• Bat Guano
  • Bat Guano
  • Bat Guano
  • Bat Guano
  • Bat Guano

Bat Guano

Nutrienții organici nu doar hrănesc plantele de canabis, ci asigură și microbi sinergici din sol, care alimentează creșterea sănătoasă a plantelor. Bat Guano oferă un raport foarte nutritiv de NPK, alături de micronutrienți și enzime, în mediul de creștere. Folosește această substanță în interior și în aer liber, la începutul ciclului de creștere, pentru avânt, și mai târziu, pentru înflorire.
(32) Scrie o recenzie
Selectează unitățile
On sale!
Pret Redus!
€ 10.90

€ 10.90 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (27)

Bat Guano: Bogat în nutrienți vitali pentru canabis

Royal Queen Seeds Bat Guano servește cantități mari de enzime, NPK și micronutrienți esențiali pentru creșterea plantelor de canabis și producții bogate. Fiind o substanță complet naturală și organică, Bat Guano hrănește mai întâi microbii din sol.

Concentrațiile de nutrienți din acest produs natural variază ușor, dar fiecare pachet de 500 g garantează un raport minim NPK de 1:10:1. Combinați, acești macronutrienți cheie ajută planta de canabis prin îmbunătățirea ratei de creștere și a producției de flori, precum și prin creșterea calității frunzelor și încurajarea fotosintezei.

De asemenea, micronutrienții din Bat Guano contribuie la construirea proteinelor, crearea clorofilei și creșterea rezistenței la boli.

Bat Guano oferă o sursă puternică de substanțe nutritive atât în interior, cât și în aer liber și nu degajă mirosuri neplăcute. Crescătorii își pot păstra pachetul ani de zile fără să își facă griji în privința datei de expirare, în condițiile în care îl depozitează într-un loc uscat și întunecat.

Cum se folosește Bat Guano

În aer liber, aplică ½ kg de Bat Guano la fiecare 2-5 m² de mediu de creștere. În timpul fazei de înflorire, împrăștie mai mult Guano și greblează-l în sol.

Când crești în interior în recipiente, amestecă 100 g de Bat Guano în 15 litri de sol pentru ghivece, înainte de a semăna semințe sau de a transplanta răsaduri. Mai târziu, împrăștie mai mult Bat Guano pe ghivece, după cum este necesar, și udă bine.

Crescătorii pot folosi Bat Guano și atunci când cresc cu fibră de cocos pură. Îți recomandăm să folosești un recipient inteligent tip ghiveci cu această strategie, pentru a preveni scurgerea substanțelor nutritive.

Bat Guano - 50 de grame

RQS Nutrients: The Best
Fertilisers for Cannabis

GERMINARE
VEGETATIVĂ
ÎNFLORIRE
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(soil
preparation)
transplantare
transplantare
transplantare
transplantare
Incompatibilitate (mai puțin în cazul în care nutrienții sunt folosiți în etape diferite de creștere) Conținut ridicat de fosfor (a se verifica secțiunea de Atenție specială pentru fiecare produs).