• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Semințe Blue Cheese Automatic sunt o încrucișare între Blueberry Automatic și Cheese Automatic, care a fost perfecționată pe parcursul a cinci ani de reproducere și selecție atentă. Rezultatul este o sămânță feminizată, autoflorantă, cu randament superior, aromă și efecte moștenite de la distinsele tulpini-mamă.
 4.5/5 (93) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Optimizează-ți spațiul cu tulpina noastră "Cheesy" Auto

Blue Cheese Automatic este o plantă flexibilă atât în interior, cât și în aer liber, prosperând în orice temperatură, cu cerințe ridicate de luminozitate. Datorită dimensiunii mici a plantei, este perfectă pentru balcon, terasă sau alte locuri retrase de creștere. Va dezvolta culoarea purpurie dacă nopțile se vor răci înainte de recoltare; totuși, datorită recoltării timpurii acest lucru nu se prea întâmplă. Randamentul este de 325-375 grame/m2 în interior și 60 - 110 gr/plantă în aer liber. Mugurii sunt grei, compacți și plini de rășină lipicioasă.

Plantele autoflorante feminizate Blue Cheese iubesc lumina soarelui, așadar planteaz-o între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, dacă vrei să o crești afară. Adăugarea de 30% fibră de cocos la amestecul de sol va îmbunătăți aerarea, va spori creșterea rădăcinii și va permite plantei să se dezvolte la un potențial maxim. Ca și în cazul tuturor plantelor automate, aceasta ar trebui să fie udată des, dar în cantități mici, și să i se acorde multă lumină. Blue Cheese Auto este o sămânță prietenoasă pentru cultivatori, care nu are nevoi speciale și nu este complicat de cultivat.

Recolta va fi gata în zece săptămâni

Plantele înfloresc în jurul a șapte până la opt săptămâni și ar trebui să fie gata pentru recoltare după zece săptămâni, permițând celor care cultivă în aer liber să o recolteze înainte de picarea brumei. Scurtul sezon de creștere face ca acesta să fie favorita oamenilor care cresc în medii mai răcoroase în aer liber, pentru că și o vară scurtă este suficient de lungă pentru a obține muguri Blue Cheese de talie mondială. Planta matură este mică, dar nu lăsa mărimea să te păcălească. Plantele Blue Cheese intră în sezonul de recoltare puternic, cu muguri strălucitori, bogați în THC.

În timp ce trăsăturile plantei sunt cu siguranță un plus, mulți cultivatori doresc să cumpere Blue Cheese automatic pentru aroma gurmandă și gustul specific. Această tulpină este un amestec perfect al plantelor-mamă. Mugurii sunt foarte aromați și îi poți simți în toată camera. Vei observa un miros puternic, dulce, fructat, cu o urmă înțepătoare plăcută, care amintește de plantele oldschool. Gustul de fructe de pădure și condimente lasă loc la final unei senzații de cremă de brânză ușoară. Planta are un nivel ridicat de THC și un conținut scăzut de CBD, cu un fum umed, bogat, aromat care nu este deloc înecăcios. Conținutul ridicat de rășini și THC o vor face favorită printre entuziaștii de hash.

Oamenii care fumează Blue Cheese Auto simt un high relaxant, înălțător, și un calm copleșitor. Această plantă este numită adesea cerebrală sau cosmică pentru efectele sale asupra creativității și percepției. Este perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a te bucura de întâlniri sociale intime. Această mică frumusețe nu prezintă niciun dezavantaj.

Această plantă premiată este un deliciu al cultivatorului, cu o aromă bogată, de brânză și condiții de creștere flexibile. Mugurii săi frumoși, strălucitori, sunt preferații cunoscătorilor de canabis. Blue Cheese automatic este o plantă ce oferă satisfacții multiple și o sămânță perfectă de canabis pentru iubitorii de marijuana.

 • Tipul de Soi: Auto înflorire
 • THC: 16%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 325 - 375 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 60 - 110 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 40 - 70 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 60 - 110 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: 9-10 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Tip: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Efect: Cerebral și înălțător
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Sweet, Fruity

  By K. W. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : 100% recommended
  Comentariu : I recommend this website for purchasing seeds. Delivery was on time with all germinating successfully so I would definitely buy from again.

  By L. P. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Almost the same like Gorilla
  Comentariu : I hope will be good like Gorilla and cant wait

  By G. A. on 28/Feb/2020 :
  (4)

  Titlu : buono
  Comentariu : consegna veloce, imballo eccellente e tutto germinato bene e in crescita fino ad ora.

  By A. P. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Davvero un ottima qualità
  Comentariu : Consiglio a tutti u grower di provare una volta questo strain . Sono quasi sicuro che se ne innamorerà . Ha un profumo in fioritura incredibile , questo è positivo per chi la ama , un po' peggio per chi la odia ... Consigliata a tutti

  By M. V. on 11/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Parfait
  Comentariu : Bien pour faire pousser en hiver vers chez moi (sud de la france)

  By J. B. on 18/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue cheese
  Comentariu : Skvělý typ, pro kreativní práci.

  By M. A. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue Cheese
  Comentariu : Malgré des conditions peu optimale pour une première culture, le goût et les effets sont bien présents. Odeur forte pendant la floraison. C’est une plante tenace !

  By J. J. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Seeds
  Comentariu : Super happy för the bluecheese 👍👍👍👍

  By F. G. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Perfetto
  Comentariu : Nonostante io fossi alle prime armi e le piante non siano cresciute in condizioni ottimali (intemperie, carenza di fertilizzanti ed occasionalmente acqua), sono arrivate al completamento del loro ciclo vitale dando un raccolto non abbondantissimo ma di ottima qualità, con cime potenti e gustose. Prodotto consigliato anche per principianti.

  By M. L. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Perfect
  Comentariu : Good quality, on time ,I'm happy

  By A. F. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Perfetto
  Comentariu : Spedizione veloce e semi perfetti, germinati in 6 giorni.. vedremo

  By T. B. on 28/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Great Strain - Great Service
  Comentariu : Fast shipping, nice freebies! Planted 6 Blue Cheese Auto, all germinated directly in the final pots / soil! Can't wait to harvest. Fast and secure shipping. Will order again!

  By B. G. on 25/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue chees3
  Comentariu : Excellente grai'e germe super vite plus qu'à voir la récolte mais recommande déjà à 100 pour cent

  By H. L. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue cheese
  Comentariu : 100% recommended

  By P. S. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue Cheese Automatic
  Comentariu : Grows nicely and all 3 seeds bought germinated nicely and very quick using the starter kit!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.