• Biostimulator pentru înflorire
 • Biostimulator pentru înflorire

Biostimulator pentru înflorire

Florile tale arată puțin mai rău când se apropie vremea recoltei? Te aștepți la flori mari, dar deseori ai parte de bulgări mici fără savoare? Biostimulatorul pentru înflorire de la RQS va remedia toate aceste probleme și altele în plus! Valorifică vitaminele, macronutrienții și oligoelementele din acest trio de formule pentru a obține flori mai mari, mai gustoase și mai bogate.
(22) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (21)

Biostimulator pentru înflorire: Pentru muguri mai mari, mai gustoși, cu mai multă rășină

Pachetul cu biostimulatoare pentru înflorire va aduce o îmbunătățire mugurilor tăi. Pregătește-te pentru mai multă rășină, productivitate mai mare și o aromă superioară. Acest produs complet vegan conține trei produse stimulatoare în formă lichidă (3 x 75 ml).

Flori mai bogate

Thicker Flowers

Plantele de canabis dezvoltă un apetit deosebit în timpul etapei de înflorire, iar produsul Flori mai bogate răspunde perfect acestor atacuri de foame. Această sursă 100% vegană de fosfor și potasiu stimulează înflorirea și producerea de canabinoizi. Fosforul intensifică sănătatea sistemului radicular și formarea florilor. Potasiul oferă rezistență la boli și stimulează dimensiunea florilor.

Aplică după trecerea la un ciclu de lumină 12/12 la interior, sau de îndată ce începe înflorirea la exterior. Aplică cu grijă dacă o folosești o dată cu Bat Guano și Easy Bloom – dacă se folosesc toate trei, se poate ajunge la probleme de toxicitate. Se administrează cu apă în fiecare zi, începând cu 0,1 ml la un litru. Se crește cantitatea cu 0,1 ml pe săptămână. Redu la 0,5 ml în săptămâna a șaptea, și continuă diminuarea cantității cu 0.1ml până la înflorirea completă.

Flori mai mari

Bigger Flowers

Flori mai mari conține o gamă de enzime, vitamine și stimulatori de creștere care sunt vitale pentru formarea optimă a mugurilor. Adăugarea de acid fulvic și humic furnizează oligoelemente care determină producerea florilor și care îmbunătățesc semnificativ productivitatea.

Această formulă este compatibilă cu toate celelalte produse de la RQS. Aplică formula pe toată perioada ciclului de creștere. În timpul fazei vegetative, folosește 0,5 ml pe litru în fiecare zi, sau 1 ml la 2 zile până în a doua săptămână de înflorire. În continuare, aplică 0,8 ml în timpul celei de a treia săptămâni de înflorire, și 1 ml pentru restul etapei de înflorire până la înflorirea completă.

Flori mai dulci

Sweeter Flowers

Flori mai dulci utilizează un amestec de aminoacizi și potasiu pentru a crea un ritm mai rapid de biosinteză a terpenelor. Mai simplu spus, folosirea sa are ca rezultat gusturi și mirosuri superioare!

Fiind compatibil cu produsele de fertilizare de la RQS, se aplică doar în timpul ultimelor patru săptămâni de înflorire înainte de înflorirea completă. Aplică 0,4 ml la litru în timpul săptămânii a cincea atunci când uzi plantele, 0,7 ml în timpul săptămânii a șasea, 0,8 ml în a șaptea săptămână, și 1 ml în timpul celei de-a opta săptămâni.

Depozitează cele trei produse stimulatoare într-un loc răcoros și întunecat care nu depășește 10°C. Ține departe de accesul copiilor și al animalelor. Agită bine înainte de utilizare.

Nutrienții RQS: cei mai buni fertilizatori pentru canabis

GERMINARE
VEGETATIVĂ
ÎNFLORIRE
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(soil
preparation)
transplantare
transplantare
transplantare
transplantare
Incompatibilitate (mai puțin în cazul în care nutrienții sunt folosiți în etape diferite de creștere) Conținut ridicat de fosfor (a se verifica secțiunea de Atenție specială pentru fiecare produs).

  De C. S. În 11/Apr/2023 :

  Titlu : MME stahl
  Cometariu : super produit, rien à dire, mais on utilise bcp + de bigger que de sweeter et de flower, il faudrait qu'on puisse nacheter chaque flacon au detail, je dois recommander un kit complet juste pour le bigger, qu'il me reste 2 flacons neufs de flower et swetter

  De A. A. În 16/Mar/2023 :

  Titlu : good quality
  Cometariu : very good for flowers

  De F. D. În 22/Feb/2023 :

  Titlu : F.D
  Cometariu : Super Zeug, hat meinen Lieblingen sehr geholfen.

  De M. W. În 13/Feb/2023 :

  Titlu : Max
  Cometariu : This is a first for me and so far I am impressed, I am growing some plants for the second time from seed, and I am in the 8th week of flower, and the buds are definitely bigger and firmer than the last grow, you can see it and feel it if I give them a little squeeze. I would go as far as to say that they are some of the biggest and firmest buds | have had, or at the very least for quite sometime. Cant talk about the taste and flavour as yet, but I am pretty happy so far and I am hopeful that I will be impressed with the finished product.

  De P. H. În 06/Feb/2023 :

  Titlu : great
  Cometariu : ❤️🧨🧨

  De E. M. În 28/Dec/2022 :

  Titlu : enomalsi
  Cometariu : alles in 1 makkelijk te voor gebruik

  De C. S. În 30/Nov/2022 :

  Titlu : Fantastico
  Cometariu : Essenziale in fase di fioritura consiglio vivamente a tutti

  De B. B. În 17/Oct/2022 :

  Titlu : Good product
  Cometariu : Going for my 2nd run with this pack, so far went with little dosages on my autoflowers but looking good, will increase on next runs and compare.thks

  De M. S. În 18/Oct/2022 :

  Titlu : Works wonderfully!
  Cometariu : Blooming has improved so much with this product. I recommend it

  De T. O. În 05/Oct/2022 :

  Titlu : Sehr gut
  Cometariu : Easy zu verwendet und guter Ertrag, Geschmack und Größe.

  De A. S. În 29/Aug/2022 :

  Titlu : TOP
  Cometariu : Ottimo prodotto per la fioritura..

  De M. H. În 29/Aug/2022 :

  Titlu : Stan du 17
  Cometariu : Trés pratique pour répartir les différents apports nécessaires aux périodes de croissance, floraison puis dégustation...

  De S. F. În 17/Aug/2022 :

  Titlu : Rva
  Cometariu : Good

  De L. N. În 09/Aug/2022 :

  Titlu : Lohjaqueen
  Cometariu : Perfecto

  De H. Z. În 02/Aug/2022 :

  Titlu : Nur Bio für die Natur
  Cometariu : Genau das was Pflanze brauch


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.