• Alge marine

Alge marine

Lasă la o parte îngrășămintele sintetice și adoptă în schimb culturile naturale – solul îți va mulțumi pentru asta! Începe prin a adăuga alge marine în grădină sau în camera de cultivare. Acest biostimulator natural conține o mulțime de nutrienți, inclusiv o listă lungă de minerale și vitamine, care vor aduce multă sănătate și vitalitate plantelor.
On sale!
Pret Redus!
€ 17.00

€ 17.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Algele marine: un tonic pentru canabis

Deși algele marine cresc într-un mediu foarte diferit de plantele de canabis, ele joacă totuși un rol important în cadrul grădinăritului natural. Aceste plante acvatice sunt pline de minerale și vitamine cheie care ajută plantele de canabis să prospere. Algele ajută plantele de canabis obișnuite, transformându-le în exemplare înfloritoare, care nu vor dezamăgi și se vor ridica la înălțimea caracteristicilor genetice - muguri denși și rășinoși.

Algele & varecul: nutrienți puternici pentru plantele tale de canabis

Produsul nostru cu alge marine valorifică puterea a trei specii de alge marine, iar una se încadrează în categoria varecului. De ce să folosești alge marine și varec pentru canabis? Cultivatorii casnici și societățile mari de agricultură organică le utilizează ca biostimulatori pentru a proteja plantele împotriva stresului, pentru a îmbunătăți calitatea culturilor și pentru a mări eficiența nutriției. Spre deosebire de îngrășămintele sintetice, algele marine nu conțin nutrienți pe bază de sare care pot deteriora microorganismele benefice și pot perturba acțiunea nutrienților din sol. În schimb, servesc ca sursă de hrană în rețeaua trofică a solului; microbii le descompun treptat și eliberează compușii disponibili din plante. În etapa de înflorire, varecul oferă, de asemenea, nutrienți care ajută plantele să formeze muguri denși acoperiți cu tricomi și rășină care conține canabinoizi.

Algele marine de la RQS: analiză detaliată

Așadar, ce oferă administrarea de alge marine plantelor tale de canabis? În timp, exemplarele tale vor primi un festin de nutrienți care îndeplinesc funcții fiziologice cheie, incluzând:

Nutrienții
Azot total (N) 5%
Fosfor (P2O5) >1%
Alginați 7.8%
Magneziu (MgO) 2%
Potasiu (K) 6%
Fier (Fe) 0.96%
Vitamine A, B1, B2, B12, C, D, E, K
Materie organică <55%
Types of seaweed
Ascophyllum sp.
Sargassum sp.
Macrocystis sp.
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.