• Bubble Kush
 • Bubble Kush
 • Bubble Kush

Bubble Kush

Termenul ”OG” își are originea din industria muzicii hip-hop și vine de la ”Original Gangster” (Gangster Original). Totuși, când vine vorba despre canabis, termenul poate fi asociat cu ”Original Ganja”, pentru că OG este una dintre cele mai cunoscute tulpini de până acum. Încrucișată cu gustul delicios al tulpinii de Bubble Gum, rezultă un nou soi de canabis numit Bubble Kush.
 4.5/5 (145) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

O plantă extraordinară cu un gust demențial

Bubble Kush este o combinație de 80% Indica și 20% Sativa. Cu o concentrație de 19% THC, va avea un efect natural de ”high”. Un singur fum de Bubba Kush îți aduce pe buze aroma de gumă de mestecat care se îmbină perfect cu efectele cunoscute ale lui OG Kush. Dacă îți dorești să ai parte de o stare de ”high” mental care îți induce o senzație de relaxare totală și visare cu ochii deschiși, atunci acesta este soiul perfect.

Recoltă excepțională

În interior te poți aștepta la o recoltă de 550-600 g/plantă. De asemenea, cultivate în interior, plantele ating o înălțime de 80-140 cm. În comparație cu alte soiuri, fiind o plantă viguroasă îți va permite să te bucuri de o recoltă bogată.

Dacă preferi să o cultivi în exterior, cel mai bun timp de recoltare este sfârșitul lunii septembrie. Recolta estimată este de 600-650 g/materie uscată și are o înălțime ce variază între 160-200 cm. Trebuie să ai în vedere climatul și condițiile meteo pentru a te asigura că plantația nu va fi afectată de schimbările climatice.

Această tulpină de Kush este una dintre plantele care cresc foarte mult. Acest lucru se datorează cel mai probabil atenției sporite acordate de echipa Royal Queen Seeds la încrucișarea celor mai puternice două soiuri de canabis de pe piață. Probabil singurul lucru mai mare decât planta în sine, este senzația de ”high” de care te vei bucura când o fumezi.

Întinde-te și relaxează-te

Pentru că are o dominantă Indica puternică, este considerată a fi o tulpină ce te va țintui pe canapea în timp ce îți va relaxa trupul și mintea. Este perfectă pentru a te relaxa în timp ce te uiți la un meci de fotbal sau pentru a o fuma înainte de te băga la somn. Bubble Kush este ideală pentru atenuarea durerii, ameliorarea efectelor cauzate de depresie sau împotriva insomniei.

În ceea ce privește aspectul, Bubble Kush este o plantă cu muguri mari, de un verde-închis și firicele de perișori roșiatici. Plantele fresh de Bubble Kush prezintă cristale vizibile, mari. În perioada de creștere, așteaptă-te la niște plante mari și frumoase, care pot deveni destul de bogate în timpul recoltei.

Dacă ești un fan al părinților din care se trage acest hibrid, atunci cu siguranță o să îți placă tulpina de Bubble Kush Feminizată. Pe lângă faptul că vei avea destulă materie de recoltat, produsul finit este unul extraordinar. Starea de ”high” dată de Bubble Kush va fi egalată doar de gustul divin de gumă de mestecat pe care îl vei simți în timp ce fumezi. Trebuie neapărat să încerci această plantă cu o aromă dulce, pământie și înțepătoare.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 19%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Moleșitor, fizic și mental
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Pepper

  By F. F. on 20/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : étonnant
  Comentariu : j'ai obtenu une jolie petite plante en style one bud, avec des trichomes mauves, les feuilles sont hyper collantes, je l'ai mise a sécher j'ai hâte de la goûter, ps elle a mise 3 semaines et demi a fleurir malgré un cycle lumineux en 12/12

  By K. I. on 17/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : bubble kush
  Comentariu : Lads, Top, ok I did leth go flowering for a 9 week but, at the end top. Not to strong, really good for 1h to clear your head. Also not agressiv. I will really recomend.

  By V. M. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Énergisante
  Comentariu : Très bonne plante à l’odeur fruité

  By V. M. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Energisante
  Comentariu : Une bonne plante à l’odeur fruité.

  By M. D. on 12/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Quality, big buds
  Comentariu : Quality big buds that give a smooth and sweet toke, coupled with the best customer service i have come to rely on from RQS. Cant go wrong with these seeds :) keep up the great work.

  By T. L. on 20/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Bubble Kush
  Comentariu : Livraison rapide et efficace. Pour le reste silence ca pousse :D

  By P. K. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : something special
  Comentariu : great small and hard nuggs... spearmint flavour. delicious!!

  By R. E. on 25/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Fantastic size Buds
  Comentariu : Fantastic size Yeild and buds where absolutely massive very easy to grow would recommend.

  By L. S. on 20/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Dulce
  Comentariu : la calada al inhalar es dulce y al exhalar en kush... muy buena

  By D. L. on 18/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : og kush
  Comentariu : Bonjour cette herbe et terrible elle fracasse en une taff si elle et bien faite.

  By C. G. on 16/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : good
  Comentariu : very good seed

  By A. L. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : BIG !
  Comentariu : Tout est dans le titre , gout odeur et effet sont bons

  By O. T. on 09/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : BK
  Comentariu : Awesome strain! 100% germination.

  By A. K. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : bubble kush perfect strong strain
  Comentariu : bubble kush perfect strong strain 5+

  By P. G. on 02/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Perfect!
  Comentariu : Wonderful yet again. Thank you.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.