• Micronutrienți Easy Plus

Micronutrienți Easy Plus

Ai asigurat necesarul de azot, potasiu și fosfor. Acum, utilizează micronutrienții Easy Plus pentru a acoperi tot necesarul de elemente. Aceste metale vitale ajută plantele de canabis să se dezvolte, facilitând procese fiziologice importante pe parcursul ciclului de creștere. Sunt foarte simplu de utilizat și compatibile cu toate celelalte produse RQS.
On sale!
Pret Redus!
€ 13.75

€ 13.75 (-0%)

Cumpără și câștigă 14 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Micronutrienții Easy Plus: pemite plantelor să se dezvolte

Tabletele Easy Plus Booster oferă toți micronutrienții importanți de care plantele tale de canabis au nevoie pe parcursul etapelor vegetative și de înflorire. Începe să folosești acest supliment la 2-3 săptămâni după apariția răsadurilor, pentru a-ți ajuta plantele să ducă la îndeplinire funcții fiziologice vitale, precum dezvoltarea vârfului rădăcinii și a tulpinii, procesarea azotului și producția de clorofilă.

Acești micronutrienți importanți includ bor, fier, mangan, zinc și molibden. Formula noastră atent realizată conține, de asemenea, calciu, magneziu și vitaminele B esențiale.

Nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la amestecarea și potrivirea nutrienților cu diverse produse. Acești micronutrienți pentru canabis sunt compatibili cu toate celelalte produse RQS. Pur și simplu dizolvă o tabletă în 5-8 litri de apă și folosește amestecul pentru a uda plantele o dată la 10 zile. După amestecare, soluția se poate utiliza timp de 10 zile. După această perioadă, va trebui să realizezi un amestec proaspăt. Întrerupe utilizarea cu două săptămâni înainte de recoltare pentru a permite plantelor tale de canabis să se dezvolte.

Tabletele de Micronutrienți Easy Plus sunt disponibile în varianta de 5 comprimate.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk