• Îngrășământ Bio-Grow

Îngrășământ Bio-Grow

Îngrășământul lichid Bio-Grow te va ajuta să ai rezultate la un alt nivel. Creat pentru a obține o performanță de top a plantelor, acest amestec folosește un echilibru NPK perfect, enzime, aminoacizi și materie organică pentru a optimiza sănătatea plantelor și a solului. Hrănește pentru o creștere bogată și adaugă viață solului pentru a pune bazele unei etape de înflorire reușite și productive.
On sale!
Pret Redus!
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Îngrășământ Bio-Grow: obține o performanță maximă a plantelor

După ani de cercetare și dezvoltare, am lansat în sfârșit îngrășământul nostru lichid personalizat, care conține tot ce au nevoie plantele tale de canabis pentru a se dezvolta pe parcursul etapei vegetative – îți prezentăm Bio-Grow.

Având un raport NPK perfect echilibrat de 3-3-3, acest îngrășământ pentru plante oferă amestecul perfect de azot, fosfor și potasiu necesar pentru a contribui la creșterea unor plante cu frunze bogate. Completarea cu o listă amplă de aminoacizi stimulează dezvoltarea plantelor, în timp ce un conținut de materie organică de 15% ajută la îmbunătățirea proprietăților fizice, biologice și chimice ale solului. În plus, prezența activatorilor enzimatici ajută la stimularea dezvoltării microbilor benefici, dând naștere unui sol viu, curat și fertil.

Cum să utilizezi îngrășământul lichid Bio-Grow

1. Se agită bine înainte de utilizare.
2. Adaugă 1–2 ml la un litru de apă.
3. Se amestecă bine.
4. Se aplică la rădăcină sau ca spray foliar.

Bio-Grow: depozitare & siguranță

Nu amesteca îngrășământul cu produse foarte acide. A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură cuprinsă între 5-35°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu mânca, nu bea și nu fuma în timpul utilizării. În caz de vărsare, se curăță cu apă; nu vărsa produsul în mediul înconjurător.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.