Culturile Asociate Și Marijuana

Scopul culturilor asociate este de a crea o policultură intensivă și auto-susținută, care să ofere sprijin și hrană canabisul tău, în fiecare dintre fazele sale de creștere, fără a recurge la suplimentele produse de om. Diversitatea culturilor într-un spațiu de orice dimensiuni este destinată să imite natura, unde multe soiuri de plante cresc simultan pe aceeași suprafață. Pe scurt, planta complementară poate ajuta și stimula creșterea canabisului tău.

Fiecare lucru cultivat câștigă de pe urma unui alt lucru cultivat. Unele specii atrag insecte benefice în grădină. Alte specii îmbunătățesc calitatea solului și retenția apei. În timp ce alte specii îmbunătățesc deficiențele de azot, sau resping dăunătorii nedoriți, asigură mulcire, umbră și îngrășământ ecologic.

Dacă vrei să profiți de solul tău în cel mai optim mod pe tot parcursul anului, alege policulturile. Atunci când mai multe culturi sunt crescute în același sol, plantele devin mai puternice cu sisteme imunitare mai sănătoase și s-a dovedit că luptă cu microorganismele mai ușor decât în cazul monoculturilor. Atunci când vorbim de policulturi ne referim la creșterea împreună a mai multor specii de plante, iar monocultura reprezintă creșterea unei singure culturi.

Companion Planting

Policulturile măresc, de asemenea, biodiversitatea locală prin atragerea unei multitudini de specii benefice, care își stabilesc astfel habitatul. Biodiversitatea joacă un rol important în sănătatea oricărui sistem de mediu. Plantele de canabis, atunci când fac parte dintr-o policultură biodiversificată, sunt mai capabile să se adapteze mai ușor schimbărilor climatice și să reziste condițiilor adverse, agenților patogeni și bolilor.

A fost dovedit cum că monoculturile sunt ușor susceptibile a fi infestate cu boli și dăunători. Dacă o molimă sau o boală atacă și ucide o plantă, atunci este probabil să se răspândească și la celelalte plante. Într-o monocultură, acest lucru poate fi dezastruos deoarece culturi întregi pot fi distruse în acest fel.

În cazul culturilor asociate, rețeaua de susținere a plantelor și a creaturilor pe care le atrag, împiedică acumularea rapidă a agențiilor patogeni și infestărilor și cauzarea de daune. Aceasta înseamnă că nu vei avea nevoie de pesticide și fungicide, care sunt dăunătoare pentru planetă, deoarece sunt compuse din toxine cumulative care pot otrăvi ecosfera și pot afecta ființele umane.

Culturile asociate și principiul policulturii pot fi benefice chiar și celor mai mici parcele. Este destul de surprinzător cât de multe plante, inclusiv o plantă de canabis, pot fi plantate într-un metru pătrat. Ceea ce e sigur e că sunt suficiente cât să te țină ocupat o vară întreagă.

Pungile și ghivecele mari pot să susțină chiar și câteva specii benefice în fiecare sezon. Atât de multe încât fermele comerciale de canabis ar putea avea un venit suplimentar din producția de plante culinare, ca parte a unei strategii de culturi asociate.

Dacă ai spațiu suficient, obiectivul unei policulturi intensive este de a avea un sistem organic de auto-reproducere, care nu are nevoie de intervenție din exterior. În situația ideală, mini pădurea ta de culturi asociate va produce singură semințe și își va găsi propriul echilibru de-a lungul anilor, acoperind toate nișele și microclimatele. În acest sistem auto-reglabil îți vei planta canabisul și alte plante anuale atunci când vine primăvara.

Culturile asociate reprezintă abordarea sensibilă pentru un sol sănătos și o biodiversitate care îmbogățește creșterea plantei de marijuana.

O GAMĂ LARGĂ DE PLANTE COMPLEMENTARE LA ROYAL QUEEN SEEDS

Dacă ești curios să adaugi câteva plante complementare culturii tale de canabis, poți afla mai multe detalii despre specificul fiecărei plante și alege câteva semințe, prin simpla accesare a gamei noastre, Royal Guardians.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.