Ghidul de cultivare a canabisului de Royal Queen Seeds


By Max Sargent

Așadar, ai plante de canabis care se apropie de recoltare și rezerve insuficiente de marijuana pentru a te ajuta să treci peste perioada tipică mai mare de 30 de zile dintre recoltare și produsul finit maturat. Poate că nici măcar nu ai o rezervă potrivită pentru a trece peste cele 1-2 săptămâni necesare în medie uscării mugurilor în mod convențional. Sau poate ești doar curios să știi dacă florile tale sunt sau nu gata de recoltat? Indiferent de motivațiile tale personale, ai o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de uscarea rapidă a canabisului. Problema este că cele mai populare metode de uscare rapidă vor degrada atât de mult mugurii în timpul acestui proces, încât nu merită efortul.


Cititorii noștri merită mai mult de atât. Vom dezvălui modalități simple de a usca rapid planta de canabis fără a-ți distruge țigara pe care vrei să o fumezi. Am inclus și o surpriză lipicioasă în text pentru acei iubitori de concentrate de canabis și care sunt în căutare de extracte mai aromate folosind materialul proaspăt, neuscat.

Video id: 484380359

1. Pungi maro și ventilatoare de computer

Pungile simple de hârtie maro, precum cele pe care le obții de la brutărie, sunt perfecte pentru uscarea mugurilor. În special muguri mici, de mărimea popcornului. Dacă pui o mână sau două de bulgărași mai mici proaspăt tunși într-o pungă de hârtie și îi lași să se usuce timp de 2-3 zile, ești la jumătate de drum. În mod ideal, ar trebui să îi lași încă 3 zile ca să se usuce complet. Dar dacă te grăbești, poți trece la pasul următor.

Apoi, pornește laptopul și vezi unde este ventilatorul. Toate laptopurile moderne au ventilatoare care elimină aerul cald pentru a menține funcționarea internă răcoroasă a dispozitivului. Pune pe tastatură bulgării mici pe jumătate uscați, pe un prosop de hârtie. Sau pe un prosop de hârtie direct în fața orificiilor de la ventilator, dacă ai un model care are aerisirea diferită. Întoarce mugurii la fiecare 10 minute sau cam așa ceva, până când se simt uscați la atingere. Acest proces poate dura o oră sau mai mult, dar mugurii vor avea putere. Nu te aștepta la un buchet plin de arome sau o aromă delicioasă, și mai degrabă așteaptă-te la un fum acceptabil și cu un gust puțin dur.

Brown Bags And Computer Fans

2. Transformă camera boilerului într-o cameră de uscare

Majoritatea caselor private au o cameră pentru boiler. Cazanul de apă din interior menține temperatura camerei pentru boiler destul de confortabilă, iar umiditatea relativă este minimă. Acesta este un loc grozav pentru uscarea rapidă a canabisului. Cel mai bine este să pui toți mugurii mici în pungi maro, dar poți folosi și o sfoară pentru a agăța mugurii mai mari, așa cum ai face de obicei când îi usuci tradițional. Diferența cea mare este că vei crește căldura pornind încălzitorul de apă caldă. Poți usca complet recolte uriașe în 3 zile dacă lași comutatorul de apă fierbinte pornit în cea mai mare parte a timpului. Acest procedeu va crește cu siguranță și facturile la utilități. În cazul utilizării normale, te poți aștepta ca mugurii mai mici să fie suficient de uscați ca să-i poți fuma în doar 3-4 zile, iar mănunchiurile de flori mai dense vor avea nevoie de 6-7 zile. Această metodă are un impact mai mic asupra calității în comparație cu majoritatea celorlalte, însă mugurii tot nu vor avea un gust fantastic.

The Boiler Room

Alternativă: Folosește rășină vie

Tendința anului 2023 în ceea ce privește inhalarea este reprezentată de concentratele de rășină vie. Chiar și cele mai puternice extracte precum ceara și shatter pot fi îmbunătățite. Folosirea florilor proaspete congelate, în locul mugurilor uscați și lăsați cu grijă la maturat, este descoperirea pe care specialiștii din SUA au făcut-o pentru a produce concentrate gastronomice cu mai multe terpene. Ceva se pierde cu siguranță în tranziție cu metodele de extracție standard BHO. Rășina vie se mândrește cu aceeași putere foarte ridicată, cu un profil de aromă mult îmbunătățit. Din păcate, asta nu este probabil la îndemâna cultivatorului casnic obișnuit. Canabisul trebuie păstrat la temperaturi sub pragul critic pe durata întregului proces de extracție și chiar este nevoie de condiții de laborator și de echipamente pentru a realiza acest procedeu. Totuși, acesta este un deliciu de top care se găsește din 2018 în toate cluburile de canabis, cafenelele și farmaciile bune. Fii atent la nume precum „sos”, „sevă” și „sirop” care apar în meniu.

Iarba uscată la soare

Cultivatorii în aer liber usucă marijuana așezată pe pietre în lumina directă a soarelui de mii de ani. Cu siguranță nu este cea mai eficientă metodă de a usca canabisul, dar funcționează. Atât căldura, cât și lumina soarelui îi vor degrada calitatea. Totuși, dacă îți dorești să usuci rapid mugurii mici și afară este cald și însorit, poți grăbi procesul dacă arunci o mână de muguri mici într-o pungă maro și apoi îi usuci la soare. Cel mai bine folosește o piatră pentru a lăsa punga cu muguri în lumina directă a soarelui, căci nu vrei să riști ca o rafală de vânt să-ți împrăștie iarba. Apoi trebuie să ai răbdare cu așteptarea. După o zi sau două de vreme caldă, uscată și însorită, ar trebui să obții niște muguri crocanți pe care să-i poți fuma. În mod similar, aroma și puterea vor fi deteriorate, așa că nu vei obține tot ce se poate din marijuana cu această metodă.

Măsuri disperate

Coacerea mugurilor în cuptor este o idee groaznică. Pur și simplu nu face asta! Va fi doar o risipă de iarbă. Temperaturile din cuptor sunt mult, mult, mult prea fierbinți pentru canabis. Chiar și la o setare scăzută – tot este prea fierbinte. Sigur că mugurii se vor usca în câteva minute, însă și majoritatea canabinoizilor se vor găti. Acești muguri vor avea gust de material vegetal ars și nu vei avea parte de niciun high.

Dacă pui marijuana la cuptorul cu microunde, vei avea parte de o altă dezamăgire garantată. Lăsarea mugurilor câteva reprize de 10 secunde în cuptorul cu microunde este o modalitate dezastruoasă de a usca iarba. Probabil că aceste metode vin din „marea carte a ideilor proaste” și trebuie evitate.

Poți usca iarba într-un deshidrator?

Deshidratoarele de alimente folosesc căldura pentru a usca carnea, fructele sau alte alimente pentru a prelungi perioada de valabilitate a acestora. Nu îți recomandăm să folosești un deshidrator de alimente pentru a-ți usca iarba, deoarece căldura de la deshidrator va degrada canabinoizii și terpenele din muguri în același mod în care ar face asta un cuptor, ceea ce va duce la obținerea unui fum lipsit de aromă și mai puțin puternic.

Step 1

Uscarea canabisului — răbdarea este cheia

Când vine vorba de uscarea mugurilor de canabis, răbdarea este cheia. Procesul de uscare implică activarea canabinoizilor și reducerea umidității din flori, creând un fum mai puternic, și cu o durată de valabilitate a canabisului mai lungă. Deși există multe modalități expres de a usca mugurii, nu îți recomandăm să folosești niciuna din ele. Chiar dacă sunt mai rapide, toate aceste tehnici se bazează pe căldură, descompunând canabinoizii și terpenele care oferă canabisului efectele și aromele pe care le îndrăgești atât de mult.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37832 reviews