. Deși nu se întâmplă des ca aceste substanțe să nu fie în cantitate suficientă în plante, când apar deficiențe, acestea pot avea un impact asupra sănătății plantelor și a producției acestora.

 • Cum utilizezi Easy Plus

Adaugă 1 tabletă de Easy Plus la 5-8 l de apă. Utilizează formula la fiecare 10 zile și evită să o folosești în aceleași zile când administrezi Easy Grow și Easy Bloom.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.
Easy Plus

Thicker Flowers

Cauți o modalitate rapidă de a te bucura de flori mai mari? Thicker Flowers funcționează ca un stimulator lichid organic care îmbunătățește dezvoltarea și randamentul florilor. Acest îngrășământ conține niveluri ridicate de fosfor și potasiu - doi dintre cei mai importanți nutrienți în timpul perioadei de înflorire.

 • Cum utilizezi Thicker Flowers

Poți începe să utilizezi Thicker Flowers pentru creșterea în interior, după ce ai trecut la un ciclu de lumină cu 12 ore lumina aprinsă și 12 ore întuneric. Când vine vorba de cultivarea în aer liber sau de cultivarea tulpinilor autoflower în interior, poți începe să aplici soluția când observi primele semne de înflorire.

Poți folosi Thicker Flowers în fiecare zi, în timp ce uzi plantele. Vei vedea cele mai bune rezultate, dacă urmezi tiparul de mai jos:

 • Săptămâna 1: 0,1 ml/l
 • Săptămâna 2: 0,2 ml/l
 • Săptămâna 3: 0,3 ml/l
 • Săptămâna 4: 0,4 ml/l
 • Săptămâna 5: 0,5 ml/l
 • Săptămâna 6: 0,6 ml/l

Când ajungi la săptămâna 7, aplică cu 0,1 ml mai puțin în fiecare săptămână și oprește administrarea cu 1-2 săptămâni înainte de recoltare, pentru a-ți spăla plantele.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.
Instrucțiuni speciale
Reține că utilizarea Thicker Flowers în combinație cu Easy Bloom și Bat Guano poate cauza exces de fosfor în sol.

Bigger Flowers

Bigger Flowers asigură solului o mulțime de nutrienți benefici și stimulatori de creștere. Deși plantele de canabis nu au nevoie de această formulă pentru a supraviețui, ea va contribui la deblocarea întregului potențial genetic al acestora, la sporirea recoltelor și la creșterea calității florilor.

 • Cum utilizezi Bigger Flowers

Bigger Flowers ajută plantele să-și atingă potențialul maxim pe parcursul întregului ciclu de creștere. În faza vegetativă, se adaugă 1 ml la un litru de apă și se aplică la fiecare două zile. În timpul înfloririi, urmează programul de mai jos:

 • Săptămâna 1: 0,5 ml/l
 • Săptămânile 2-3: 0,8 ml/l
 • Săptămâna 4: 1 ml/l

Rămâi la o doză de 1 ml la un litru de apă, până când te decizi să îți speli plantele, înainte de recoltă.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers contribuie la stimularea creșterii și dezvoltării structurale. Conține aminoacizi vitali, care servesc ca elemente de bază ale proteinelor, precum și potasiu, care ajută la reglarea producției de proteine în plante.

 • Cum utilizezi Sweeter Flowers

Începe să aplici Sweeter Flowers în timpul celei de-a cincea săptămâni de înflorire, ghidându-te după programul de mai jos:

 • Săptămâna 5: 0,4 ml/l
 • Săptămâna 6: 0,7 ml/l
 • Săptămâna 7: 0,8 ml/l
 • Săptămâna 8: 1 ml/l

Nu mai utiliza Sweeter Flowers cu aproximativ 2 săptămâni înainte de recoltă, pentru a putea să îți speli plantele.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.

Easy Roots Trichoderma

Easy Roots Trichoderma reprezintă o metodă naturală organică de îmbunătățire a sănătății plantelor. Fiind o ciupercă ce susține creșterea plantelor, Trichoderma îmbunătățește mișcarea nutrienților în sol, iar mineralele importante vor fi ușor disponibile pentru plantele de canabis. Pe lângă îmbunătățirea creșterii, Trichoderma lucrează din greu în sol pentru a lupta împotriva microbilor patogeni și pentru a preveni bolile obișnuite ale rădăcinilor.

 • Cum să utilizezi Trichoderma

Pune o soluție în sol compusă din 1-2 g de pulbere de Trichoderma amestecată în apă. Pentru a menține o populație sănătoasă, aplică 0,5–1 g la fiecare 30 de zile.

Considerații speciale: Trichoderma are potențialul de a concura cu ciupercile micorize din sol. Când utilizezi Easy Roots Mycorrhiza Mix în timpul transplantării, așteaptă două săptămâni înainte de a aplica Trichoderma ca să oferi ciupercilor micorize timp suficient pentru a se fixa.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.

Alge marine

Algele marine provin din ocean, dar aduc foarte multe beneficii plantelor terestre. Plin de azot, fosfor, magneziu, potasiu și fier, acest îngrășământ natural oferă nutrienți importanți care ajută la optimizarea sănătății și productivității plantelor de canabis. Nu doar că algele hrănesc plantele, dar această formă de materie organică ajută și microbii din sol să prospere, lucru care va crește fertilitatea în timp.

 • Cum să utilizezi algele marine

Amestecă 1 g de alge marine la un litru de sol.

Compatibil cu:
Orice alt produs fertilizator pentru canabis de la RQS.

SuperVit

SuperVit oferă o formulă atent elaborată de vitamine și aminoacizi care optimizează creșterea plantelor de canabis și le ajută să reziste la stres. Vitaminele B1, B2, B3, B4, B6 și acidul folic ajută la stimularea metabolismului plantelor și a producției de clorofilă, iar aminoacizii (componentele de bază ale proteinelor), inclusiv glicina, L-leucina și L-tirozina, îmbunătățesc recoltele, producția de rășină și toleranța la stres. În general, SuperVit are ca rezultat plante mai mari și mai productive.

 • Cum să utilizezi SuperVit

Amestecă o picătură de SuperVit cu 4,5 litri de apă sau două picături cu 4,5–9 litri de apă, de fiecare dată când uzi plantele.

Compatibil cu:
Any other RQS cannabis fertiliser product.

Utilizarea fertilizatorilor pentru canabis de la RQS crescut în aer liber: Royal Gorilla

Acum că ai aflat mai multe despre cele mai bune fertilizatoare pentru canabis disponibile, este timpul să aplici cunoștințele în practică! În primul rând, îți vom arăta cum să utilizezi aceste produse atunci când cultivi în aer liber. Vom folosi Royal Gorilla ca exemplu. Dacă apreciezi nivelurile ridicate de THC, vei vrea cu siguranță să încerci această tulpină!

Aprilie

În acest exemplu, sezonul nostru de creștere începe pe 18 aprilie și are loc pe parcursul a 26 de săptămâni. Să începem!

Pune lucrurile în mișcare germinându-ți semințele. Profită de Easy Start în această perioadă, pentru a crește ratele de germinare și pentru a oferi răsadurilor tale cel mai bun start posibil. Răsadurile tale vor avea nevoie de 3-7 zile pentru a ieși din sol. Păstrează-le în celulele lor până când ajung la o înălțime de 3-5 cm și dezvoltă primele seturi de frunze adevărate.

Mai

În cursul lunii mai, răsadurile tale vor începe să crească, semnalând stadiul incipient al fazei vegetative. Pregătește-le noua casă, pune-le în ghiveci și privește-le cum cresc!

Pregătește amestecul pentru ghivece în care îți vei transplanta răsadurile. Ia niște compost de casă sau câțiva saci de pământ obișnuit pentru ghiveci. Adaugă apoi 50–100 g de Easy Boost pentru fiecare 20 l de pământ. Ulterior, adaugă în amestec 20 g de Rhizobacter și 5 g de Mycorrhiza Mix. Amestecă bine ingredientele. Răsadurile tale au acum aproape tot ce au nevoie pentru a se dezvolta în următoarele câteva săptămâni. Udă-le regulat și păstrează-le sub lumini puternice timp de cel puțin 16 ore, în fiecare zi.

Utilizarea fertilizatorilor pentru canabis de la RQS crescut în aer liber: Royal Gorilla

Iunie

În iunie, vei vedea deja o creștere vegetativă semnificativă. Cu ajutorul microbilor aliați, plantele tale vor fi profitat de nutrienții inițiali pe care i-ai furnizat. Acum, va trebui să începi să le hrănești din nou, pentru a te asigura că nu au deficiențe. Aplică următorii nutrienți, pe tot parcursul fazei vegetative, pentru a-ți menține plantele puternice și sănătoase:

 • Easy Grow: dizolvă 1 tabletă în 3-5 l de apă și aplică o dată la fiecare 7 zile.
 • Easy Plus: acest fertilizator va furniza micronutrienți esențiali, pentru a împiedica apariția deficiențelor. Adaugă 1 tabletă la 5-8 l de apă și aplică la fiecare 10 zile. Asigură-te că eviți utilizarea Easy Plus în aceeași zi în care îți hrănești plantele cu Easy Grow.
 • Bigger Flowers: adaugă 1 ml din acest produs la fiecare litru de apă și aplică la fiecare două zile, pentru a accelera dezvoltarea plantelor cu ajutorul nutrienților suplimentari și stimulatorilor de creștere.
 • Rhizobacter: adaugă o altă doză de Rhizobacter la începutul lunii iunie. Colonia originală ar trebui să fie instalată până acum, dar nu strică să adaugi mai multe, pe măsură ce sistemul radicular continuă să se extindă. Adaugă 1 g la fiecare litru de apă și udă rădăcina cu soluția obținută.

Pentru a asigura consistență și pentru a evita utilizarea anumitor produse în aceleași zile, marchează formulele folosite și datele când ai aplicat soluțiile în calendarul tău de creștere.

Iulie

Continuă cu regimul de hrănire prezentat mai sus. Plantele de canabis își mențin un apetit destul de uniform în timpul fazei vegetative. Continuă să le hrănești și observă cum eforturile tale dau roade, pe măsură ce se formează frunze verzi noi.

Adaugă încă o doză de 1 g de Rhizobacter, sub formă de soluție pentru udarea rădăcinii, la începutul lunii iulie, pentru a stimula colonizarea sistemului radicular și pentru a îmbunătăți schimbul de nutrienți între plantele tale și bacteriile benefice.

Utilizarea fertilizatorilor pentru canabis de la RQS crescut în aer liber: Royal Gorilla

August: săptămânile 1-4 de înflorire

Lucrurile sunt pe cale să devină interesante! Pe măsură ce zilele continuă să se scurteze, plantele tale Royal Gorilla de exterior vor începe să înflorească. Plantele de canabis dezvoltă un apetit diferit în această perioadă, necesitând substanțele nutritive în diferite concentrații.

⇢ Săptămâna 1

A sosit momentul să schimbi fertilizatorii pentru faza vegetativă cu hrană pentru faza de înflorire. Utilizează următoarele produse pentru a obține cele mai bune rezultate:

 • Bat Guano: adaugă un strat de Bat Guano la suprafață. Aplică câte 100 g în fiecare ghiveci, amestecă-l ușor în sol și udă bine. Acest lucru va asigura o sursă de fosfor și materie organică, care se va descompune pe tot parcursul fazei de înflorire, hrănind plantele și solul în același timp.
 • Easy Bloom: acest fertilizator organic va crește nivelul de fosfor și potasiu în timpul înfloririi. Adaugă 1 tabletă la 5-8 l de apă și repetă acest lucru o dată la 7 zile.
 • Easy Plus: poți continua să utilizezi Easy Plus în aceeași doză și la aceeași frecvență. Evită însă să îl folosești în aceleași zile când aplici și Easy Bloom.
 • Bigger Flowers: va trebui să schimbi modul în care aplici acest îngrășământ în timpul fazei de înflorire. În timpul săptămânii 1 de înflorire, aplică 0,5 ml per litru, la fiecare două zile.
 • Thicker Flowers: aplică 0,1 ml per litru, în fiecare zi, în timp ce uzi.
 • Rhizobacter: aplică o doză de 1 g de Rhizobacter, pentru a îmbunătăți producția de canabinoizi în timpul înfloririi.

⇢ Săptămâna 2

Continuă să administrezi Easy Bloom și Easy Plus. Crește doza de Bigger Flowers la 0,8 ml per litru și crește cantitatea de Thicker Flowers la 0,2 ml per litru.

⇢ Săptămâna 3

Aplică nutrienți în aceleași cantități ca în săptămâna 2 de înflorire. Crește doza de Thicker Flowers la 0,3 ml per litru.

⇢ Săptămâna 4

Continuă administrarea de Easy Bloom și Easy Plus. Crește doza de Bigger Flowers la 1 ml per litru. Păstrează această doză până când îți speli plantele înainte de recoltare. Crește doza de Thicker Flowers la 0,4 ml per litru.

Utilizarea fertilizatorilor pentru canabis de la RQS crescut în aer liber: Royal Gorilla

Septembrie: săptămânile 5-8 de înflorire

Plantele tale Royal Gorilla vor continua etapa de înflorire și în luna septembrie. Urmează regimul de mai jos, pentru a asigura o creștere continuă și uniformă.

⇢ Săptămâna 5

Poți începe să incluzi Sweeter Flowers în programul tău de hrănire pentru a expune plantele la cantități suplimentare de aminoacizi și potasiu. Începe prin a administra 0,4 ml per litru, atunci când uzi plantele. Crește doza de Thicker Flowers la 0,5 ml per litru.

⇢ Săptămâna 6

Crește doza de Sweeter Flowers la 0,7 ml per litru și doza de Thicker Flowers la 0,6 ml per litru.

⇢ Săptămâna 7

Crește doza de Sweeter Flowers la 0,8 ml per litru. Redu doza de Thicker Flowers la 0,5 ml per litru.

⇢ Săptămâna 8

Crește doza de Sweeter Flowers la 1 ml per litru și continuă să aplici această cantitate până când îți vei spăla plantele. Redu doza de Thicker Flowers la 0,4 ml per litru.

Octombrie: recoltarea și spălarea plantelor

Încă puțin și vei putea fuma roadele muncii tale! Înainte de spălare, hrănește-ți pentru ultima oară plantele cu următoarele fertilizatoare și suplimente. Continuă administrarea de Easy Bloom în aceleași cantități. Administrează o doză finală de Sweeter Flowers de 1 ml la un litru și o doză de Thicker Flowers de 0,4 ml la un litru. Vei putea recolta plantele tale Royal Gorilla pe 16 octombrie. Începe să îți speli plantele la două zile după administrarea ultimelor doze de nutrienți, pe 1 octombrie.

Utilizarea fertilizatorilor pentru canabis de la RQS crescut în aer liber: Royal Gorilla

Utilizarea fertilizatorilor RQS pentru creșterea în interior: Green Gelato Automatic

Dacă preferi să crești în interior, îți vom spune cum să utilizezi fertilizatoarele pentru canabis de la RQS în acest cadru. Vom folosi Green Gelato Automatic ca exemplu. Această tulpină autoflorantă dominată de sativa asigură niveluri ridicate de THC, o frenezie de terpene gustoase și crește cu o viteză surprinzătoare. Utilizează nutrienții și suplimentele noastre pentru a o păstra puternică, sănătoasă și productivă. Reține că tulpinile autoflower necesită mai puțini nutrienți decât omologii lor fotoperiodici. Vei observa că am redus la jumătate nutrienții de mai jos, pentru a ține pasul cu aceste plante rapide.

Săptămâna 1: germinarea

Să începem cu începutul: germinarea semințelor. Îți recomandăm să folosești Easy Start pentru a crea un mediu optim și pentru a crește ratele de germinare. Pune semințele în mediul de creștere și așteaptă 3-7 zile pentru ca acestea să străpungă solul.

În timp ce aștepți răbdător, prepară un amestec de ghiveci. Tulpinile autoflorante se dezvoltă în sol ușor și aerisit. Următoarea rețetă creează mediul de creștere perfect pentru aceste plante rapide:

 • 3 părți mușchi de turbă
 • 3 părți compost
 • 2 părți perlit, pre-udat
 • 1 parte vermiculit, pre-udat

După ce ai realizat amestecul pentru ghivece, adaugă 50-100 g de Easy Boost și 20 g de Rhizobacter la fiecare 20 l de pământ și amestecă-le bine în compoziție. Apoi, umple recipientele.

Utilizarea fertilizatorilor RQS pentru creșterea în interior: Green Gelato Automatic

Săptămâna 2: începe faza vegetativă

În acest moment, răsadurile tale ar trebui să aibă o înălțime de aproximativ 3-5 cm și să te încânte cu câteva frunze mici adevărate. Pentru că devin mai mari, au nevoie de o casă nouă. Fă o gaură în mijlocul recipientelor tale și adaugă 5 g de Mycorrhiza Mix în fiecare gaură, pentru a inocula sistemul radicular cu microbi benefici. Pune răsadurile în noile lor ghivece și udă-le.

Săptămâna 3

Plantele tale se apropie deja de sfârșitul fazei vegetative! În această săptămână, hrănește-le pentru a le oferi energie suficientă în ultimele zile de creștere a frunzelor. Diluează 1 tabletă de Easy Grow la 7–10 l de apă și aplică soluția o dată la 7 zile. De asemenea, acum îți poți trata plantele cu stimulatori de creștere. Adaugă 0,5 ml de Bigger Flowers la fiecare litru de apă și aplică soluția la fiecare două zile, până când începe înflorirea.

Săptămâna 4: începe înflorirea

Ți-am zis noi că Green Gelato Auto crește rapid! Bun venit în faza de înflorire. Va trebui să schimbi nutrienții pe măsură ce plantele tale își doresc din ce în ce mai mult fosfor și potasiu. Utilizează amestecul de mai jos pentru rezultate optime:

 • Bat Guano: pune un strat de 50 g de Bat Guano la suprafața fiecărui ghiveci, pentru un plus de fosfor.
 • Easy Bloom: adaugă 1 tabletă la 12–16 l de apă și utilizează soluția o dată la 7 zile, pe tot parcursul fazei de înflorire.
 • Bigger Flowers: administrează 0,25 ml per litru de apă, la fiecare două zile.
 • Thicker Flowers: administrează 0,05 ml per litru, în fiecare zi în care uzi plantele.
Utilizarea fertilizatorilor RQS pentru creșterea în interior: Green Gelato Automatic

Săptămâna 5

Plantele tale cu flori ar trebui să fie în formă acum! Modifică programul de hrănire corespunzător, pentru a le menține sănătoase:

 • Continuă cu Easy Bloom ca înainte.
 • Crește doza de Bigger Flowers la 0,4ml per litru.
 • Crește doza de Thicker Flowers la 0,1ml per litru.

Săptămâna 6

Este timpul să le oferi copilașilor tăi verzi încă o doză de Rhizobacter, pentru a menține rădăcinile colonizate. Udă rădăcina fiecărei plante cu 1 g de pulbere. Crește doza de Thicker Flowers la 0,15 ml per litru.

Săptămâna 7

Va trebui să crești din nou dozele de nutrienți. Această hrană finală va contribui la formarea florilor și la sinteza canabinoizilor. Urmează instrucțiunile de mai jos:

 • Continuă cu Easy Bloom ca înainte.
 • Crește doza de Bigger Flowers la 0,5 ml per litru.
 • Crește doza de Thicker Flowers la 0,2 ml per litru.

Săptămâna 8: spălare și recoltare

Încă puțin și plantele sunt gata de recoltat! Oprește administrarea oricăror nutrienți și spală-ți plantele; în acest fel, acestea vor fi gata de recoltare în aproximativ două săptămâni.

Utilizarea fertilizatorilor RQS pentru creșterea în interior: Green Gelato Automatic

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews