• Îngrășământ Bio-bloom

Îngrășământ Bio-bloom

Îngrășământul lichid Bio-Bloom cu acțiune rapidă și eficientă conține macronutrienții esențiali de care plantele de canabis au nevoie pentru a produce muguri denși, lipicioși și aromați. Du-ți recolta la nivelul următor cu acest amestec de nutrienți ușor de utilizat. Nu numai că te va ajuta să obții rezultate mai bune, ci și funcționează rapid pentru a rezolva simptomele deficienței de nutrienți.
On sale!
Pret Redus!
€ 10.50 No stock

€ 10.50 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Îngrășământ Bio-Bloom: nutriție cu acțiune rapidă

Îngrășământul nostru Bio-Bloom îți va duce recolta la nivelul următor. Dotată cu tot ce au nevoie plantele pentru a da naștere unor muguri mari și cu multă rășină, această formulă permite tuturor tulpinilor să-și atingă potențialul maxim. Moștenirea genetică joacă un rol esențial în obținerea unor recolte mari, dar până la urmă, dimensiunea recoltelor depinde în mare măsură de ceea ce le oferi plantelor tale! Acest îngrășământ lichid conține niveluri ridicate de potasiu și fosfor - doi macronutrienți care joacă un rol esențial în formarea, dezvoltarea și maturarea florilor.

Acest amestec organic de hrană pentru plante nu numai că va contribui la obținerea unor cupole cu flori bogate, dar te va ajuta și să corectezi imediat deficiențele din timpul înfloririi. Fiind un îngrășământ lichid care conține nutrienți ionici, nu necesită timp pentru a se descompune în sol. În schimb, este absorbit imediat în plante și acționează pentru a le face mai puternice și mai productive.

Cum să utilizezi îngrășământul lichid Bio-Bloom

1. Agită bine înainte de utilizare.
2. Adaugă 1–2 ml la un litru de apă.
3. Amestecă bine înainte de utilizare.
4. Aplică la rădăcină sau ca spray foliar.

Bio-Bloom: depozitare & siguranță

Păstrează Bio-Bloom într-un loc întunecat și uscat, la temperaturi între 5 și 35°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu mânca, nu bea și nu fuma în timpul utilizării. În caz de vărsare, se curăță cu apă; nu vărsa produsul în mediul înconjurător.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.