• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Semințe Blue Cheese Automatic sunt o încrucișare între Blueberry Automatic și Cheese Automatic, care a fost perfecționată pe parcursul a cinci ani de reproducere și selecție atentă. Rezultatul este o sămânță feminizată, autoflorantă, cu randament superior, aromă și efecte moștenite de la distinsele tulpini-mamă.
(277) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (230)
 • Imagini client (4)

Blue Cheese Automatic: optimizează-ți spațiul cu progenitura lui Blueberry, Cheese și Ruderalis

Blue Cheese Automatic este o plantă flexibilă de interior/exterior, care înflorește în locuri cu climă temperată, însorite, datorită moștenirii sale Blueberry, Cheese și ruderalis. Având în vedere mărimea mică a plantei, aceasta este perfectă pentru un balcon, o terasă sau alte medii de creștere discrete. Va dezvolta o culoare violet, dacă nopțile se răcesc înainte de recoltare; acest lucru se întâmplă însă rar datorită datei sale de recoltare timpurii. Producția este de 325–375 g/m² în interior și 60–110 g/plantă în aer liber. Mugurii sunt grei, compacți și plini de rășină lipicioasă.

Plantele autoflorante feminizate Blue Cheese iubesc lumina soarelui, așadar planteaz-o între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, dacă vrei să o crești afară. Adăugarea de 30% fibră de cocos la amestecul de sol va îmbunătăți aerarea, va spori creșterea rădăcinii și va permite plantei să se dezvolte la un potențial maxim. Ca și în cazul tuturor plantelor automate, aceasta ar trebui să fie udată des, dar în cantități mici, și să i se acorde multă lumină. Blue Cheese Auto este o sămânță prietenoasă pentru cultivatori, care nu are nevoi speciale și nu este complicat de cultivat.

Recolta va fi gata în zece săptămâni

Plantele înfloresc în jurul a șapte până la opt săptămâni și ar trebui să fie gata pentru recoltare după zece săptămâni, permițând celor care cultivă în aer liber să o recolteze înainte de picarea brumei. Scurtul sezon de creștere face ca acesta să fie favorita oamenilor care cresc în medii mai răcoroase în aer liber, pentru că și o vară scurtă este suficient de lungă pentru a obține muguri Blue Cheese de talie mondială. Planta matură este mică, dar nu lăsa mărimea să te păcălească. Plantele Blue Cheese intră în sezonul de recoltare puternic, cu muguri strălucitori, bogați în THC.

În timp ce trăsăturile plantei sunt cu siguranță un plus, mulți cultivatori doresc să cumpere Blue Cheese automatic pentru aroma gurmandă și gustul specific. Această tulpină este un amestec perfect al plantelor-mamă. Mugurii sunt foarte aromați și îi poți simți în toată camera. Vei observa un miros puternic, dulce, fructat, cu o urmă înțepătoare plăcută, care amintește de plantele oldschool. Gustul de fructe de pădure și condimente lasă loc la final unei senzații de cremă de brânză ușoară. Planta are un nivel ridicat de THC și un conținut scăzut de CBD, cu un fum umed, bogat, aromat care nu este deloc înecăcios. Conținutul ridicat de rășini și THC o vor face favorită printre entuziaștii de hash.

Aromă, parfum și efecte

Oamenii care fumează Blue Cheese Auto simt un high relaxant, înălțător, și un calm copleșitor. Această plantă este numită adesea cerebrală sau cosmică pentru efectele sale asupra creativității și percepției. Este perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a te bucura de întâlniri sociale intime. Această mică frumusețe nu prezintă niciun dezavantaj.

Această plantă premiată este un deliciu al cultivatorului, cu o aromă bogată, de brânză și condiții de creștere flexibile. Mugurii săi frumoși, strălucitori, sunt preferații cunoscătorilor de canabis. Blue Cheese automatic este o plantă ce oferă satisfacții multiple și o sămânță perfectă de canabis pentru iubitorii de marijuana.

Blue Cheese Automatic data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
THC: 16%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 325 - 375 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 60 - 110 gr/plant
Înălțime În Interior: 40 - 70 cm
Înălțime În Aer Liber: 60 - 110 cm
Timpul de înflorire: 6 - 7 Săptămâni
Luna recoltei: 10–11 săptămâni după germinare
Contextul Genetic: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Tip: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Efect: Clar, Înălțător
Climat: Veri lungi
Aromă: De brânză, Fructat, Pământie, Piper

  De A. O. În 16/Jan/2023 :

  Titlu : buona ma non il mio genere
  Cometariu : La germinazione è andata bene (2 semi su 3 nati) le piante sono cresciute forti e ricche di cime. ho usato solo prodotti naturali, radicante, antifunghi ed i prodotti bio-boost. il sapore ricorda un pò il formaggio come dice il suo nome ma preferisco personalmente specie come la northen light.

  De J. A. În 13/Jan/2023 :

  Titlu : pepe el aleman
  Cometariu : tolle pflanze

  De E. N. În 12/Jan/2023 :

  Titlu : Blue Cheeese Squeezy
  Cometariu : Very nice taste

  De R. G. În 16/Dec/2022 :

  Titlu : German Grow
  Cometariu : Versandt super, alle gekeimt, Ergeniss "noch" unbekannt aber wir verhoffen uns viel!

  De R. L. În 14/Nov/2022 :

  Titlu : Top 10
  Cometariu : All season grow without any problems at all very good development of seeds! My favourite bank seed continues to be RQS

  De J. N. În 31/Oct/2022 :

  Titlu : Super Auto
  Cometariu : First time growing an auto very efficient and good yield, and big bonus a very enjoyable smoke definitely recommend

  De C. F. În 28/Oct/2022 :

  Titlu : ottimi semi
  Cometariu : Tutti i semi germogliati in una notte fantastici qualita' ottima....

  De G. R. În 21/Oct/2022 :

  Titlu : blue cheese
  Cometariu : da provare.

  De A. S. În 21/Oct/2022 :

  Titlu : TOP
  Cometariu : Good product!! 10+++

  De J. B. În 16/Oct/2022 :

  Titlu : Bonne découverte
  Cometariu : 2 grandes plantes en intérieur (presque 1m20), facile, et belles a voir grandir, que des gros bourgeons, bien collants, résultat sec: 85g. Pour moi le ressenti est sucré, avec un léger goût fromage, je ne connaissais pas, un vrai plaisir, bavardage garanti. Aussi bien pour le jour que le soir. À refaire

  De M. C. În 14/Oct/2022 :

  Titlu : Blue Cheese
  Cometariu : Honestly, ive smoked a lot of blue cheeses... not sure if it was because it was homegrown but for sure one of the strongest, potent, tasty and cosiest blue cheeses ive had. Had this as my first plant ever and it yielded 70g which for a the conditions is amazing. Cant wait to grow it again and actually see its full potential. So far so great.

  De D. N. În 13/Oct/2022 :

  Titlu : Thrilled
  Cometariu : First time I use Blue Cheese A. seeds and I'm really excited. It germinated so quickly and grows fast and bushy! I definitely reccomend it. Thanks RQS!

  De E. M. În 05/Oct/2022 :

  Titlu : Growing beautifully
  Cometariu : First time testing royal queens seeds after using their booster tablets this year. The seed sprouted in less than 24hrs and the plant is growing beautifully. Super happy with my purchase!

  De B. C. În 29/Sep/2022 :

  Titlu : Avaliação
  Cometariu : Por enquanto tudo5*

  De M. S. În 27/Sep/2022 :

  Titlu : Very good
  Cometariu : Nice germination easy , grow fast and no problems I love it.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.