• Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla este un hibrid extrem de puternic, care, până de curând, a fost disponibil numai în SUA. Cu niveluri de THC care câteodată depășesc 25%, oferă un high incredibil și relaxant, împreună cu o stare echilibrată de euforie. Datorită efectului său, Royal Gorilla are și un bun potențial medicinal, fiind o alegere ideală în cazul durerilor cronice și a altor afecțiuni.
 4.5/5 (635) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
€ 27.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Royal Gorilla: RQS Își Pune Amprenta Asupra Legendarei Tulpini Gorilla Glue

Fără îndoială, Royal Gorilla este una dintre cele mai populare tulpini de canabis, venite din SUA, după o perioadă lungă de timp, devenind faimoasă într-un timp foarte scurt. Descoperirea ei a fost o pură întâmplare. Doi crescători din SUA, Joesy Whales și Lone Watie, au descoperit tulpina după ce plantele Chem Sis s-au polenizat, în mod accidental, cu Sour Dubb. Nu știm exact ce l-a determinat pe Lonie să păstreze o parte din semințe atunci când Joesy a aruncat tulpina, dar ceea ce știm este că, mai târziu, el a plantat semințele, de curiozitate, și ceea ce a rezultat a fost spetaculoasa Royal Gorilla!

Genetică și Potență

Cei doi crescători pasionați au știut de îndată că au creat ceva cu adevărat special și au fost uimiți de rezultatele primelor măsurători THC. Deși și un procentaj de 24-26% THC este suficient de mare, se spune că unele dintre descoperirile lor au avut un procentaj incredibil de 30% - THC, procentaj care până atunci nu a mai fost găsit vreodată în altă tulpină.

În ceea ce privește numele Gorilla Glue, povestea oficială este că ei au ales acest nume din cauza producției foarte mare de rășină a tulpinei, care îi făcea pe cei doi crescători să se lipească de tot ce le ieșea în cale după ce își îngrijeau noua creație. Dar, având în vedere efectul extrem de relaxant al tulpinii, Gorila Royal poate fi de asemenea un nume perfect pentru a descrie moleșeala adâncă, care te va "lipi" de canapea, deși high-ul îți crează o incredibilă euforie - făcând efectele ei să fie foarte frumos și ideal echilibrate.

Randament și Mod de Creștere

Royal Gorilla nu este neapărat o tulpină pe care ai alege-o pentru randamentele ei, care sunt destul de moderate, de fapt - accentul este pus mai degrabă pe calitatea mugurului. Royal Gorilla poate fi crescută atât în interior cât și în aer liber, dezvoltând muguri enormi, cu frunze verzi de culoarea lime-ului. Datorită producției puternice de rășină, frunzele ei vor fi acoperite din abundență de trichomi, care vor străluci frumos la soare!

Efecte

Unele plante de Royal Gorilla au un conținut mediu de THC de 24% - 26%, dar anumite fenotipuri au capacitatea de a depăși acest procentaj, atunci când sunt cultivate de către experți. Induce un efect foarte puternic, care este incredibil de relaxant - perfect pentru când vrei să te relaxezi și să scapi de stres. Cu toate acestea, ceea ce face ca Royal Gorilla să fie atât de specială este faptul că acest efect relaxant este echilibrat de un high euforic. De asemenea, potența sa o face să fie tulpina ideală pentru consumatorii de canabis medicinal, care doresc o plantă puternică pentru a-i ajuta la gestionarea simptomelor.

Royal Gorilla, care este un hibrid echilibrat, având 50% Indica/Sativa, cu tonuri fermecătoare dulci și pământii, completate armonios cu note de lămâie și conifere. Transformă fumatul într-o degustare pe cinste, care nu va dezamăgi nici cei mai capricioși cunoscători.

Tulpina a câștigat deja mai multe premii, spre exemplu Cannabis Cup din 2014 și World Cannabis Cup din 2015, unde a câștigat primul loc la categoria celor mai bune hibride.

În cazul în care nu este deja evident, Royal Gorilla este un hibrid cu adevărat remarcabil pentru fanii de pe tot globul. Se merită să investești timp în ea!

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 27%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 90 - 160 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Mijlocul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Tip: Sativa 50% Indica 50%
 • Efect: Cerebral și relaxant
 • Climat: Cald
 • Aromă: Woody

  By J. H. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Growing well
  Comentariu : Fast postage now just cant wait for them to grow 5 star

  By M. J. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Royal Gorilla
  Comentariu : Danke für die schnelle Lieferung. Perfekt alles bestens!! Der Sämling entwickelt sich.😊

  By I. F. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Gorilla
  Comentariu : Middle Europe, outdoor and still amazing power. Yield aprox. 180g per plant.

  By B. B. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal gorilla
  Comentariu : zeer mooie plant met zeer goed uitziende toppen, kan niet wachten om deze dames te oogsten!

  By I. F. on 26/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Gorilla
  Comentariu : Middle Europe, outdoor and still amazing power. Yield aprox. 180g per plant.

  By T. D. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal Gorilla
  Comentariu : Beautiful Plant, had a purple pheno and a regular one. The Purple one was one of the prettiest Ladies I have ever grown. Amazing customer service and fast shipping !

  By R. W. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Nice little outdoor plant
  Comentariu : It's a nice little really bushy plant. I did not bend it down or had to cut it. Hight 1,55 m outdoor and around 550 gramm.

  By C. D. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal gorila
  Comentariu : Top 👌

  By N. B. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : La meilleure de tout ce que j'ai pu voir !
  Comentariu : Je recommande très fortement, bon rendement, pas capricieuse du tout, mais surtout une croissance et flo très rapide, bcps plus rapide que décris sur la fiche technique, en 2 mois au total on recolte (boosté avec un engrais biologique de qualité) Avec tous ces avantages dèjà on a gout incomparable et fort en thc, pour ceux qui veulent se rapprocher du goût de la résine c'est celle-ci!!!

  By R. U. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Que cepa!!
  Comentariu : Efecto increíble con una buena cosecha

  By D. M. on 23/Mar/2020 :
  (2)

  Titlu : Avis mitigé
  Comentariu : Je n'ai pas encore réussis à arriver à terme de cette variété. 3 en intérieur, 2 sont partis hermaphrodite malgré toute mon attention. J ai décidé d en faire partir 2 en extérieur, 1 seule graine à germé. Je suis déçu car prix élevé et je n ai pas encore pu y goûter.

  By E. R. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal GORILLA
  Comentariu : It's a very potent strain.

  By A. M. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal Gorilla Feminised
  Comentariu : Amazing service, prompt delivery! All three seeds in early stages of Veg! Thanks guys!

  By S. G. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Amazing
  Comentariu : First grow and they got amazing, one of the best turning and tasting weed I've ever smoked. all 3 plants got massive and turned into saplings :D definetly recommend this strain, but take care of the height, I've underestimated it :D

  By A. V. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Gorilla
  Comentariu : J ai acheté 3 graines pour tester est les les 3 on germée ,,graines de qualité


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Strain: Royal Gorilla