By Luke Sumpter

Canabis Haze - Colecția Royal Queen Seeds

Haze Genetics

Haze: Un Canabis Înălțător

Soiurile Haze sunt tulpini sativa extraordinare. Chiar dacă au o istorie controversată și tulburătoare. Sam, Omul Skunk, se mândrește cu versiunea originală a tulpinii Haze, în timp ce originalul "Rege al Canabisului", Nevil Schoenmakers, oferă o explicație mai plauzibilă pentru descendența și rafinamentul ulterior al tulpinii Haze. Dar chiar și afirmațiile sale conțin discrepanțe.

În ceea ce privește începuturile istoriei tulpinii Haze, nu se cunosc prea multe lucruri sigure. Ambele persoane menționate mai sus afirmă fără rezerve cum că "Frații Haze", de pe Coasta de Vest a Americii, sunt creatorii acestei tulpini. Frații erau cunoscuți pentru cultivarea unei game largi de gene sativa, cultivând toate genele posibile, de la cele Thai la Columbiene și chiar Mexicane, precum și Sud Indiene. Undeva prin anii 1960 și 1970, după încrucișarea cu diverse soiuri locale, a rezultat hibridul cunoscut astăzi ca și originalul Haze.

Răspândirea Tulpinii Haze

În anii 1980, aceste gene și-au găsit drumul spre Olanda. Soiurile moderne de Haze au fost dezvoltate printr-o combinație de reproducere selectivă și adaptare la cultivarea în interior. Multe bănci de semințe și crescători europeni au petrecut o bună bucată de timp din următoarele trei decenii, continuând și concentrându-se pe această operă de artă.

Cunoscătorii de Sativa vor alege oricând tulpina Haze în detrimentul altor tulpini. Fumatul acestei tulpini îți oferă o experiență unică, care îți lărgește orizonturile. Tulpina Haze îți oferă exact opusul efectului moleșitor al tulpinii Kush, având efecte mult mai psihedelice și cerebrale decât fizice. În timp ce Indica-urile puternice te trimit la somn, adevărata Haze îți stimulează imaginația. Tulpina Haze este întotdeauna o alegere de top a fumătorilor de marijuana, fiind o tulpină perfectă pentru visătorii din noi.

De Ce Sunt Tulpinile Haze De La Rqs așa De Speciale?

Royal Queens Seeds a fost fondată de iubitori de sativa, deci nu este de mirare faptul că unele dintre cele mai extraordinare soiuri Haze se găsesc exclusiv în Colecția De Tulpini Haze De La RQS. Adevărata tulpină Haze este copiată foarte frecvent, dar este imposibil de egalat. Cu toate acestea, tulpinile Haze de top îți oferă efecte amețitoare, vibrații euforice ca nici o altă iarbă pe care ai mai încercat-o.

Puține bănci de semințe de canabis posedă gene autentice Haze. Și mai puține dețin experiența necesară pentru a hibridiza cu succes tulpina Haze. Royal Queen Seeds încinge atmosfera. Prin combinarea genelor Haze de top și a deceniilor de experiență în materie de reproducere, am obținut semințele noastre feminizate și posibil cele mai bune tulpine cerebrale existente pe piață la momentul actual.

Shogun

Shogun Cannabis Strain

Shogun este una dintre cele mai puternice soiuri derivate din tulpina Haze din întregul catalog Royal Queen Seeds. Crescătorii noștri pricepuți au creat această tulpină bogată în THC prin încrucișarea tulpinilor Amnesia Haze și Gorilla Glue #4. Această încrucișare a dat naștere unui urmaș cu o densitate excepțională a tricomilor și flori deosebit de rășinoase.

Shogun a moștenit diverse trăsături de la fiecare linie parentală; predecesorii ei Haze i-au transmis terpene răcoritoare și un high energizant, în timp ce strămoșii ei Gorilla au înzestrat-o cu un conținut uriaș de 25% THC. Atunci când fumezi acești muguri, vei experimenta un high cerebral care se instalează rapid, care de cele mai multe ori declanșează crize de râs și creativitate. Notele înțepătoare de citrice, pământoase și de pin transformă fumatul acestor muguri într-o plăcere.

Tulpina Shogun se comportă excelent atât în interior, cât și în exterior. Plantele cultivate în interior au o înălțime de 90 - 140 cm, dar produc o cantitate masivă de 550 - 600 g/m² în 9 - 11 săptămâni. În aer liber, această tulpină atinge o înălțime de 190 cm și oferă cultivatorilor până la 750 g/plantă în momentul recoltării, și anume la sfârșitul lunii octombrie.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Calmant, Clar, Înălțător, Provoacă râsul

Cumpără Shogun

AMG

AMG Cannabis Strain

AMG, cunoscută și sub numele de Amnesia Mac Ganja, pune în evidență strălucirea genelor Haze. Crescătorii noștri au creat acest hibrid dominant sativa prin încrucișarea tulpinii Amnesia cu Mexican Haze. Rezultatul? Un soi energic, cu un conținut de 22% THC, cu terpene citrice și pământii. Acest profil fitochimic oferă un efect tipic Haze; pregătește-te pentru valuri de energie și motivație. Fumează acești muguri dimineața, alături de o ceașcă de cafea tare, pentru o zi plină de energie. Dacă îți plac comestibilele infuzate cu canabis, atunci încearcă AMG în acest format. Vei avea parte de un high intens, dar oarecum alert și plin de energie.

În interior, AMG crește până la 80 - 120 cm, fiind o tulpină ideală pentru spațiile înguste. Oferă-i suficientă lumină și hrană și vei obține până la 500 g/m², după o perioadă de înflorire de 10 - 11 săptămâni. Plantele cultivate în aer liber preferă sezoanele lungi de creștere și ating o înălțime de 140 - 200 cm. Plantează-le într-un loc însorit și vei recolta 550 - 600 g/plantă la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie.

AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia x Mexican Haze
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
10 - 11 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 80% Indica 20%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Octombrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără AMG - Amnesia Mac Ganja

Royal Moby

Royal Moby Cannabis Strain

Royal Moby, cunoscută și sub numele de Moby Dick, exploatează puterea genelor Haze pentru a oferi producții gigant. Fiind urmașa tulpinii Haze originale și a tulpinii White Widow, acest soi are gene legendare în fiecare celulă. Împreună, părinții ei i-au transmis concentrații bune de THC, un profil terpenic complex și o productivitate impresionantă.

Fumează acești muguri și vei experimenta un high echilibrat, caracterizat printr-o relaxare fizică și claritate mentală. Aromele intense de afine, citrice, pământ, ierburi și piper fac ca fiecare fum să fie o cursă sălbatică pentru papilele gustative. Vei gusta aceste note într-o oarecare măsură atunci când fumezi, dar de ce să nu pui florile Royal Moby într-un vaporizator pentru a experimenta profilului ei terpenic real?

Mulți cultivatori de canabis sunt atrași de tulpina Royal Moby datorită randamentelor sale gigantice. Plantele cultivate în interior au o dimensiune cuprinsă între 80 - 140 cm, producând până la 600 g/m² după o perioadă de înflorire de numai 9 - 10 săptămâni. În aer liber, plantele ajung până la o înălțime uriașă de 300 cm; vei recolta până la 700 g/plantă la sfârșitul lunii octombrie.

Royal Moby
Haze x White Widow
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 21%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
200 - 300 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Royal Moby

El Patron

El Patron Cannabis Strain

El Patron, care în spaniolă înseamnă „Șeful”, se ridică la înălțimea numelui autoritar. Ea are o ascendență impresionantă, se mândrește cu genele Haze, produce mult THC și a câștigat numeroase premii, inclusiv locul întâi pentru „Tulpina obișnuită de canabis cultivată în sol” la Highlife Cup. Această tulpină de succes este urmașa tulpinilor AMG și Shiva, și produce muguri verzi conici, cu nuanțe de violet.

Conținutul ei de 22% THC și cantitățile mari de miocen și limonen converg pentru a produce un high fizic relaxant, care calmează corpul și, în același timp, îți eliberează mintea. Bucură-te de acești muguri seara, atunci când dorești să te relaxezi fără prea multă moleșeală.

Iarba El Patron este compatibilă cu corturile mici și cutiile de creștere. Aplică tehnici LST sau taie vârfurile și vei menține plantele la o înălțime compactă de numai 90 cm, în timp ce vei recolta până la 550 g/m² după o perioadă de înflorire de numai 9 - 10 săptămâni. În aer liber, preferă regiunile cu un sezon de creștere lung. Cultiv-o într-o policultură pentru a ține la distanță în mod natural dăunătorii și vei recolta până la 600 g/plantă la sfârșitul lunii octombrie.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90 - 130 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Moleșitor, Puternic

Cumpără El Patron

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Bănci întregi de semințe au fost înființate pe o combinație între genele Northen Lights, Skunk și Haze. Prin îmbinarea cu succes a tuturor a celor trei soiuri legendare într-o singură tulpină hibridă Haze, Royal Queen Seeds îți oferă Shining Silver Haze.

Îmbinarea genelor indica cu Haze este complicată. Nu este ușor să găsești un echilibru adecvat între perioadele scurte de înflorire și condițiile optime de care are nevoie tulpina Haze. RQS îți oferă tulpina Shining Silver Haze, care păstrează efectele cerebrale ale tulpinii Haze, dar cu perioade de înflorire mai scurte.

De fapt, cultivatorii pot recolta o cultură bogată de muguri în numai 9-10 săptămâni de înflorire! În plus, plantele sunt mult mai compacte și ușor de gestionat atunci când sunt crescute în interior, ajungând la o înălțime de aproximativ 1 m. În aer liber, această tulpină poate crește până la 2 metri, plină de muguri pe toată suprafața plantei. Dacă îți dorești o tulpină Haze de calitate superioară, fără să trebuiască să îi acorzi o atenție deosebită, atunci Shining Silver Haze este tulpina perfectă pentru tine.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Greu

Cumpără Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Fără îndoială cel mai popular soi Haze printre cultivatorii din întreaga lume este Amnesia Haze. Această tulpină a câștigat fiecare premiu în competițiile de canabis iar, ca rezultat, a devenit cea mai vândută tulpină în prezent.

Amnesia Haze este foarte puternică, cu niveluri de THC care ating 22%. Efectele sale ar putea să fie prea puternice pentru începători. Renumită la nivel mondial, pentru efectele euforice de lungă durată și a aromelor tropicale unice, această tulpină are gene autentice Haze în proporție de 50%.

Randamentele pot fi generoase, cu condiția să ai răbdarea necesară pentru un ciclu de înflorire de 12 săptămâni. O tulpină recomandată cultivatorilor experimentați de sativa care caută ceva extraordinar, Amnesia Haze nu trebuie ratată.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Sfârșitul lunii octombrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Îți prezentăm o tulpină potrivită atât pentru crescătorul începător, cât și pentru cultivatorul experimentat de sativa, care caută un stash cerebral ce nu necesită prea multă îngrijire, Royal Haze Automatic. În ziua de azi, dacă îți dorești o tulpină sativa cu un procent de +15% THC, care este pregătită pentru a fi recoltată în 10-12 săptămâni, poți să o ai.

Programul de reproducere de ultimă generație al Royal Queen Seeds a creat cu succes o serie de tulpini autoflorante de top, care rivalizează cu alternativele fotoperiodice. Royal Haze Automatic este un amestec cu pedigree între Amnesia Haze, Skunk și Ruderalis.

Compactă și cu o înălțime, în mod normal, mai mică de 1 m, Royal Haze este ușor de crescut și îți oferă o cantitate mare de muguri. Royal Haze Automatic te va face să crezi că totul este posibil. Capabilă să producă până la 350 g/m² în spații închise și până la 180 g per plantă în aer liber, pur și simplu nu ai nicio scuză să nu încerci aceste semințe.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Clar, Înălțător

Cumpără Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

Încrucișând tulpina Shining Silver Haze cu tulpina DJ Short Blueberry a rezultat un hibrid Haze, care te învăluie în arome dulci și îți oferă un high și mai dulce. Haze Berry nu este cu siguranță o tulpină Haze tipică. Din nou, crescătorii experimentați de la Royal Queen Seeds au creat o tulpină care îți va schimba percepția despre soiurile Haze.

Din punct de vedere vizual, Haze Berry afișează o combinație excelentă de atribute indica și sativa. Frunzele lungi și subțiri și nevoile reduse de îngrășăminte o fac să pară a fi o tulpină sativa clasică, în timp ce structura sa compactă și mugurii denși și bogați scot la iveală moștenirea genetică indica.

Cu 9-11 săptămâni de înflorire și o mică lampă de tip TLC și te poți aștepta la o producție de până la 575 g/m² în interior și 650 g per plantă în aer liber. În condiții de temperatură mai scăzută, plantele pot dezvolta culori mov/albastre. Haze Berry se diferențiază de soiurile medii printr-un procentaj de 20% THC și un amestec de efecte cerebrale și corporale. Haze Berry este favorita consumatorilor, care consideră că alte tulpini haze sunt prea puternice și cerebrale, datorită efectelor euforice inițiale care fac loc moleșelii fizice.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sfârșitul lunii octombrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Cui nu-i place o revenire în forță? Aici, la Royal Queen Seeds, am reproiectat și resetat tulpinile vintage Chocolate Thai OG și Cannalope Haze, pentru a reinventa Chocolate Haze. În anii 1980, ierburile cu gust de ciocolată și arome dulci au fost cele mai apreciate și căutate de cunoscători. Din păcate, moftul legat de tulpina Chocolate Thai, a dispărut la fel de rapid precum a apărut.

Tulpina noastră din secolul XXI, Chocolate Haze, este un canabis de înaltă calitate, cu concentrații de THC de peste 20%. Făcându-se remarcată printr-un high cerebral înălțător și de lungă durată, acest clasic modern nu are nevoie de o îngrijire specială, precum cea asociată tulpinilor Thai. Cu toate acestea, aromele decadente de ciocolată și cafea au fost păstrate.

Te poți aștepta la un ciclu de creștere mai rezonabil, cu o perioadă de înflorire redusă, de 9-10 săptămâni. În plus, randamentul pe care îl dau plantele crescute în interior, care au o înălțime cuprinsă între 90-160 cm, poate fi de până la 500 g/m². În aer liber, în condiții uscate și călduroase, copacii ganja de ciocolată înalți de 2 m pot produce până la 500 g fiecare. Chocolate Haze îți va oferi recoltele gustoase cu efecte puternice.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Greu

Cumpără Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze este o tulpină Haze cu o aromă citrică. Prin încrucișarea tulpinii tropicale Amnesia Haze cu cea mai zemoasă tulpină Lemon Skunk, Royal Queen Seeds a oferit fiecărui iubitor de sativa un motiv pentru a zâmbi. Aromele proaspete de lămâie îți vor parfuma cultura. Mai mult decât atât, această tulpină Haze citrică și dulce este la fel de bună precum arată și nu vei putea renunța ușor la ea.

Efectele acestei tulpini sunt aproape complet cerebrale și își fac efectul de îndată. Rafalele de energie și creativitate sunt comune. Poți să îți faci ordine în dormitor sau să pictezi un tablou impresionant! Totul depinde de starea ta de spirit și de cantitatea de muguri dulci pe care o fumezi.

Pentru cele mai bune recolte pe care Lemon Shining Silver Haze le poate oferi îți recomandăm să o supui la o formare/ tăiere timpurie. Alege metoda Screen of Green (ScrOG) pentru a obține randamente maxime. Cultivată în interior sau în aer liber, în zonele sudice, această tulpină este câștigătoare a multor premii din industria canabisului și îți poate dovedi acest lucru dacă alegi să o cultivi chiar tu. Fă loc în grădina ta de canabis pentru regina tulpinilor Haze cu 25% THC.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Mijlocul lunii octombrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Lemon Shining Silver Haze

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.