• Blue Cheese Automatic
 • Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Semințe Blue Cheese Automatic sunt o încrucișare între Blueberry Automatic și Cheese Automatic, care a fost perfecționată pe parcursul a cinci ani de reproducere și selecție atentă. Rezultatul este o sămânță feminizată, autoflorantă, cu randament superior, aromă și efecte moștenite de la distinsele tulpini-mamă.
(162) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Comentarii (134)
 • Imagini client (12)

Optimizează-ți spațiul cu tulpina noastră "Cheesy" Auto

Blue Cheese Automatic este o plantă flexibilă atât în interior, cât și în aer liber, prosperând în orice temperatură, cu cerințe ridicate de luminozitate. Datorită dimensiunii mici a plantei, este perfectă pentru balcon, terasă sau alte locuri retrase de creștere. Va dezvolta culoarea purpurie dacă nopțile se vor răci înainte de recoltare; totuși, datorită recoltării timpurii acest lucru nu se prea întâmplă. Randamentul este de 325-375 grame/m2 în interior și 60 - 110 gr/plantă în aer liber. Mugurii sunt grei, compacți și plini de rășină lipicioasă.

Plantele autoflorante feminizate Blue Cheese iubesc lumina soarelui, așadar planteaz-o între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, dacă vrei să o crești afară. Adăugarea de 30% fibră de cocos la amestecul de sol va îmbunătăți aerarea, va spori creșterea rădăcinii și va permite plantei să se dezvolte la un potențial maxim. Ca și în cazul tuturor plantelor automate, aceasta ar trebui să fie udată des, dar în cantități mici, și să i se acorde multă lumină. Blue Cheese Auto este o sămânță prietenoasă pentru cultivatori, care nu are nevoi speciale și nu este complicat de cultivat.

Recolta va fi gata în zece săptămâni

Plantele înfloresc în jurul a șapte până la opt săptămâni și ar trebui să fie gata pentru recoltare după zece săptămâni, permițând celor care cultivă în aer liber să o recolteze înainte de picarea brumei. Scurtul sezon de creștere face ca acesta să fie favorita oamenilor care cresc în medii mai răcoroase în aer liber, pentru că și o vară scurtă este suficient de lungă pentru a obține muguri Blue Cheese de talie mondială. Planta matură este mică, dar nu lăsa mărimea să te păcălească. Plantele Blue Cheese intră în sezonul de recoltare puternic, cu muguri strălucitori, bogați în THC.

În timp ce trăsăturile plantei sunt cu siguranță un plus, mulți cultivatori doresc să cumpere Blue Cheese automatic pentru aroma gurmandă și gustul specific. Această tulpină este un amestec perfect al plantelor-mamă. Mugurii sunt foarte aromați și îi poți simți în toată camera. Vei observa un miros puternic, dulce, fructat, cu o urmă înțepătoare plăcută, care amintește de plantele oldschool. Gustul de fructe de pădure și condimente lasă loc la final unei senzații de cremă de brânză ușoară. Planta are un nivel ridicat de THC și un conținut scăzut de CBD, cu un fum umed, bogat, aromat care nu este deloc înecăcios. Conținutul ridicat de rășini și THC o vor face favorită printre entuziaștii de hash.

Oamenii care fumează Blue Cheese Auto simt un high relaxant, înălțător, și un calm copleșitor. Această plantă este numită adesea cerebrală sau cosmică pentru efectele sale asupra creativității și percepției. Este perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a te bucura de întâlniri sociale intime. Această mică frumusețe nu prezintă niciun dezavantaj.

Această plantă premiată este un deliciu al cultivatorului, cu o aromă bogată, de brânză și condiții de creștere flexibile. Mugurii săi frumoși, strălucitori, sunt preferații cunoscătorilor de canabis. Blue Cheese automatic este o plantă ce oferă satisfacții multiple și o sămânță perfectă de canabis pentru iubitorii de marijuana.

Blue Cheese Automatic data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
THC: 16%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 325 - 375 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 60 - 110 gr/plant
Înălțime În Interior: 40 - 70 cm
Înălțime În Aer Liber: 60 - 110 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: 9-10 săptămâni după germinare
Contextul Genetic: Blueberry x Cheese x Ruderalis
Tip: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Efect: Cerebral și înălțător
Climat: Călduț
Aromă: Sweet, Fruity

  De J. L. În 28/Sep/2020 :

  Titlu : Mr
  Cometariu : Livraison rapide, petit cadeau comme toujours, Mais 4 graines germées sur 5...et les graines en cadeaux ne sont jamais très bonnes...

  De L. C. În 16/Sep/2020 :

  Titlu : very good product!
  Cometariu : yoo it is very good!

  De I. P. În 16/Sep/2020 :

  Titlu : Buon prodotto
  Cometariu : Da provare!

  De K. V. În 10/Sep/2020 :

  Titlu : Blue Cheese Automatic
  Cometariu : Great seeds arrived on time, have not used this one yet

  De F. L. În 31/Aug/2020 :

  Titlu : tellement bleu
  Cometariu : ça me fait penser au cheetos bizarrement .. le coté nappage de cheese en poudre

  De S. J. În 21/Aug/2020 :

  Titlu : What a monster
  Cometariu : Plant is an absolute monster trained it and got 11 HUGE colas tight nugs BOOOF

  De A. S. În 19/Aug/2020 :

  Titlu : Blue cheese
  Cometariu : Great strain, as always never have an issue with RQS fast delivery great genetics.

  De A. K. În 12/Aug/2020 :

  Titlu : Blue cheese auto x5
  Cometariu : All germinated really well growing really strong

  De F. R. În 10/Aug/2020 :

  Titlu : very good
  Cometariu : essendo alle prime armi ho scelto questa varietà per iniziare, e mai scelta fu più azzeccata! pur mettendoci tutto l'impegno l'ho fatta crescere non nelle condizioni più ottimali (anche se la germinazione è stata ottima), e nonostante questo è venuta su molto bene e nei tempi giusti (ha un ottimo odore). la consiglio a tutti.

  De A. S. În 10/Aug/2020 :

  Titlu : Bin zufrieden
  Cometariu : Leider hat mir 1 von 3 Samen bei mir gemeint, trotz Anwendung des Starterkits, jedoch floriert dieser eine Samen ganz prächtig :) ohne viel Aufwand, einfach auf der Fensterbank und es gibt keine Probleme mit dem Pflänzchen. Natürlich ist es ärgerlich um die andern beiden aber naja.. ^^

  De T. H. În 04/Aug/2020 :

  Titlu : Blue cheese
  Cometariu : Slow starter but got good results

  De C. K. În 22/Jul/2020 :

  Titlu : Mr ck
  Cometariu : I am happy with this blue cheese sprouted in like 24 hours and planted now has 2nd set of true leafs will buy again

  De M. M. În 16/Jul/2020 :

  Titlu : Fácil de plantar
  Cometariu : Muito fácil de plantar, com resultados muito bons!

  De L. S. În 10/Jul/2020 :

  Titlu : Perfekt
  Cometariu : Ly

  De C. H. În 06/Jul/2020 :

  Titlu : Blue cheese
  Cometariu : Top class


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Max | 2018-09-04 18:54:55

Sind die Samen Feminisiert?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

From Elvyne VINCENT | 2018-06-03 21:06:13

Bonjour, J'ai eu avec la récolte de l'année dernière des graines de blue cheese auto. Seront elles, elles aussi des automatiques et féminisees ? Merci par avance pour votre réponse.

Royal Queen Seeds Team

Please note that all of our seeds are feminized, including the autoflowering and the CBD seeds.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.