Semințe Autoflorante

Selecția noastră vastă de semințe autoflorante de canabis a fost crescută în mod expert pentru a înflori indiferent de ciclul de lumină. Plantele autoflower de canabis necesită mai puțin timp pentru a înflori și pot fi recoltate de mai multe ori pe sezon.

 • Cherry Pie Auto
 • Trainwreck Auto
 • Granddaddy Purple Auto
 • Pink Runtz Auto
 • Grape Ape Auto
 • Fat Banana Auto
 • Triple G Auto
 • Cookies Gelato Auto
 • Royal Runtz Auto
 • Haze Berry Auto
 • Royal Cookies Auto
 • Watermelon Auto
 • Northern Light Auto
 • Apple Fritter Auto
 • Royal Critical Auto
 • Mimosa Auto
 • HulkBerry Auto
 • Purple Queen Auto
 • Royal Gorilla Auto
 • Wedding Cake Auto
 • Royal Dwarf
 • Easy Bud
 • Quick One
 • Royal Bluematic

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Ce sunt semințele autoflorante de canabis?

Semințele autoflorante de canabis se transformă în plante care înfloresc automat, acestea fiind astfel mai ușor de crescut și ideale pentru începători.

În timp ce tulpinile fotoperiodice necesită o schimbare a ciclului luminii pentru a induce înflorirea, plantele autoflorante cresc pur și simplu de la semințe la recoltare fără nicio intervenție.

Semințele autoflower de marijuana conțin genetică din Cannabis ruderalis, un subtip care provine din Rusia și regiunile înconjurătoare.

Pe lângă înflorirea automată, aceste plante au un ciclu de viață mult mai rapid, rezistă eficient la dăunători și boli și se mențin la dimensiuni mici și discrete.

Sunt semințele autoflorante feminizate?

Da, semințele noastre autoflorante sunt feminizate pentru a asigura exclusiv plante femele. Cu toate acestea, soiurile autoflower au o genetică diferită de cea a fotoperiodicelor.

În timp ce tulpinile fotoperiodice feminizate necesită o schimbare a ciclului luminii pentru a înflori, plantele autoflorante nu au această nevoie.

Avantajele cultivării semințelor autoflorante

Semințele autoflower oferă o serie de avantaje care le fac ideale pentru începători și iubite de cultivatorii experimentați:

 • Genetică rezistentă: semințele autoflorante de canabis iartă erorile începătorului și rezistă cu brio la acte de neglijență. Comparativ cu tulpinile fotoperiodice, acestea fac față excepțional de bine dăunătorilor, bolilor și temperaturilor fluctuante.
 • Compacte și discrete: tulpinile autoflower sunt potrivite și pentru spații mici și închise, pentru că ating înălțimi de 60-100 cm. Datorită naturii lor discrete, acestea sunt ideale pentru crescătorii care vor să își ascundă recolta de privirile curioșilor.
 • Recolte rapide: în medie, durează 8-10 săptămâni pentru ca semințele autoflorante să ajungă la faza de recoltare. De asemenea, această trăsătură permite cultivatorilor să obțină recolte perpetue pe tot parcursul sezonului de creștere.
 • Infuzate cu genetică de top: semințele autoflower oferă genetica soiurilor fotoperiodice celebre într-un format ușor de cultivat și rapid. Crescătorii au încrucișat genurile Skunk, OG Kush și Haze cu soiuri autoflower.

Video id: 673601992

De ce să alegi semințe autoflower?

Mulți cultivatori încep cu sau trec la semințe autoflower pentru că sunt foarte ușor de crescut. Iată câteva motive pentru care cultivatorii aleg tulpini autoflower mai presus de orice altceva:

 • Nu necesită multă îngrijire: cresc rapid, cu tulpini groase și rezistente. Se vor simți bine atât într-un cort de creștere premium, cât și într-un șanț parțial umbrit.
 • Nu sunt foarte înfometate: de asemenea, necesită mai puțini nutrienți decât tulpina fotoperiodică obișnuită. Un amestec de ghiveci de calitate le va asigura nutrienții pe parcursul ciclului lor de viață de 8-10 săptămâni, crescătorii economisind astfel banii pe care i-ar fi cheltuit pe nutrienți și compost.
 • Sunt practice: dimensiunea lor mică înseamnă că tulpinile autoflower pot fi cultivate de cei cu spațiu limitat, ajungând la faza de recoltare în câteva săptămâni. Sunt ideale pentru balcoane, terase și chiar pervazuri.

Crescătorii nu sunt singurii care pot profita de semințele autoflower de iarbă. Și fumătorii au multe de câștigat de pe urma acestor minuni vitezomane:

 • O varietate de concentrații: soiurile autoflower sunt disponibile în diferite formate - cu conținut ridicat de THC, conținut mediu de THC sau conținut scăzut de THC, fiind o alegere excelentă pentru toate tipurile de fumători. Multe tulpini autoflorante noi au un nivel ridicat de CBD și alți canabinoizi.
 • Arome și efecte excepționale: cu tulpinile autoflower, te poți bucura de profilurile de arome și efecte ale unor tulpini clasice de canabis. Prin infuzarea lor cu ruderalis pentru a asigura trăsătura autoflorantă, crescătorii au creat semințe autoflower care sunt aproape identice cu originalele fotoperiodice în ceea ce privește aroma florilor.

Ce tip de sol este potrivit pentru semințele autoflower?

Când selectezi un sol de plantare pentru tulpinile tale, trebuie să alegi un substrat ușor și aerisit, cu un conținut scăzut de substanțe nutritive.

Caută un sol de plantare cu următorul raport de materii:

 • 3 părți mușchi de turbă
 • 3 părți compost
 • 2 părți perlit
 • 1 parte vermiculit

Canabisul autoflower prosperă și în recipiente de creștere relativ mici. Folosește amestecul de sol pentru a umple un ghiveci de țesătură de 11 litri.

Poți să semeni semințele direct în ghiveciul lor final sau să transplantezi răsaduri de 1-2 săptămâni dintr-o tavă de germinare în casa lor finală.

Cum să crești semințe autoflower în interior

Cultivarea plantelor autoflorante în interior oferă crescătorilor mai mult control asupra unor factori, precum lumina și apa.

Pentru că soiurile autoflower nu răspund la lumină atunci când vine vorba de înflorire, cultivatorii pot alege să păstreze luminile aprinse între 18 și 24 de ore.

Un ciclu de lumină de 18-6 va furniza plantelor tale energia necesară, economisind în același timp bani la plata facturii de energie electrică.

Dacă prețul energiei electrice nu este o problemă, păstrarea luminilor aprinse timp de 20-24 de ore în fiecare zi, pe parcursul ciclului de creștere, ar putea duce la randamente mai mari și o creștere mai rapidă.

Cum să crești semințe autoflower în aer liber

Tulpinile autoflower pot fi crescute cu ușurință în aer liber pe tot parcursul anului.

În timp ce tulpinile fotoperiodice sunt dependente de ciclul de lumină al anotimpurilor, soiurile autoflower se descurcă singure. Le poți semăna din februarie până în septembrie și te poți aștepta fără probleme la recoltă, cu condiția de a evita orice risc de îngheț.

Îți recomandăm să plantezi semințele în etape, la fiecare câteva săptămâni, în timpul sezonului de creștere, pentru o recoltă gata de cules la fiecare două săptămâni.

Creșterea în diferite zone ale grădinii tale te va ajuta să afli unde le priește plantelor tale de canabis și unde să îți concentrezi eforturile în anul ce va urma.

Umiditatea și temperatura perfectă pentru tulpinile tale autoflower

Deși este rezistent, canabisul autoflower necesită anumite temperaturi și niveluri de umiditate pentru a oferi rezultate optime. Încearcă să menții acești parametri:

 • Temperatură: 21°C
 • Umiditate în timpul vegetației: 50-60%
 • Umiditate în timpul înfloririi: 40%

Cum să crești semințe autoflower în interior

Ce tipuri de nutrienți necesită tulpinile autoflower?

Soiurile autoflorante necesită mai puțini nutrienți decât omologii lor fotoperiodici. Pentru că sunt mai mici, au o cerere mai mică de minerale și elemente necesare pentru crearea de energie, proteine și alte componente ale fiziologiei plantelor.

Ca regulă, îți sugerăm să utilizezi jumătate din doza recomandată atunci când folosești produse RQS, cum ar fi Easy Boost, Easy Grow și Easy Bloom.

Ce fel de apă este recomandată pentru tulpinile autoflower?

Plantele de canabis autoflower necesită soluții de apă și nutrienți cu un pH de 6-7 (atunci când sunt cultivate în sol). Folosește un contor de pH pentru a îți măsura preparatele și aplică soluții de creștere sau reducere a pH-ului pentru a menține un nivel corespunzător.

Când vine vorba de udare, ai grijă să nu exagerezi. Tulpinile autoflorante au un sistem radicular mai mic decât tulpinile fotoperiodice și necesită mult mai puțină apă.

Asigură-te că mediul de creștere este complet uscat înainte de udare; acest lucru va contribui la prevenirea putrezirii și a sufocării rădăcinii.

De unde pot cumpăra cele mai bune semințe autoflower?

Există sute de tulpini autoflorante disponibile, iar fiecare oferă ceva diferit. Poți folosi instrumentele de filtrare de la RQS pentru a îți restrânge căutarea și pentru a simplifica selectarea semințelor autoflower.

Folosește filtrul din colțul din stânga sus al paginii pentru a alege dimensiunea dorită, nivelul de THC, înălțimea, randamentul și timpul de înflorire. De asemenea, poți utiliza filtrul „sortare după” din colțul din dreapta sus, pentru a vedea cele mai populare soiuri.

Pachetele conțin 1, 3, 5 sau 10 semințe. Dacă vrei să încerci diferite genetici, selectează Amestec autoflorant.

Dacă ești începător și nu știi de unde să începi, îți sugerăm să folosești Starter Kit Auto Înflorire pentru a îți simplifica munca.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

FILTRU
Tipul de Creștere
Înălțime
Înălțime
Productivitate
Productivitate
Înflorire
THC
CBD
Tip
Climat
Efect
Flavor
Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37803 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.