By Luke Sumpter


Deși unii cultivatori de canabis nu sunt deranjați de faptul că trebuie să aștepte luni întregi pentru a-și recolta plantele, alții preferă să culeagă roadele muncii lor mult mai repede. Din fericire, multe dintre varietățile noastre de canabis se transformă din răsaduri în exemplare mature în câteva săptămâni. Tulpinile cu creștere rapidă oferă o serie de beneficii: sunt pregătite înainte de primele înghețuri în aer liber, permit recolte multiple în același sezon, ajută cultivatorii să fie discreți și sunt pur și simplu convenabile. Indiferent dacă activitatea ta este la scară mică și cultivi pentru utilizarea personală sau ești un cultivator comercial care are nevoie de o recoltă rapidă, este logic să optezi pentru soiuri care evoluează cât mai rapid posibil pe perioada procesului de creștere.

Alegerea celor mai rapide tulpini nu înseamnă să-ți restrângi opțiunile la soiuri lipsite de strălucire. Dimpotrivă, soiurile cu creștere rapidă sunt incluse în toate categoriile noastre și sunt disponibile ca semințe feminizate fotoperiodice, autoflorante, cu un conținut bogat în CBD și semințe hibrid F1. Verifică cele mai bune tulpini cu creștere rapidă din catalogul nostru de mai jos.

Introducere categoria F1

Soiurile de canabis hibride F1 sunt disponibile în diferite forme, incluzând soiuri feminizate, autoflorante și bogate în CBD. Ele diferă de specimenele tradiționale deoarece sunt create folosind linii parentale pure consangvinizate. Această tehnică de reproducere dă naștere unor hibrizi F1 adevărați care se laudă cu o uniformitate excelentă, o creștere mai rapidă, productivitate mai mare, producție crescută de canabinoizi și terpene și rezistență neegalată la boli. Datorită stabilității lor, aceste soiuri oferă o alternativă mai simplă la clonare atât pentru cultivatorii comerciali, cât și pentru cultivatorii la scară mică.

 • Epsilon F1 Hibrid

Nu numai că Epsilon F1 este unul dintre soiurile noastre autoflorante cu cel mai scurt timp de creștere, dar se și maturizează mai repede decât restul gamei noastre de hibrizi F1. Dacă îți dorești să ai parte de o calitate inegalabilă și de un soi extrem de rapid, atunci ai ajuns exact unde trebuie. Crescătorii noștri pricepuți au creat acest soi prin încrucișarea a două linii parentale pure, rezultând un hibrid F1 viguros, cu o rezistență impresionantă la boli și uniformitate. Nu va trebui să ai de-a face cu fenotipuri care nu corespund gusturilor tale; toate vor părea identice.

Conținutul ridicat de THC și componentele aromatice ale tulpinii Epsilon F1 se îmbină pentru a crea un high de lungă durată și relaxant din punct de vedere fizic. Atunci când fumezi un joint sau din bong, te vei bucura de un profil aromatic complex, dar complementar, de afine și lavandă, care îți va încânta papilele gustative.

Epsilon F1 are o dimensiune compactă pe tot parcursul ciclului de creștere, fiind o tulpină potrivită pentru crescătorii discreți. Florile ei pline de rășină pot fi recoltate în doar 60 de zile din momentul germinării.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 zile
29_THC_1 THC: Foarte bogat
22_Effect_1 Calmant, De lungă durată, Relaxant fizic
110_harvest 60 de zile după încolțire

Cumpără Epsilon F1

 • Orion F1 Hibrid

Te înțelegem - nu vrei să te încurci cu metode complexe de formare, tehnici intensive de gestionare a solului și plante complementare. Vrei doar să plantezi semințele și să te bucuri de recolta personală în cel mai scurt timp posibil. În acest caz, Orion F1 este exact ceea ce cauți. Datorită vigorii sale hibride, acest soi rezistent - numit după constelația luminoasă de pe ecuatorul ceresc - va ajunge la maturitate fără prea mult ajutor.

În general, Orion F1 oferă un high moleșitor și cald pentru corp, perfect pentru după-amiezi și seri liniștite. Cum reușește? Ei bine, concentrațiile ridicate de THC, cantitățile notabile de CBG și amestecul complex de terpene - în special mircen, ocimen și farnesen - își unesc forțele pentru a oferi acest rezultat plăcut.

Datorită morfologiei compacte, tulpina Orion F1 va crește cu plăcere în spații mici și ascunse; atinge o înălțime maximă de numai 80 cm. Pregătește-te să culegi o mulțime de muguri rășinoși de la acest soi autoflorant în doar 70 de zile de la germinare!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 zile
29_THC_1 THC: Foarte bogat
22_Effect_1 Calmant, Moleșitor, Relaxant fizic
110_harvest la 65 - 70 de zile după încolțire

Cumpără Orion F1

 • Titan F1 Hibrid

Stufos, compact, rapid și plin de tricomi. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la un soi autoflorant? Fie că locuiești într-o regiune în care canabisul este interzis sau pur și simplu vrei să te bucuri de niște muguri proaspeți în cel mai scurt timp, Titan F1 îți oferă o scurtătură eficientă. Înmoaie semințele într-un pahar cu apă sau seamănă-le direct în mediul final de creștere, iar acestea se vor transforma în plante mature, gata de procesare, în doar 73 de zile.

Urmașă a două linii parentale pure, Titan F1 posedă în mod natural o vigoare hibridă, care o situează deasupra soiurilor tradiționale atunci când vine vorba de vitalitate, rezistență la boli și performanță generală. Fie că este cultivată în interior sau la exterior, acest soi puternic rezistă în fața dăunătorilor și a bolilor, și are o coroană stufoasă și compactă.

La ce te poți aștepta atunci când arzi acești muguri? Cum sună un high care îți topește corpul și mușchii, și arome de pin, citrice și zahăr?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 de zile
29_THC_1 THC: Ultra-bogat
22_Effect_1 Calmant, Înălțător, Relaxant fizic, Te ajută să te concentrezi
110_harvest la 70 - 75 de zile după încolțire

Cumpără Titan F1

Autoflower

Semințele autoflorante pot fi atât sativa, cât și indica. Totuși, acestea au fost încrucișate cu un tip de canabis numit ruderalis. Acest lucru le permite să înflorească pe cont propriu în doar 2-4 săptămâni, fără a le expune la regimuri stricte de lumină de 12 ore.

Câteva dintre tulpinile noastre cele mai populare din această categorie includ:

 • Quick One

Această tulpină autoflorantă mică este una dintre cele mai populare varietăți din catalogul nostru și una dintre cele mai rapide autoflorante; mii de cultivatori s-au bucurat de cantități incomensurabile de muguri după un ciclu de viață de numai 9 săptămâni.

Urmașă a Lowryder 1 și a Old School Indica, Quick One reușește să producă randamente considerabile, fără să atragă prea mult atenția asupra sa. Avânt o înălțime cuprinsă între 50 - 100 cm, poți cultiva acest soi oriunde, de la grădina din spatele casei până la un dulap gol din bucătărie.

Quick One se mândrește cu muguri uimitori din punct de vedere vizual, cu nuanțe de verde închis cu stropi violet, galben și portocaliu. După recoltarea și conservarea mugurilor, timp de câteva săptămâni te vei bucura de un high moleșitor și calm, însoțit de arome citrice și de pământ.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Săptămâni
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Relaxant fizic

Cumpără Quick One

 • Easy Bud

Easy Bud și-a primit numele dintr-un motiv întemeiat. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai ușor de cultivat tulpini de canabis, aceasta se mândrește și cu unul dintre cele mai rapide cicluri de creștere. Natura ei rapidă și robustă o face ideală pentru cei care caută o cifră de afaceri rapidă și pentru cei gata să facă primul pas în creșterea ierbii.

Ca descendentă din White Indica și ruderalis, Easy Bud produce flori înghețate cu un conținut de THC de 12%, alături de terpene citrice și pământoase. Acești muguri nu te vor arunca spre lună, dar îți vor oferi un efect liniștitor și subtil, perfect pentru orice moment al zilei.

După germinarea acestor semințe, Easy Bud va exploda într-o plantă matură în doar opt săptămâni. Pregătește-te să recoltezi până la 325 g/m² din plante de interior și între 30-80 g/plantă din plante crescute în aer liber.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 Săptămâni
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Relaxant fizic

Cumpără Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Nu ai mai văzut niciodată flori ca acestea. Serios! Pe lângă terpenele sale fructate și conținutul ridicat de THC, Watermelon Automatic are nuanțe uimitoare de violet intens, portocaliu strălucitor și verde închis. Nu va trebui să aștepți mult timp pentru a te bucura de frumusețea lor. Tulpina dezvoltă o cupolă încărcată cu flori la numai 8–9 săptămâni după germinare.

Această autoflorantă puternică oferă un nivel de THC consistent de 20%, cu un high care generează un val de relaxare în tot corpul. Profilul ei terpenic adaugă un plus de de revigorare întregii experiențe, alături de gustul de pepene verde suculent. Te poți aștepta să recoltezi până la 500 g/m² în interior și 50–90 g/ plantă din recolta de la exterior.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Săptămâni
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Calmant

Cumpără Watermelon Auto

Tulpini Feminizate Cu Creștere Rapidă

Semințele feminizate de canabis sunt concepute pentru a produce doar plante femele. Semințele feminizate vor produce o plantă femelă în proporție de 99,99% din timp. Nu îți pierde timpul încercând să produci flori dintr-o plantă mascul - acestea doar îți vor poleniza femelele, rezultând mai degrabă semințe decât muguri.

Tulpinile cu înflorire rapidă sunt hibrizi dintre acestea și tulpini autoflorante. Acestea sunt codificate genetic pentru a produce flori rapid, fără a avea nevoie de prea multă îngrijire, dar se bazează totuși pe o schimbare a fotoperioadei pentru a înflori.

Câteva dintre tulpinile noastre cele mai populare din această categorie includ:

 • Candy Kush Express

Pe lângă faptul că are o perioadă rapidă de înflorire, Candy Kush Express este o sursă bogată de terpene, emanând note de citrice dulci. Viteza ei de creștere și gustul incredibil o fac o tulpină excelentă pentru bucătarii de canabis care doresc o cultură cu randamente bune, în mod regulat. Această tulpină prezintă un echilibru strâns de 60% genetică indica și 40% sativa, care exercită un efect ce ameliorează tensiunea din corp, menținând în același timp mintea alertă și funcțională.

Candy Kush Express este un soi fotoperiodic rapid cu o perioadă de înflorire de numai 7-9 săptămâni. Plantele cultivate în interior sub lumini de bună calitate vor produce până la 525 g/m². Cele crescute în aer liber sunt capabile să producă între 450-500 g/plantă.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Înflorire rapidă)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Începutul lunii Septembrie
22_Effect_1 Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

 • Royal Cheese

Această plantă de origine britanică se trage din tulpina skunk superioară dezvoltată pe insulă. De atunci, genetica Cheese s-a răspândit la nivel global și chiar a câștigat o Cupă Canabis. Planta va crește până la aproximativ 1,5 m în interior. Totuși, are un miros foarte puternic. Miroase atât de puternic încât este necesar un filtru de carbon. Royal Cheese poate fi recoltată după 6-8 săptămâni și produce până la 550 g/m². Fumul din mugurul uscat este puternic și aromat. Cu toate acestea, tăria tulpinii este cea care continuă să reapară.

Royal Cheese

Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Începutul lunii octombrie
22_Effect_1 Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)

 • Speedy Chile

Speedy Chile a fost crescută în special pentru cei care doresc producții în cel mai rapid timp posibil dintr-o tulpină fotoperiodică. Această indica nu dezamăgește când vine vorba de gust și relaxare. Este o încrucișare între Early Skunk și Chile Indica. Drept urmare, tulpina este o favorită printre consumatorii de marijuana medicală. Aceste plante cu ciclu de viață rapid sunt unele dintre tulpinile cu cea mai rapidă creștere disponibile comercial. Sunt, de asemenea, ideale pentru începători, care vor aprecia că Speedy Chile necesită doar un minim de îngrijire, dar oferă flori care asigură 16% THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Începutul lunii Septembrie
22_Effect_1 Calmant, Provoacă râsul

Cumpără Speedy Chile (Fast Flowering)

Soiuri bogate în CBD

Arhiva RQS oferă o serie de soiuri bogate în CBD. Unele dintre aceste tulpini prezintă niveluri extraordinar de ridicate de canabidiol, alături de urme de THC, în timp ce altele încântă cu un echilibru al ambilor canabinoizi.

Tulpinile noastre feminizate de CBD asigură o șansă de 99,9% de a produce femele purtătoare de flori - îmbunătățind foarte mult accesul la CBD de înaltă calitate. Echipa noastră de reproducție a plantelor a creat tulpini autoflower de CBD, care oferă niveluri ridicate de canabinoid liniștitor într-o fracțiune din timp.

 • Royal CBDV Automatic

Această varietate interesantă oferă niveluri ridicate de canabidivarină sau CBDV. Acest canabinoid rar activează unele dintre aceleași rute ca și CBD și produce propriile sale efecte unice. Datorită echipei noastre de cultivatori experți, am creat una dintre puținele tulpini care să producă niveluri ridicate din acest canabinoid.

Royal CBDV Automatic conține, de asemenea, 5% CBD și o cantitate neglijabilă de THC de 0,3%. În general, ea relaxează mintea și calmează corpul, fără a avea efecte amețitoare. Savurează aceste flori pământoase, cu aromă de pin, pe parcursul zilei, pentru o gândire limpede și motivație.

Plantele de interior cresc până la o înălțime maximă de 80 cm și produc până la 450 g/m². În aer liber, te poți aștepta să recoltezi până la 150 g/plantă la 8–9 săptămâni după germinare.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Săptămâni
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Clar, Relaxant fizic

Cumpără Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD produce muguri denși, de culoare verde închis, care posedă niveluri ridicate de canabidiol și niveluri neglijabile de THC (care nu depășesc niciodată 0,25%). Aceste flori încurajează claritatea și luciditatea, fără a induce efecte secundare psihoactive și fără a compromite productivitatea.

Crescătorii noștri au creat acest soi prin încrucișarea Elixir Vitae cu Medical CBD. După câteva generații de stabilizare a geneticii și de modificări ale trăsăturilor, a apărut ca o tulpină de încredere, potrivită pentru fumat în orice moment al zilei. Aromele ei dulci și condimentate răsfață papilele gustative cu fiecare fum.

Când vine vorba de eficiență, Tatanka Pure CBD are cel mai bun scor. Plantele de interior produc până la 450 g/m², după o perioadă scurtă de înflorire de 6-8 săptămâni, fără a depăși înălțimea de 100 cm. Plantele în aer liber, cultivate în containere sau straturi de grădină, ating o înălțime mai mare de 160 cm și produc aproximativ 425 g/plantă.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Începutul lunii octombrie
22_Effect_1 Calmant, Clar

Cumpără Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Pe lângă faptul că asigură o rezervă generoasă într-o perioadă scurtă de timp, Purplematic CBD oferă un spectacol vizual minunat. Mugurii ei prezintă o coroană de un violet profund, cocoțată pe un munte de alb și verde. Scoaterea la iveală a acestor muguri în timpul sesiunii de fumat îți va surprinde prietenii și te va ajuta să reduci consumul excesiv de THC.

Aceste flori produc un conținut masiv de CBD de 17%, alături de niveluri de THC de aproximativ 0,5%. Descendentă din Kush Rose Auto CBD și Afghan Rose Auto CBD, Purplematic CBD a luat ce este mai bun de la fiecare părinte. Florile ei încărcate cu canabidiol încântă cu terpene delicioase, care dezlănțuie arome de fructe tropicale dulci.

Purplematic CBD oferă o experiență de creștere ușoară și plăcută. Te poți aștepta să recoltezi până la 450 g/m² în interior, la doar 8 săptămâni de la germinare. Plantele în aer liber se comportă bine în climă ușor mai caldă și produc randamente de 110-150 g/plantă.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Calmant, Clar

Cumpără Purplematic CBD

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.