10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

 • Biostimulator pentru înflorire
 • Biostimulator pentru înflorire

Biostimulator pentru înflorire

Florile tale arată puțin mai rău când se apropie vremea recoltei? Te aștepți la flori mari, dar deseori ai parte de bulgări mici fără savoare? Biostimulatorul pentru înflorire de la RQS va remedia toate aceste probleme și altele în plus! Valorifică vitaminele, macronutrienții și oligoelementele din acest trio de formule pentru a obține flori mai mari, mai gustoase și mai bogate.
(2) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Cumpără și câștigă 15 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Biostimulator pentru înflorire: Pentru muguri mai mari, mai gustoși, cu mai multă rășină

Pachetul cu biostimulatoare pentru înflorire va aduce o îmbunătățire mugurilor tăi. Pregătește-te pentru mai multă rășină, productivitate mai mare și o aromă superioară. Acest produs complet vegan conține trei produse stimulatoare în formă lichidă (3 x 75 ml).

Flori mai bogate

Plantele de canabis dezvoltă un apetit deosebit în timpul etapei de înflorire, iar produsul Flori mai bogate răspunde perfect acestor atacuri de foame. Această sursă 100% vegană de fosfor și potasiu stimulează înflorirea și producerea de canabinoizi. Fosforul intensifică sănătatea sistemului radicular și formarea florilor. Potasiul oferă rezistență la boli și stimulează dimensiunea florilor.

Aplică după trecerea la un ciclu de lumină 12/12 la interior, sau de îndată ce începe înflorirea la exterior. Aplică cu grijă dacă o folosești o dată cu Bat Guano și Easy Bloom – dacă se folosesc toate trei, se poate ajunge la probleme de toxicitate. Se administrează cu apă în fiecare zi, începând cu 0,1 ml la un litru. Se crește cantitatea cu 0,1 ml pe săptămână. Redu la 0,5 ml în săptămâna a șaptea, și continuă diminuarea cantității cu 0.1ml până la înflorirea completă.

Flori mai mari

Flori mai mari conține o gamă de enzime, vitamine și stimulatori de creștere care sunt vitale pentru formarea optimă a mugurilor. Adăugarea de acid fulvic și humic furnizează oligoelemente care determină producerea florilor și care îmbunătățesc semnificativ productivitatea.

Această formulă este compatibilă cu toate celelalte produse de la RQS. Aplică formula pe toată perioada ciclului de creștere. În timpul fazei vegetative, folosește 0,5 ml pe litru în fiecare zi, sau 1 ml la 2 zile până în a doua săptămână de înflorire. În continuare, aplică 0,8 ml în timpul celei de a treia săptămâni de înflorire, și 1 ml pentru restul etapei de înflorire până la înflorirea completă.

Flori mai dulci

Flori mai dulci utilizează un amestec de aminoacizi și potasiu pentru a crea un ritm mai rapid de biosinteză a terpenelor. Mai simplu spus, folosirea sa are ca rezultat gusturi și mirosuri superioare!

Fiind compatibil cu produsele de fertilizare de la RQS, se aplică doar în timpul ultimelor patru săptămâni de înflorire înainte de înflorirea completă. Aplică 0,4 ml la litru în timpul săptămânii a cincea atunci când uzi plantele, 0,7 ml în timpul săptămânii a șasea, 0,8 ml în a șaptea săptămână, și 1 ml în timpul celei de-a opta săptămâni.

Depozitează cele trei produse stimulatoare într-un loc răcoros și întunecat care nu depășește 10°C. Ține departe de accesul copiilor și al animalelor. Agită bine înainte de utilizare.


  De P. N. În 28/Apr/2022 :

  Titlu : Pascal Niro
  Cometariu : excellant produit le résultat est formidable


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și