• Bubble Kush
 • Bubble Kush
 • Bubble Kush

Bubble Kush

Termenul ”OG” își are originea din industria muzicii hip-hop și vine de la ”Original Gangster” (Gangster Original). Totuși, când vine vorba despre canabis, termenul poate fi asociat cu ”Original Ganja”, pentru că OG este una dintre cele mai cunoscute tulpini de până acum. Încrucișată cu gustul delicios al tulpinii de Bubble Gum, rezultă un nou soi de canabis numit Bubble Kush.
(161) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.55
3x
€ 22.50
5x
€ 33.75
10x
€ 63.00
Reduced price!
€ 22.50

€ 25.00 Inclusiv taxe (-10%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (133)
 • Imagini client (2)

O plantă extraordinară cu un gust demențial

Bubble Kush este o combinație de 80% Indica și 20% Sativa. Cu o concentrație de 19% THC, va avea un efect natural de ”high”. Un singur fum de Bubba Kush îți aduce pe buze aroma de gumă de mestecat care se îmbină perfect cu efectele cunoscute ale lui OG Kush. Dacă îți dorești să ai parte de o stare de ”high” mental care îți induce o senzație de relaxare totală și visare cu ochii deschiși, atunci acesta este soiul perfect.

Recoltă excepțională

În interior te poți aștepta la o recoltă de 550-600 g/plantă. De asemenea, cultivate în interior, plantele ating o înălțime de 80-140 cm. În comparație cu alte soiuri, fiind o plantă viguroasă îți va permite să te bucuri de o recoltă bogată.

Dacă preferi să o cultivi în exterior, cel mai bun timp de recoltare este sfârșitul lunii septembrie. Recolta estimată este de 600-650 g/materie uscată și are o înălțime ce variază între 160-200 cm. Trebuie să ai în vedere climatul și condițiile meteo pentru a te asigura că plantația nu va fi afectată de schimbările climatice.

Această tulpină de Kush este una dintre plantele care cresc foarte mult. Acest lucru se datorează cel mai probabil atenției sporite acordate de echipa Royal Queen Seeds la încrucișarea celor mai puternice două soiuri de canabis de pe piață. Probabil singurul lucru mai mare decât planta în sine, este senzația de ”high” de care te vei bucura când o fumezi.

Întinde-te și relaxează-te

Pentru că are o dominantă Indica puternică, este considerată a fi o tulpină ce te va țintui pe canapea în timp ce îți va relaxa trupul și mintea. Este perfectă pentru a te relaxa în timp ce te uiți la un meci de fotbal sau pentru a o fuma înainte de te băga la somn. Bubble Kush este ideală pentru atenuarea durerii, ameliorarea efectelor cauzate de depresie sau împotriva insomniei.

În ceea ce privește aspectul, Bubble Kush este o plantă cu muguri mari, de un verde-închis și firicele de perișori roșiatici. Plantele fresh de Bubble Kush prezintă cristale vizibile, mari. În perioada de creștere, așteaptă-te la niște plante mari și frumoase, care pot deveni destul de bogate în timpul recoltei.

Dacă ești un fan al părinților din care se trage acest hibrid, atunci cu siguranță o să îți placă tulpina de Bubble Kush Feminizată. Pe lângă faptul că vei avea destulă materie de recoltat, produsul finit este unul extraordinar. Starea de ”high” dată de Bubble Kush va fi egalată doar de gustul divin de gumă de mestecat pe care îl vei simți în timp ce fumezi. Trebuie neapărat să încerci această plantă cu o aromă dulce, pământie și înțepătoare.

Bubble Kush data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 19%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Bubble Gum x O.G. Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: Moleșitor, fizic și mental
Climat: Călduț
Aromă: Pepper

  De L. S. În 30/Jul/2020 :

  Titlu : De très belle graine
  Cometariu : Germination en un peu plus de 24h dans un verre d'eau...grandi très vite... merci à l'équipe RQS aussi pour les p'tits cadeaux supplémentaire ainsi que la graine de critical...

  De R. G. În 09/Jul/2020 :

  Titlu : Muy buena sensacion
  Cometariu : Me acuerdo que fue de las primeras cepas que compre, el resultado una muy bonita planta y que genero unos cogollos que pegaban fuerte, pero era una sensacion de relajo, muy recomendada

  De A. K. În 23/Jun/2020 :

  Titlu : Bubble Kush
  Cometariu : Sehr schneller und sicherer Versand Hat mir sehr gut gefallen Die Pflanze wächst schön und gleichmäßig

  De D. D. În 19/Jun/2020 :

  Titlu : Bubble kush
  Cometariu : Bon voilà je viens poster mon avis qui j'espère sera constructif. Cela fait maintenant une bonne 15 ene d'année que je fait pousser et j'ai pu tester énormément de banque de graine ,au début je ne vous cache pas que jetait un peut septique par rapport à royal queen grosse erreur de ma part car franchement j'ai fait le tour des banques des graines et la vôtre reste la meilleur et surtout la plus fiable de qualité et constante. Plus de 400 graines commandées chez vous et sur les 400 je crois que les 400 on pris c'est tout simplement hallucinant sachant que sur d'autres shop en général j'ai toujours de la perte .bref j'ai lancé une 10 ene de bubble kush et en moins de 1 mois je me retrouve déjà avec des BB de environ 1 mètres facile et d'un vert ..... a tomber par terre ça laisse présage du lourd encore avec vos graines je n'ai eu casier que de bon rendement chez vous et cela même sur des autos. Merci encore pour votre sérieux et pour votre sélection rigoureuse et travail fournis tout les jours pour pouvoir nous donner la chance de manipuler et faire éclore des variétés nouvelle et qui évoluent d'année en année chapeau vraiment. Si vous voulez des petites photos des bubble kush en cour vous avez mon mail ;).peace

  De C. W. În 18/Jun/2020 :

  Titlu : Guter Strain!
  Cometariu : sehr fruchtig und easy 2 grow

  De T. G. În 08/Jun/2020 :

  Titlu : Bubble Kush
  Cometariu : ..habe ich schon 3 mal angebaut und bin zufrieden mit den Samen und dem Ergebnis

  De A. M. În 25/May/2020 :

  Titlu : Muy buena cepa
  Cometariu : Muy buena cepa con gran sabor y muy buen aroma

  De D. M. În 19/May/2020 :

  Titlu : Bubble Kush
  Cometariu : Prise rapide. Top quality.

  De S. U. În 18/May/2020 :

  Titlu : Seeds
  Cometariu : Prise rapide. Top quality.

  De Z. A. În 04/May/2020 :

  Titlu : Bubble
  Cometariu : Top ! Highly recommended !

  De L. B. În 15/Apr/2020 :

  Titlu : 3 sur 5
  Cometariu : J'ai voulu aller vers de nouvelles variétés et donc j'ai changé de banque... résultat, à la germination seulement 3 de mes 5 graines ont germé. Donc je suis déçu cela ne m'étais arrivé qu'une seule fois et donc me fait prendre du retard... pour le reste à voir.

  De A. R. În 06/Apr/2020 :

  Titlu : Heureux
  Cometariu : Variété facile à cultiver et résistante aux maladresses des débutants.

  De L. B. În 30/Mar/2020 :

  Titlu : Bon produit
  Cometariu : Tres belle germination, une belle recolte en perspective

  De F. F. În 20/Mar/2020 :

  Titlu : étonnant
  Cometariu : j'ai obtenu une jolie petite plante en style one bud, avec des trichomes mauves, les feuilles sont hyper collantes, je l'ai mise a sécher j'ai hâte de la goûter, ps elle a mise 3 semaines et demi a fleurir malgré un cycle lumineux en 12/12

  De K. I. În 17/Mar/2020 :

  Titlu : bubble kush
  Cometariu : Lads, Top, ok I did leth go flowering for a 9 week but, at the end top. Not to strong, really good for 1h to clear your head. Also not agressiv. I will really recomend.


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From Mark | 2018-07-05 09:45:33

Is that real that it can grow 500 g per plant indoor?

Royal Queen Seeds Team

This is an approximate information considering that the plant has grown in optimal conditions.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.