• Easy Roots Rhyzobacter

Easy Roots Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter pentru rădăcini ajută plantele tale să acceseze nutrienți, reduce bolile rădăcinilor, optimizează productivitatea și furnizează multe minerale necesare plantelor.
Amount:
50gr
€ 12.95
€ 12.95
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Easy Roots Rhizobacter pentru rădăcini: Împrospătează-ți solul

Pe lângă mai multe specii de bacterii, fiecare pachet de Easy Roots Rhizobacter pentru rădăcini conține o formă sinergică de alge care le ajută să crească rapid. Specia de alge protejează bacteriile de agresivitatea îngrășămintelor și de fluctuația pH-ului și, de asemenea, conține 60 de oligoelemente necesare plantelor de canabis.

Prin adăugarea de Easy Roots Rhizobacter pentru rădăcini în mediul de creștere, vei oferi plantelor tale un start grozav. Populația sănătoasă de microbi va forma o relație simbiotică cu plantele de canabis, un fel de acord de care vor beneficia ambele forme de viață.

Ajută-ți plantele să acceseze nutrienții de care au nevoie

Cantitățile mari de materie organică de calitate superioară ajută la construirea unui sol sănătos. Cu toate acestea, plantele nu pot prelua nutrienții sub această formă. Microbii găsiți în acest amestec acționează ca intermediari în rețeaua alimentară din sol.

Plantele de canabis își eliberează constant zaharurile delicioase pentru a ține aceste substanțe în jur. După ce pier, se descompun și eliberează și mai multe substanțe nutritive în rizosferă. De asemenea, populațiile mai mari mențin sistemul radicular sănătos și fără boli. Nivelurile mai mari de bacterii bune concurează cu cele rele și le țin la distanță.

Și asta nu e tot! Acești aliați microbieni produc, de asemenea, hormoni, vitamine și biostimulatori care vor ajuta la mărirea productivității și la producerea de vlăstari puternici.

Pentru a îmbunătăți sănătatea solului tău, adaugă pur și simplu 1 g de Easy Roots Rhizobacter pentru rădăcini la fiecare litru de sol și amestecă substratul minuțios. În mod alternativ, pune 1 g în fiecare orificiu chiar înainte de a transplanta în ghivece noi. Acoperă substratul la fiecare 21 de zile amestecând 1 g în apă și aplicând ca pe un amestec la rădăcină.

    Nobody has posted a review yet


    You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.