semințele noastre

Semințe de canabis auto înflorire

Selecția noastră vastă de semințe autoflorante de canabis a fost crescută în mod expert pentru a înflori indiferent de ciclul de lumină. Plantele autoflower de canabis necesită mai puțin timp pentru a înflori și pot fi recoltate de mai multe ori pe sezon.

 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 15.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 17.50
 • Quick One
  € 15.00 € 15.00
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 19.55
 • Autoflowering Mix
  € 21.50 € 21.50
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 20.00
 • Amnesia Haze Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Royal Cheese Automatic
  € 20.00 € 20.00
 • White Widow Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Royal Jack Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Diesel Automatic
  € 21.50 € 21.50

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Ce sunt semințele de canabis cu auto înflorire?

Semințele de canabis cu auto înflorire produc plante care înfloresc singure după 2 - 4 săptămâni de creștere. Cultivatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la schimbarea programului de lumină pentru inițierea și menținerea fazei de înflorire, așa cum ar trebui să facă dacă ar crește plante de canabis fotoperiodice feminizate.

Semințele autoflorante au nevoie, de asemenea, de mult mai puțin timp pentru a crește. Unele soiuri sunt gata de recoltare într-un timp scurt de 8 săptămâni după germinare. În plus, plantele cu auto înflorire sunt compacte, ceea ce le face minunate pentru cultivarea în interior. Deoarece sunt atât de convenabile, aceste plante sunt (nu doar) ideale pentru începătorii în cultivarea canabisului.

Tulpini non fotoperiodice: Ce înseamnă acest lucru?

Plantele de canabis feminizate (fotoperiodice) înfloresc în funcție de orele de lumină pe care le primesc. În natură, ele încep să înflorească când zilele se scurtează, la sfârșitul verii. În interior, cultivatorii inițiază înflorirea reglând lumina pentru creștere la 12 ore de lumină și 12 ore de întuneric.

În schimb, tulpinile cu auto înflorire se dezvoltă în funcție de vârstă, independent de orele de lumină, ceea ce înseamnă că sunt tulpini non fotoperiodice.

Plantele cu auto înflorire au mai multe caracteristici demne de remarcat:

 • Plantele înfloresc automat după 2 – 4 săptămâni.
 • Perioada medie dintre plantare și recoltare este de 10 săptămâni.
 • Semințele cu auto înflorire sunt, de asemenea, feminizate. Nu este nevoie să-ți faci griji pentru plantele masculine.
 • Plantele rămân mici (30–100 cm).
 • Nu atrag foarte mult atenția. Ideale pentru cultivarea ascunsă.
 • Poți recolta câteva recolte per sezon.

Particularități ale plantelor cu auto înflorire

Plantele cu auto înflorire moderne rivalizează cu tulpinile fotoperiodice feminizate (și unele chiar le depășesc) în ceea ce privește puterea, productivitatea și aroma. Mai ales, ele oferă în continuare aceleași mari avantaje menționate mai sus, împreună cu faptul că au reputația de a fi deosebit de stabile și rezistente.

În zilele noastre, plantele autoflorante pot satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori: utilizatorii de recreaționale nu vor avea dificultăți în a găsi soiuri cu auto înflorire bogate în THC, iar utilizatorii holiști pot obține plante autoflorante cu un nivel scăzut de THC, dar cu unul ridicat de CBD pentru a beneficia de canabinoidul non-psihoactiv.

Cine folosește tulpini de canabis cu auto înflorire și de ce?

 • Cultivatorii: Cultivatorii preferă variantele cu auto înflorire, deoarece sunt practice și simple, producând o recoltă rapidă cu o productivitate decentă. Cu dimensiunile lor compacte, sunt printre cele mai bune plante pentru cultivarea în spații mici—excelente pentru micro-culturi sau pentru a pune o plantă sau două pe balcon. De asemenea, acestea sunt tulpini bune pentru a le cultiva în aer liber, deoarece sunt rezistente și robuste. În plus, dimensiunile lor reduse le face o alegere bună pentru cultivarea ascunsă.
 • Fumători: Utilizatorii de canabis recreațional se pot bucura de plantele autoflorante în același mod ca de canabisul feminizat fotoperiodic. Dacă fumezi pentru starea de euforie, care poate fi orice de la relaxare la stimulare, sau distracție și chef de râs, poți găsi planta cu auto înflorire potrivită gusturilor tale! Unele plante cu auto înflorire au un nivel mai scăzut de THC decât media, ceea ce le face ideale pentru persoanele care preferă un efect mai blând și mai echilibrat atunci când fumează canabis.

Cum se cultivă semințele autoflorante

 • Folosește sol ușor, bine drenat

Pentru autoflorante, vei dori un sol care este chiar mai ușor decât cel utilizat pentru cultivarea plantelor de canabis fotoperiodice feminizate. Dacă e necesar, îmbunătățește solul cu perlit pentru a mări aerisirea și drenajul.

 • Interior vs exterior

Interior: Nu e nevoie să ai lumină pentru un program de înflorire, ca în cazul canabisului fotoperiodic. Poți ține autoflorantele la un program de 18/6 (18 ore de lumină, 6 ore de întuneric) sau un program de lumină 24/0 de la semințe până la recoltă.

Exterior: Nu depinzi la fel de anotimpuri ca în cazul plantelor fotoperiodice. Poți planta autoflorantele în orice moment al anului, cu condiția să nu fie îngheț. Recoltează-le la 8-10 săptămâni după plantare. Dacă plantezi autoflorantele la distanță de câteva săptămâni, poți avea mai multe recolte pe an! Autoflorantele sunt ascunse și compacte. Acest lucru le face perfecte pentru activități discrete în exterior.

 • Temperatura optimă și umiditatea pentru cultivarea autoflorantelor

Păstrează temperatura moderată în încăpere în jurul valorii de 21° C (temperatura camerei) pentru o creștere sănătoasă. Temperaturile mai reci sau căldura excesivă pot duce la probleme de creștere.

Umiditatea optimă pentru plantele autoflorante depinde de vârsta plantei. În primele săptămâni ele preferă un mediu mai umed. Redu umiditatea relativă la 40–50% atunci când plantele încep să înflorească pentru a reduce riscul de mucegai.

 • De ce tipuri de nutrienți au nevoie autoflorantele?

În general, autoflorantele sunt mai mici decât canabisul fotoperiodic feminizat. Plantele mai mici necesită mai puțini nutrienți decât plantele mari.

Dacă utilizezi substanțe nutritive pentru canabis din comerț, pune numai ½ sau ¼ din doza recomandată autoflorantelor tale. Când folosești amestecuri comerciale care sunt pre-fertilizate, probabil că nu va trebui să le hrănești până ce autoflorantele nu încep să înflorească, aproximativ în săptămâna 3 sau 4.

 • Ce fel de apă este bună pentru autoflorante?

Datorită faptului că autoflorantele sunt mai mici și au un sistem rădăcinos mai mic, vor avea nevoie de mai puțină apă decât plantele mari fotoperiodice feminizate. Nu le uda prea mult și permite solului să se usuce între udări.

Când se cultivă în sol, nivelul optim al pH-ului apei/nutrienților este de 6–7. Poți ajusta apa la un nivel corect al pH-ului folosind produse naturale pentru reglarea pH-ului „în sus” sau „în jos”.

 • Cum se face formarea plantelor de canabis autoflorante?

Tehnicile de formare a plantelor, cum ar fi tăierea vârfurilor, FIM, crestarea și îndoirea ramurilor, și desfrunzirea nu sunt recomandate pentru autoflorante. Orice tehnică care implică deteriorarea plantelor le va încetini sau stopa creșterea și necesită timp pentru recuperare—timp pe care autoflorantele nu îl au (având în vedere durata lor de viață limitată). Nu ai avea decât o productivitate mult diminuată.

Pe de altă parte, poți încerca o tehnică de formare blândă pentru plante, cum ar fi LST (formare cu stres scăzut), în care vei îndoi tulpinile și ramurile pentru a crea o copertină uniformă și a optimiza expunerea la lumină. Sari peste pașii care implică orice tăiere sau ciupire.

Semințe de canabis cu auto înflorire: intrebari si raspunsuri

De cât timp ai nevoie pentru a crește autoflorantele?
Depinde de tulpină. Dar, în general, autoflorantele vor fi gata mult mai repede decât canabisul fotoperiodic feminizat. Ciclul mediu de viață al autoflorantelor este de aproximativ 10 săptămâni, unele tulpini fiind gata imediat după 8 săptămâni de la germinare.
Poți cultiva plante de canabis fotoperiodice feminizate și autoflorante în aceeași încăpere?
Poți, dar nu este optim. O problemă poate fi diferența de dimensiune dintre cele două tipuri. Cealaltă problemă este că va trebui să aprinzi și să stingi lumina la programul 12/12 pentru a înflori plantele fotoperiodice, ceea ce înseamnă că autoflorantele vor primi mai puțin decât cele 18 sau 20 de ore recomandate, iar productivitatea va fi mai mică.
Cum sunt create plantele cu auto înflorire?
Tulpinile cu auto înflorire sunt create prin încrucișarea cânepei indiene sau sativa cu ruderalis (cânepa sălbatică). Ruderalis este un subtip sălbatic de canabis care crește în regiuni unde vara este foarte scurtă, dar are multe ore de lumină (de exemplu, Europa de Nord sau Siberia). Aceste plante au evoluat pentru a nu se baza pe orele de lumină ca să înflorească, în schimb ele înfloresc în funcție de maturitate.
Influența terpenelor la tulpinile cu auto înflorire
Terpenele sunt compușii aromatici din canabis. Fiecare tulpină are un profil diferit de terpene, care le conferă arome și gusturi distincte. Așadar, dacă fumezi din plantele tale autoflorante și simți gust sau miros de citrice, flori, fructe, ușor rânced sau chiar de combustibil, acest lucru se datorează profilului diferit de terpene al tulpinii tale.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

FILTRU
Tipul de Creștere
Randament
Randament
Înălțime
Height
Înflorire
THC
CBD
Tip
Climat

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.